Bu durum canımı sıkıyor?

Merhabalar, bir şey sormak istiyorum. Biz üç kardeşiz. İki tane abim var biri evli. Evli olan abimin eşi babama çok samimi davranıyor. Yanlış anlaşılmasın kötü anlamda değil. (Babamda gerçekten iyi biridir. ) ve kendini babamın telefonuna güzel gelinimm diye kaydetmiş ve babamda mesajda güzel gelinimm nasılsın vs diyor Ve babam bana bile güzel kızım demedi:( bana annem mesajı gösterdi. Annem bana bile demedi dedi. her ne sıkıntı olsa hastalık o bu sanki biz hiç anlamıyomuşuz gibi. O işlerden anladığı için ona soruyor. Ve evimize geldiklerinde resmen yemek yerken bile onun önüne her şeyi kokuyor sanki bebekmiş gibi, veya bir şey eksikse de babam bana getirtiyor. 21 yaşındayım kendimi 5 yaşında hissediyorum ya. Hep düşünüyorum ilerde evlenince bende böyle kıymetli olur muyum diye. Bana gösterdiği ilgiden kat ve kat gelinine gösteriyor. ve benim moralim bozuluyor. O da babacım babacım diye yanında dolanıyor. Ben babama babacım hiç diyemezdim utanırdım. Ben babamı o kadar severim ki ama hiç belli edemedim büyüyünce. küçükken öyleydi. Ama büyünce hep içimde yaşadım utandım. Babama ayrı bir sevgim olduğundan korkardım ona bir şey olmasına rüyama bile girerdi. Böyle işte ne yapmalıyım sizce bu durumda? Abartıyor muyum sizce?

Bu durum canımı sıkıyor?