Ahlaklı, namuslu, zeki, efendi, inançlı, eli yüzü düzgün birini bulmak çok mu zor gerçekten?
Bu kriterlerde birini istiyorum diyince insanlar bulamazsın diyor.
Bu kriterlerde birini istiyorum diyince insanlar bulamazsın diyor.
Aradığın kriterler çok güzel ama sen o özellikleri taşıyan bir erkeği hakediyor musun?
Hepimiz en iyisini en güzelini istiyoruz ama hepimize yetecek kadar var mı? Hayır yok o yüzden en iyiler en iyilerle birlikte olmak istiyor.
Kendimde olan kriterlere göre birini arıyorum sadece. Ki buradan değil. Sadece böyle insanların olmamasından yakındım. Valla böyle giderse görücü usulü gibi biriyle tanıştırılmak istiyorum. Çünkü bir sürü insanla muhatap olmak beni rahatsız ediyor.
2 kriter kesin mi bilmiyorum ama diğer kriterleri karşılıyorum. O 2 krater: Zekiyi bilemem. Ben bunu ölçemem. Diğeri de çocukluğumdan beri sünni müslüman olarak nasıl yaşanacaksa öyle yaşadım. İbadetlerimi yaptım. Sonra kısa bir süre deizme kaydım. Sonradan mezhepsiz Kur'an müslümanı oldum. Yani bu yakın geldi.
Karşılıyor sayılıyor muyum? Eli yüzü düzgünde öznel bir kriter. Onu da bilemem belki. Ama diğerlerinde elimden geldiğince dikkat ediyorum ve bunlara sahip olduğumu düşünüyorum.
Bu arada sormaya çekiniyorsan bakirim. Hiç öpüşmedim bile.
Araya girmek istemiyorum ama ben şu Kuran Müslümanı olayına takıldım ya
Yani Kuran muslumanliginda hadisleri reddetme durumu varsa eğer (ki ben öyle anlıyorum gördüğüm Kuran Müslümanlarının tavrına baktigimda) o zaman ayetleri iyice süzgeçten geçirerek okumanız gerekiyor. Çünkü Kuran Müslümanı olan birinin dahi hadisleri inkar etmesi söz konusu olmayalı. Çünkü Kuran yönlendirir zaten hadislere
@Nightwalk35 Estağfurullah. Nesine takıldınız?
Açıkladım.
Yani yorumumu hadisleri inkar ettiğinizi varsayalım yaptım. Ne kadar doğru tahmin ettim bilmiyorum
Varsayarak* klavye değiştiriyor sürekli
@Nightwalk35 Hadisler belli bir süre sonra yazılmıştır. Hz. Muhammed vefat ettikten sonra yani. Sünni müslümanlıkta bilimle çelişen şeyler var ayrıca.
Kuran da Hz. Muhammed'in (s. a. v.) vefatından sonra yazılmıştır ki. Farkı ne
@Nightwalk35 Kuran Hz. Muhammed vefat ettikten sonra sadece düzensizce yazılan ayetler kitap haline getirilmiştir diye biliyorum.
Bu arada istersen bu konunun bilimle kıyaslanmaması gerektiğini ve bunun nedenini sana uzun uzun anlatabilirim. Hatta direkt bu konuyla alakalı bir video atayım.
https://youtu.be/MaPdk4IYFOM?si=b05xlwfxjyg7bf2D
Çok kısa o dk lık bir video. İzle gel konuşalım
9 dk lık bir video çok kısa
Yorumunu merak ediyorum
@Nightwalk35 Şu an izleyemeyebilirim. Ama izlediğimde yazacağım.
Tamamdır. Unutma ama
@Nightwalk35 Tamam. İyi geceler.
İyi geceler
Hem ahlaklı hem zeki hemde yakışıklı uzun boylu kaslı da olsun nerede ne yapılamsı gerektiğini bilsin bileği bükülmesin daha ne olabilir ketçap da ekleyebiliriz 1tl farkla olmaz mı😅
Cevap
35Cevap
Yaş 40 buldum dediğimi sandığım anda yine yanıldım. Arayışa devam olduğu kadar olmadığı kader. yarı çıplak birisi le evlenmektense bir ömür bekar kalırım daha iyi
Ama o aradığınız kriterdeki insanlar da artık prim yapmıyopr değer görmüyor acı tecrübe
oha teyze ya abartma yığınla var bu fasıflarda az kalıbının kızı ol git ara arayan belasını da bulur mevlasını da
Tamam teyzecim sağ ol ararım
Aslında bir sürü var. Lakin kızların kriterleri uzun boy tıp para araba ev olarak arttıkça bu tarz kişiler siliniyor.
