Lütfen acil bakın tam şu an ayrılayım mı?

Sevgilim ailesine bağlı. Kendi işi var ama ailesi işten sonra birde kahvelerine çağırıyor eleman almayıp bunu çalıştırıyorlar kahvede abisinin yani kahveye bakıcam diye bana zaman ayıramıyor çok ailesine bişey diyemiyor. Bugünde daha dışarı çıktık avm girişindeyiz abisi aradı nerdesin sabahtan beri dedi ve çocuk sabah 9da mesaiden çıktı yani sonra daha yeni geldik falan dedi yemek yedik bowling oynadık yine aradı ama çok bi zaman geçmedi hızlı yaptık bunları ne dediyse bunun yüzü düştü kahve içicektik ordaki bi yere götürdü normalde demem ama dedimki burası güzel değil başka yere gidelim o da tabi başka yere gitsek zaman kaybedicez yalandan dedi soğuk yürümeyelim (arabayla geldik) sonra içtşk hadi kalkalım falan dedi kalktık dedimki bende hadi normalde saygısı yok anladık benim yanımdaykende arayıp çağırmazsın falan dedim düzelicek dedi ama hep böyle diyo ve ailesine söz geçiremez yalan yani ne düzelmesi bende şimdi bi soru sordum cevabına göre ayrılayım mı seviyorum üzülücem evet ama ileride evlenince üzülmektense şimdi üzüleyim ileriyi kurtarayım o ise her şey düzelicek ileride bu günlere bakıp başardık dicez falan diyo ama inanmıyorum ayrılayım mı

Lütfen acil bakın tam şu an ayrılayım mı?