Hep. boyle davranıyor son zamanlarda daha da kötülesti.
Benim sevgilimdi
Bi şey yaşamadık biz

Hep. boyle davranıyor son zamanlarda daha da kötülesti.
Benim sevgilimdi
Bi şey yaşamadık biz
o kadar eziyete ragmen o kadar zorbaliga ragmen o kadar kufure ragmen nasil hala konusabiliyorsun? istenilmedigini sevilmedigini bildigin halde s4lak gibi arkasindan aglaman cok 4ptalca ya benim anlamadigim birsey var sizi surunduren aci cektiren sizi aglatan sizi ezen birisine nasıl hala sevgilim sevdigim diyebiliyorsunuz sana deger vermeyene sen niye deger veriyorsun seni sevmeyeni sen niye seviyorsun biraz mantikli dusun aklini basina al millete kendini kullandirtma seni seveni sev arkasindan kopek gibi kosturani degil insanlara karsi biraz gozlerini ac ki seni saf s4lak yerine koymasinlar senden faydalanmasinlar bana yapilan k4hpeligi saygisizligi hicbirzaman unutmam unutturmam bana yanlis yapan herkesi mezara gomdum birdahada o mezarin onunden bile gecmeyecegime yemin ettim ant ictim herkesi icimde oldurdum baskalarinin yoklugu koymaz bana ben en kralini bir gecede sildim igrenc basit yuregi ucuz orspu cocugunun hicbirseyi koymaz bana bu saatten sonrasi bedel odetecegiz sonumuz ya mapushane ya mezar bitmis gitmis birseyin hesabini yapma engelle gec uzatma yoluna bak birde utanmadan kufur ediyor su saygisizliga bak ya boyle dengesiz s4lak sacma hareketler yapanin arkasindanmi kosuyorsun yazik sana gercekten resmen sana kopek muamelesi yapiyor farkindamisin senin anlayamadigini kalkipta 5 yasindaki cocuk bile anlar ben senin yerinde olsaydim bana ulasabilecegi heryerden engelliyip gecerdim birdahada kaldirmazdim oylede uaptim bile 3 ay once hemde hakettigini aldi benden hickimse kusura bakmasin ya da baksin skmde bile degil neyin ne oldugu hickimse babasinin oglu degil kendinizi nimetten saymayin hickimse vazgecilmez degildir bana boyle kopek muamelesi yapacak ve bende hicbirsey olmamis gibi konusmaya devam edecegim ha senin karsinda cocuk yok senin karsinda enayi yok hickimse bana boyle davranamaz davranan olursa ben ona ne yapacagimi cok iyi biliyorum sonu iyide olsa kotude olsa elimden geleni ardima koymam karsimda feristah olsa tanimam sana bu kadar yaptigi saygisizliga ragmen konusacaksan sende yemin ederim onur gurur karakter denilen birsey yok oyle onun gozunde milletin gozunde arsiz gurursuz biri olursun baskada birsey olmazsin insan az biraz onurunu gururunu karakterini dusunur karakterini yerlerde surundurtmez akli basinda olan her insan kendisini az biraz dusunur ne cok meraklisiniz kendinizi millete rezil etmeye bak bana bir yanlisini bir hatasini gordugum an yakaladigim an herkesi tek kalemde siliyorum acimiyorum hicbirine acimayacaksin guvenmeyeceksin inanmayacaksin bu devirde acimasiz duygusuz biri olacaksin son yasadigim travmalardan sonra boyle oldum artik bundan sonra boyle!
ya sen kendini neden bu kadar basitlestiriyorsun neden bu kadar kendini degersiz biri olarak goruyorsun o kadar kufure hicbirsey dememissin millete kendinizi kullandirtmaktan ne anliyorsunuz ya mesajlari okurken bile sinirlendim ya resmen seni kufurleriyle ezip gecmis sen onun karsisinda oyle put gibi kazik gibi kalmissin enayimisin kizim sen s4lakmisin ya
ya varya sana yemin ediyorum bu tipte olan orspu cocugu benim karsima ciksaydi bu kufurleri bana soyleseydi uzak mesafe demem engel mengel tanimam Allah'ina kavustururum onu mermi manyagi yaparim ailesini soyunu sopunu sulalesini elden geciririm mezara gomerim hickimse bana bu sekilde konusamaz hickimse bana boyle kopek muamelesi yapamaz anladinmi tamammi bunuda boyle bil!
o konustugun lavuk orspu cocugu kimse onu cabuk engelliyorsun birdahada kaldirmiyorsun biraz kendine gel ya
ben boyle birisine beni seviyor demem bana eziyet cektiriyor beni kullaniyor beni baski altina sokuyor derim anliyormusun?
