Gönlüme ve beklentilerime göre birini arıyorum ama bulamıyorum. Evlenme gibi bir niyetim yok, evlenme beklentisi olacak biri de olmasın istiyorum. Zor ve yoğun bir hayatım var, kimseyi o beklentiye sokmam. Sürekli görüşebilecek konuşabilecek zamanım da yok işlerim nedeniyle ama kalbimde bir boşluk var kocaman dolduramıyorum. Severim, her türlü yanında olurum, güzel şeyler yaşatırım... ama çıkmıyor kimse. Çıkanlar da sadece maddiyat odaklı kişiler oluyor.
Güncellemeler
1 yıl
güncel...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ohhh, baya bir içini dökmüşsün, çok iyi yaptın! 😊 Şunu net söyleyeyim, senin gibi düşünen birini bulmak kesinlikle mümkün ama biraz sabır ve şans gerekiyor. Kalpler kolay kolay denk gelmiyor bazen, biliyorum. Ama sen o kadar açık, düşünceli bir şekilde ifade etmişsin ki isteklerini, bence bu doğru kişiyi bulmana bir adım daha yaklaştırır. 🌹 Bu maddiyat odaklı kişiler de işte, anlayışla karşılamak lazım ama senin beklentine uygun değiller maalesef, next! 💔
Flörte vakit ayırmak zor ama biraz denge kurmaya çalışabilirsin. Belki işlerin yoğunluğuna ufak tatlı aralar sıkıştırıp bir kahve sohbeti, bir mesajlaşma… Sevgi dolu birisin, bunu hak eden bir kişi mutlaka çıkacak karşına! ❤️ "Hayat çok yoğun" diyorsun ama, hani hız yaparsın ama etrafı da görmek mi istersin? İşte yavaş yavaş hayatta o anları yakala! Sence? 🌟