Ark sevgilim bit kızı takip ediyordu şüphelendim kıza mesaj attım kız sevgilimin mesajlarını ss alıp attı bana geri selam güzellik vs yazıp yürümüş kıza ilişkinin 7. ayındyaıx bu olay yeni olmuş tarih yazıyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aldatmış uzak dur engelle yalanla yumuşatarak affedeceksin hatasını tebrik ediceksin hiç gerek yok yol alsin
Tarih yazmıyor İşin garibi ya eskiden yazılmışsa
Kıza sorsaydin ya tam ne zaman yazdığını
Kız tarih yazmıyor dedi tam ss attı bana
Ama eski olda atıyorum 2020 diye yazar yazmıyorsa tarihi net bu sene içinde ee zaten 7 aydır birlikteyiz yani
Kız bilmiyor mu yakın zamanda mi yazdı uzak zamanda mi 2020 olsa zaten kız siler gider onu mu tutucak
Diğer kutusuna düşmüş demek ki çünkü mesajı onaylayın yazıyordu ss de ben de bakmıyorum açıkçası diğer kutusunda mesajlara
Vallaha bilemedim oğlan ne diyor ki
Onaylayın o zaman da mı anlaşılmaz ki
Siz nasıl bildiniz hesap sizde açık mi
Mesaj atarak gösterdim wp den çünkü şu an şehir dışında aradı kaç kere açmadım ağlarım çünkü dayanamam 😭
Şöyle bende bir kız çıktı önerilerde baktım sevgilim takip ediyor kızı bende merak ettim nerde. Tanıyor acaba diye mesaj attım kıza nerden tanıyorsun diye ama sevgilim takip ediyor kız etmiyor onu bakayım adı ne dedi evet Mesaj gelmiş dedi ss alıp attı bana 😭
Sevgilimin inst benimle bile mesajları durmaz siler hep
Mesajı kzz açsa ekrana düşse mesaj yerine yine mi gözükmez şimdi tarihinden emin değilsen ne olucak
Demedim kıza mesajı açıp bak tarihine diye o kdr sinirlendim ki çünkü ama artık aldattı veya aldatmadı güvenim gitti yani ben bu hayal kırıklığına gelemem 😭😭😭
Güvenin gitti de senden önce ise seviyor musun balii
Evet çok seviyorum 😭😭 ayrıca nişan yapacaktık okulum bitince ne bilim şok oldum atlatamadım daha 😭
Hayat zor insanlar daha zor cidden anlıyorum bende evlilik konuşurdum söz olucakti olmadı ama benim için hayırlısı değildi çünkü Cok üzülüyordum ve kabul ettiğim yaşantı zor olucakti ailesiule aynı ev kültür farkı kendine bazı sorular sor eğer ki içinde huzursuzluklar oluyorsa durma arkana dahil bakma ben öyle yaptım üç hafta oldu iyiyim
G. o hocam
Hiçbir şey anlamdım yazdığınız fsn
Gecmiş olsun, g. o kısaltilmişi
Yaa 😭
Geçmiş olsun
Yaa 😭😭 watdsppdsn yazdım görüşelim konuşalım dedi hayrı dedim neyi konuşacak yani
Yapmadım yapmayacam diyip ağlayacak
Bana kızdı bi dr sen elalemin kızına niye mesaj atıyorsun diye
Direk yol ver
Hiç durma
He men
Hemen ayrıl:)
Wp den mesaj gönderim konuşalım öyel değil o olay dedi tarih yazmıyor dmek ki bu sene oldu canım değilim eski olsa tarih yazar değiş mi