Aşk İlişkileri Okul var of hiç uyuyamadım ya siz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl son sınıfım okul boş Okul var of hiç uyuyamadım ya siz? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Varramayokk Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bende hiç uyuyamadım uyku düzenim çok bozuk ya 3 2 Yorumla Soran 1 yıl tatilde bozyluyor üstüne yksye çalışıyoruz zor Yorumla Zuzummm06 1 yıl Eee izin alın okuldan Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 59% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Gideceksin ki okul bitsn canim daha çok yolun var pes etme hemen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tatilin rahabeti diyoruz buna. En kötüsü havalarda sabah soğudu resmen insanın kalkası gelmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sabah servise bineceksin şimdi hazırlanacaksın falan ooo bir sürü iş. Kaça gidiyorsun. 0 0 Yorumla
Müzminbekar52 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Günaydın. Bu zamanların kıymetini bilin genç. Kardeşim 8. sınıfta. O da üzülerek başladı okula. 0 0 Yorumla
Casillias001 Takip Et Bilge Yaş: 43 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. okul boş.. hayat da boş.. hayallerde boş sen en iyisi yüksek bir bina bul 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Neden uyuyamadin? Tatilde uyku duzenin bozulmustur muhtemelen ondan mi? 0 13 Yorumla Soran 1 yıl aynen öyle ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bugun biraz berbat gecicek tabi uykusuzluk olacak aksam da muhtemelen cok uyuyacaksin oyle duzelir dikkat et kendine bugun Yorumla Soran 1 yıl abi karşıdan karşıya düzgün geçeyim yeter kdkdkd gün içinde uykumun gelmesinden korkuyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ya o kadar yururken uyumazsin :) ama sirada ders dinlerken uyuyabilirsin :) kahve var mi okulda? Yorumla Soran 1 yıl kahveye alerjim var ama kahve dünyasından çikolata tozu almıştım süt ile onu hazırlayıp götürücem 🥲 testte çözücem uykum gelmez inşallah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teneffuslerde bol bol yuzunu yika :) test cozerken zorlanabilirsin biraz. Son sinif misin? Yorumla Soran 1 yıl eveet son sınıfım dediğini yapacağım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet bu sekilde ayakta kalmaya calis arkadasina soyle arada seni cimciklesin uyursan :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sinav hazirliklari nasil gidiyor bu arada? Yorumla Soran 1 yıl biraz güzel gidiyor koça başlayacağım salı günü dershane verimli değildi 139 gün kaldı bakalım Yorumla Soran 1 yıl okuldaki arkadaşlarımla mesafe koydum çünkü test çözemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hm bireysel calisma daha etkili olur bence de umarim hedefledigin bolumlere ulasirsin. Hedeflediklerin hangileri? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arkadaslarina mesafe koyman iyi olmus bu surecte tabi baska seylerin dikkatini dagitmasi iyi olmaz ama az da olsa sosyallesmeden olmaz tamamen kopma :) Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. İlk günden olur öyle 😸. 1 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Heyecan dan sanırım uyumadın 0 0 Yorumla
ibrhmkrkmz11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Okullar tatil degil miydi la 0 0 Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İzin alın okuldam vermıyorlarmı 0 2 Yorumla buse7i 1 yıl Ne izni devamszilikta sınırlama var Yorumla Zuzummm06 1 yıl Son sınıftayken 40 gün izin veriyorlardı eskiden devamsızlga yazmıyorlardı Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Günaydın Şimdi uyandım 🙄 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sabah kalkmak zor geldi 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olmasaydi uyurdun 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bizde de iş var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl liseli misin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evet Cevap sahibi 1 yıl Liise kaç yarın açılıyor mu okul
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bende hiç uyuyamadım uyku düzenim çok bozuk ya
tatilde bozyluyor üstüne yksye çalışıyoruz zor
Eee izin alın okuldan
Gideceksin ki okul bitsn canim daha çok yolun var pes etme hemen
Tatilin rahabeti diyoruz buna. En kötüsü havalarda sabah soğudu resmen insanın kalkası gelmiyor
Sabah servise bineceksin şimdi hazırlanacaksın falan ooo bir sürü iş. Kaça gidiyorsun.
Günaydın. Bu zamanların kıymetini bilin genç. Kardeşim 8. sınıfta. O da üzülerek başladı okula.
okul boş.. hayat da boş.. hayallerde boş sen en iyisi yüksek bir bina bul
Neden uyuyamadin? Tatilde uyku duzenin bozulmustur muhtemelen ondan mi?
aynen öyle ya
Bugun biraz berbat gecicek tabi uykusuzluk olacak aksam da muhtemelen cok uyuyacaksin oyle duzelir dikkat et kendine bugun
abi karşıdan karşıya düzgün geçeyim yeter kdkdkd gün içinde uykumun gelmesinden korkuyorum
Yok ya o kadar yururken uyumazsin :) ama sirada ders dinlerken uyuyabilirsin :) kahve var mi okulda?
kahveye alerjim var ama kahve dünyasından çikolata tozu almıştım süt ile onu hazırlayıp götürücem 🥲 testte çözücem uykum gelmez inşallah
Teneffuslerde bol bol yuzunu yika :) test cozerken zorlanabilirsin biraz. Son sinif misin?
eveet son sınıfım dediğini yapacağım
Evet bu sekilde ayakta kalmaya calis arkadasina soyle arada seni cimciklesin uyursan :)
Sinav hazirliklari nasil gidiyor bu arada?
biraz güzel gidiyor koça başlayacağım salı günü dershane verimli değildi 139 gün kaldı bakalım
okuldaki arkadaşlarımla mesafe koydum çünkü test çözemiyorum
Hm bireysel calisma daha etkili olur bence de umarim hedefledigin bolumlere ulasirsin. Hedeflediklerin hangileri?
Arkadaslarina mesafe koyman iyi olmus bu surecte tabi baska seylerin dikkatini dagitmasi iyi olmaz ama az da olsa sosyallesmeden olmaz tamamen kopma :)
İlk günden olur öyle 😸.
Okul mu ne okulu
Heyecan dan sanırım uyumadın
Okullar tatil degil miydi la
İzin alın okuldam vermıyorlarmı
Ne izni devamszilikta sınırlama var
Son sınıftayken 40 gün izin veriyorlardı eskiden devamsızlga yazmıyorlardı
Günaydın Şimdi uyandım 🙄
Uyusaydın sende
Sabah olsada eve gitsem dersindeyim🤣
okuda adm ol. sana memleketin ihtiyacı var
Kaça gidiyorsun