arkadaşlar 19 haziranda instagramdan biriyle tanıştım ve konuşma boyunca birbirimizi iyi anladığımızı fark ederek sevgili olduk. daha sonra çok güzel giderken her şey dünden itibaren mesajlara geç bakmaya başladı ve instagramdan birilerini eklemeye başladı. bende fake hesap açıp öne çıkanlarına yanıt verdim ve gake hesabımla konuşuyor resmen ben yokmuşum gibi? benim mesajlarıma bakmayıp bildiğiniz fake hesabımla konuşuyor çok canım yansa bir o kadar umrumda değil ama sizce ne yapmam gerekli nolur akıl verin
Güncellemeler
1 yıl
onu rezil edip o şekilde engellemek istiyorum sizce ne diyebilirim
ya fena felan değiliz fena olan sizsiniz. biz gizli bir iş yapsak hemen açığa çıkıyor ama sizin kurduğunuz kurgular var ya dünya bir araya gelse çözemiyor :D
O zaman nude attir yüzü açık bi şekilde. Atmazsan üzgünüm seninle görüşemem falan de. Akli uçkurunda dolaşan bi malsa kesin atar. Sonra sen de o fotoyla şantaj yaparsın it gibi süründürürsün. :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
o zaman aldatıyor demektir ayrılsana
Onun metres olduğunu kanıtlarıyla herkese yay herkes öğrensin ne b0k olduğunu!
sana öyle bir veririm ki desene fake'ten :D
ya biz erkekler akıllanmayız valla
çok fenasınız harbiden 🤯😤😠😡
ya fena felan değiliz fena olan sizsiniz. biz gizli bir iş yapsak hemen açığa çıkıyor ama sizin kurduğunuz kurgular var ya dünya bir araya gelse çözemiyor :D
Fake hesapla işletmeye devam et
ne zamana kadar peki
Gaza gelip buluşma isteyene kadar
Onun başkalarıyla konuştuğundan emin olduğunu söyle ve terk et. Kendinin konuştuğunu söyleme
Yaptığını yüzüne vurup terk et
Doğal olarak onu terk etmen gerekiyor
Ayrıl
Buluşma ayarla sonra da ek.
ailem sebebi ile buluşma ayarlayabilmem çok çok zor telefonda rezil edip engellemek istiyorum ne diyebilirim
O zaman nude attir yüzü açık bi şekilde. Atmazsan üzgünüm seninle görüşemem falan de. Akli uçkurunda dolaşan bi malsa kesin atar. Sonra sen de o fotoyla şantaj yaparsın it gibi süründürürsün. :D