Kim bu beyin hücresi erimiş amip? Sana hakaret ediyor sen ağzının payını vermek yerine papağan gibi nerede buluşacaksın diye soruyorsun böyle yaparsan tabi üzülürsün seni üzerler biraz ağırlığın ne bileyim sertliğin duruşun olsun ayrıca bu beyin yoksunu kim ki köylüyü aşağılıyor?
İstanbul'da doğmuş büyümüş
Ben köyden geldim başka bir şehirde yaşıyorum onu söylüyor
Ben zaten yazmiyorum hiç
O yazıyor sonra engel atıyor açıyor engeli vs
Saçma şey şehirli olunca ne oluyor g*tü arşa mı değiyormuş bende şehirde doğdum büyüdüm köylüden farkımız neymiş
Canım, bu gerçekten çok üzücü ve aşağılayıcı bir durum 😢 Sana böyle konuşan bir insan kesinlikle sevgili olmayı hak etmiyor. Kimse, kötü davranılmayı ya da hakaret edilmeyi hak etmez. Kendine değer ver ve bu tarz toksik bir ilişkide kalma.
Bu süreçte destek almaktan çekinme, arkadaşlarına ya da ailene içini dökebilirsin. Ayrıca gerekirse profesyonel destek de alabilirsin. Unutma, sen çok daha iyilerini hak ediyorsun! 💪❤️ En önemlisi, kendi mutluluğunu ve huzurunu ön planda tut. Seni çok güçlü bir kadın olarak görüyorum, bunu atlatacaksın! 🦋
Cevap
20Cevap
Neden bu kadar gurursuzca davranıyorsun? Yapma bunu kendini
Kendine saygın olsun bu nasıl yazışma? Söylediği laflara rağmen konuşmaya devam ediyorsun. Ağzının payını verip muhattap olmayacaksın böyleleri ile. Bulunmaz Hint kumaşı sankii triplere gell
Gerçekten bu kadar gurursuz musun
Karşındaki ucubenin egosunu tatmin etmekten başka bişey yapmamışsın. Biraz kendine saygın olsun.
Ne yapım nasil karşılık verim
Asla kalp kıramam ben
O zaman hayatın boyunca yerden yere vurulmaya ezilmeye mahkumsun. Kusura bakma.
Hoşuma gidiyor böylesi
Nedendir bilmiyorum
Bacım sen napıyon Allah aşkına sen 3 kuruşluk Birinin bu şekilde ki sözlerine maruz kalamazsın kalmaman lazım ve hala konuşmaya çalışıyosun
Böyle bir erkeğe sümüğümü bile atmam bu çocukla görüşme sana yapıştır bu potansiyel var
Yapıştır ne demek
Bilmiyorum olabilir ayni ortamda çok vakit gecirmedim
O kadar lafa rağmen hala yazıyorsun hiç mi gurur yok sende
Alıştım hep böyle tavri çünkü
Hayatında mutluluklar
O da böyle. soyleyip duruyor
Çünkü seni istemiyor
2 gun sonra yazıyor engeli acil da
Sende engelle ve sil onu
Yapamıyorum engeli aciyorum
sen hakediyorsun
Ben çocuktan çok sana sinir oldum ne diye daralıyorsun böyle bir malı ki
Uzaktayız zaten
Kendisi engelleyip kendisi açıyor engeli
Israrla yazar arar vs
Bunca küfre rağmen hala konuşmaya devam ediyorsan üzülmeyi hak ediyorsun
sogumus senden uzaklastirmak icin yapiyor boş ver next
Hak etmişsin hani okadar söze hala sorgu soruyorsun pess
Ay canım yorumlarını okudum da gelip ben engelleyip, sayıp, sövüp gideyim.