Sen o kiriterlere uygun gunsan bulursun cevrene iyi bak çevrende yoksa saten sende uygun deyilsindir ondan bulamazsın
Türkiye de Messi'nin Real Madrid'e gitmesi gibi bir ihtimal öyle tipin olması.
Ben varsam benim gibi bir de vardır ya
10 ayrı erkeğin özelliğini bir erkekte istiyorsun diyolar
Hepsi bende var ama inanç kısmında anlaşa bilirsek buyur
Hiç yok demek haksızlık olur ama saydığın özellikteki insan sayısı çok çok az.
Nasıl bulamadın? Tamam bi ara covid oldum çok yaklaştım ama sonuçta hala hayattayım.
Hadi len ordan herkesin ağzında aynı türkü, biz neydik? Millet de anca bizimle dalga geçmeye kalktı zamanında. Böyle olmayın hemcinslerim.
Siz henüz düğün biriyle karşılaşmamışsınız o halde. Umarım bulursunuz
Sırf kendimi pazarliyormus gibi gözükmek istemediğim icin gizliden yazıyorum bunu, normalde yazmazdım da olayın düzgün ya da iyi kötü yanlış ile de alakası yok. Herkes kendini düzgün zanneder bunu da unutmayın -A
Ama etraftaki insanların eleştiri ve yorumlarıyla ne kadar iyi ya da kötü biri olduğunuzu anlarsınız değil mi
Ya da yaşadığınız, büyüdüğünüz ortam, arkadaş seçimleri… Bunlar hep etken
Bu konuda ihtilafa düşüyoruz gibi. Bir kişinin düzgün olup olmamasını etrafindakiler ve yorumları değil; tercihleri, yaptıkları, konuştukları, geçmişi ve yaşayış biçimi belirler öteki türlü ne kadar doğrucu Davut olsan da mert biri olsan da çıkarın çatıştı mı yorumlar olumsuza dönmeye başlar. İyi geceler dilerim.
Herkes kendini düzgün zanneder dediğiniz için söyledim. Karşıdan gelen bir söz de sizin hareketleriniz, konuşmalarınız, davranışlarınız hakkında bir geri dönüt olur.
Ben mükemmelim demiyorum ama %90 kriterlere sahip olduğumu düşündüğüm için yazdım. Amacım birini aramak da değil burada. Sadece yakındım. Hepsi bu. İyi geceler. Yorumunuz için teşekkür ederim
Valla ben de böyle bir erkek arıyorum parası pulu falan da önemli değil, Allah yardım eder bir şekilde geçiniriz. Dua etmekten başka elimizden bir şey gelmez bacım, artık umudum tükenmeye başladı böyle erkeklerin kaldığına dair
Aynı şekilde düşünüyorum gerçekten
Bazı erkeklerin derdi cinsellik, bazı kızların derdi ise sadece para olmuş. Bu devirde gönlümüze göre birini bulmak çok zor
İnşallah buluruz ne diyim
insanlar hep olumsuz seninde öyle olmanı istiyorlar
Hayırlısı, sen nasılsan karşına da öyle birisi çıkar
İnşallah
bazilari da tam tersini dusunur oyle bir kadin bulunabilir mi yoksa hayallerde ya da utopyada midir
Söylediğiniz her şey bende mevcut. Aynen beni tarif ettiniz. Sizlere layık olmaya çalışacağım. Sağ olun, var olun. Çok teşekkür ederim. Tezahürat istemez
Tam beni tarif ettin. 😂 zor degil ya bulursun illa ki.
Allah yardimcin olsun😀
Amin
Onlar dan çok Az kaldı
Kızlar varsa erkekler de vardır
Vardır tabiki Allah gönlüne göre versin 😎
Zor hatta imkansız düzgün erkek yok
Hepimize gönlümüze göre versin Rabbim
Maalesef bu zamanda çok zor olmuş
Gerçekten imkansız gibi bence.
Su zamanlar zor
İnançlı değilim
Hayır zor değil inan senin gibi kriterler isteyen insanlar var ama işte denk gelmiyor nasip
Bulursun knk dua et yeter
Edince oluyor mu😄
Düzgün birini napacaksın?
Bu devirde zor maalesef
sen de aynı doğrultudaysan hiç zor değil.
Bulursun bekle sabret kısmetin çıkar elbet
Kısmet çok adam yok
Çok güzel cevaptı tebrik ediyorum inşallah adam olanı denk gelir ne diyim
Amin
Samanlıkta iğne aramak kadar
Gerçekten ya
bulamazsın be askim yok öyle biri
Neden ya neden
devir..
Bulursun da sen o kişiye layık sındır inşallah
Kendim gibi birini istiyorum sadece
Yaş kac senin uygun muyuz acaba