Bu ne ya kendine bunu mu hak görüyorsun sen
Bırak böyle terbiyesiz insanla olacağına yalnız ve huzurlu ol.
senin hiç gururun yok mu dünyada bir erkek omu ? neden böyle yapıyorsun
Biraz kendinize saygınız olsun elin g*tü b klusu için ne kendini harap ediyorsun
Neden kendine hiç saygın yok kim olursa olsun seninle bu şekilde konuşamaz asıl sen tekmeyi bas defolup gitsin
Iste duygusal olduğum için yapamiyorjm
Bu ne biçim muhabbet arkadaş? O kadar küfüre ben silahı alır üstüne mermi yağd8rmaya giderdim
Sadece kalbim kırılıyor
Ben kıramıyorum
Bazı kalpleri kırman gerekiyor ki kalbin kırılmasın ve ayrıca eşinmi aldatmaya giriyor yazışmalara bakarak gerek yok kendine yeni yol çizmen lazım yeni hayat kurman lazım takıntıyı bırakmalısın
Yok eşim degil
Evli değiliz
O da bende
Bu kişiyi 1 yıldır tanıyorum. eskiden görüyordum şimdi farklı sehirlerdeyiz
Ama bu kadinla birlikte oluyor
Sen takıntı haline getirmişsin bu bebeyi bu hıyarda seni kullanıyor. Kendini kullandırmaya devam edersen müge anlıda manşet olursun bence bak
sen slk mısın bu nasıl sevigili köleden beter lan bu? kendiniz ezdirmemiş yerin dibine sokmuşsun hiç mi gururun yok?
Kendine bu şekilde davrandirmaktan zevk mi alıyorsun?
Bunca küfüre rağmen inatla yazman neden
Bilmiyorum ya mallık sanirim
🤣 sana gerekli cevabı kadın üyeler versin
Cok mu komik
Kendini düşürdüğün şu durum çok komik
Iyi
Mvödöfösös amacın ne kız senin
Ne gibi
Ezik olman komik geldi
yahu gerçekten erkek mi yok. adamın tavra bak. brad pitt olsa kaç bundan
Böyle yapınca daha çok istiyorum onu
Hasta miyim acaba
at konuşalım
Seni istemiyor türkçen yok mu
Var Türkçem ama yarın oluyor kendisi arıyor yazıyor
Bu davranışları normal mi adam sana kötü davranmaktan zevk alıyor sende ezilmekten mi zevk alıyorsun
Ezilmekten zevk alıyorum. sanirim
Evet
ayrılmışsınız daha ne yazıp kendini küçültüyorsun
Kendi kendine ayrıldı benden
Bitemez iste
O kadinla birlikte olucak die kafasına göre davranıyor bana
Ya zaten benle de bi senedir konuşuyordu ama ben onu tutuyordum yanlış bi şey yapmasin die ama şimdi o seks yapiyor
Edemem ben onu seviyorum
Uygulasin
Kocam olursa sever de döver de
Bunları yazmasına nasıl izin veriyorsun ya
cidden çok gurursuzsun
Bune a*k her cümlesinde küfür var 😂
Evet ya bilerek yapiyor
Gizli üyesin, fake gibi duruyor yazışma 😑
Gercek
Vur tekmeyi gitsin
Zaten yazmiyorum
Yarın oluyor engeli açıyor
Kendi konuşuyor
Sonra para istiyor vermeyince engellemiyor ama konusmuyor vs
Boş ver bide utanmadan para istiyo yazık senin erkekligine ayıptır
ilgisiz nedne ona değer veriyorsunz
Köylü demiş hep bir de. Ya bıraksana şunu delircem
vermemişsin o da başkasını bulmuş
Gurursuz köylü derken haklıymış bence
Nerden anladin
bu seni hiç sevmiyor
Yarın olunca engeli acar
Arar
Acmazsam. kufur eder
sen bas engeli devam etme kendine saygın varsa
Ama seviyorum neden anlamıyorsunuz
O bana kötü söz edince oyle mi olucam sanki
sen seviyorsun da o seni sevmiyor seven biri küfretmez kırmaz engellemez dalga geçmez
Yav sg yapıskanmsn aq
Degilim tabi ki ama kendisi sabah olunca yazıyor bana
Yalansöylemeeee karı
Dogru
Veriyon dimi ona ondan yazıyor sana
Yok işte
Benden cikari yok anladın mi
Ufak tefek borc verdim sadece
İyi de daha ne desin engellemen için onu
Kendi engelliyor kendi açıyor
Ben o yazmadan yazmiyorum bile
E o zaman uzak durman gerekiyor yapma bu kötülüğü kendine