AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Hata olmaz anlasabildikten sonra mutlu olursun. Akıl yaşta değil baştadır kimi insan geç olgunlaşır kimi erken.
ya ne var bunda on yaş kadar idealdir kadınla erkek arasında on yaş olabilir arkadaş kim ne derse desin ama fazlası iyi değil
Bu buyuk erkeklere olan ilgiyi gram anlamis degilim. Ben 35im, 25 lik birisi gelse pedofili degilim hadi ordan git derim.
Helal olsun sonunda doğru konuşan bir erkek
Su benim kelimeleri sansurlemeseler bir de. Hadi ordan demedim aslinda anlamissinizdir. Ablam ben gibi erkekleri istemezler. Biz yan gozle bakmayiz, picligi bilir denemeyiz, oro.. puluklarin hepsini gorduk, kendimize yakistirmayiz ama bu disi güruh onlari talep ediyor. Pedofili, sapik ve tecavuzculeri istiyorlar. Kendisini kuma olarak birine yamamak isteyen ogretmen oldugunu soyleyen kadin var bu sitede. Nasil ama, alem g. t olmamis mi sence de?
evet, kendin yaşayıp anlayacaksın zaten umarım geç olmadan vazgeçersin bu sevdadan. sakın 23'ten önce evlenme sakın
Kendinden büyük biriyle evlenmen hata değiş ama 18 de evlenmen hata. Biraz daha olgunlaş büyü
Kimse kendi aklının düşük olduğunu düşünmez genel olarak 18 lerin düşük
Abicim kendi yaş aralığimdaki kişilerin düşük olduğunu bende biliyorum ben kendimi kisisel olarak geliştirmiş farkındalığın yüksek biriyim sırf bu soruyu sordum diye saf mi oluyorum
Saf olduğunu söylemedim tanımıyorum seni. Genel konuşuyorum
Şuanda biriyle konuşuyorum aramızda 10 yaş fark var normalde bu kadar yaş farkını bende hoş görmem ama bu zamanın insanı da bi değişik bence kafa yapısı uyuşuyorsa hata olmaz yani hatta ileride tam emin olursam evlenirim de yani
en iyi kadın erkek ilişkisi erkek 7-8 yaş büyük olursa oluıyor
en düşük boşanma oranıda bu grupta bu nedenle çok doğru yapıyorsun
10 yaşa kadar normal olduğunu düşünüyorum. Erkekler mental açıdan geç olgunlaşır zaten. Önemli olan kuşak farkı olmaması.
10 yaş çok da fazla değil olabilir ama yaşına yakın biriyle evlen bence ama seviyorsan da bir şey diyemem
10 yaş farkı kabul edilebilir de bazıları kafayı yemiş 19-20 yaşında 50 lik adamlarla evleniyorlar
Yani çocuk gibi hissetmiyorsan hata olmaz belki ama 10dan fazla da abartı olur
Annem 65 sevgilisi 35
Sevgili mi
Evet
Ee yani
Azerbaycanli sevgilisi ayrıca
Sakın öyle bir hata yapma ne olursa olsun kendine saygın olsun
Çünkü onlar hayatı görmüş geçirmiş insanlar
Hiçbir zor tarafı olmaz kafanın uyuştuğu anlaşabildiğin sevdiğin biriyle mükemmel bir hayat yasaraın
Kesinlikle doğruyu yaparsın, yaşıtların senin kıymetini bilemez.
Ben şahsen evlenirdim ama seviyosan evlen de derdim
Yasın çok büyük değil bence sorun şahsen dikkat et yinede
Çocukluk travmalarının üzerinde çalışırsan bu durumu aşabilirsin
10 yaşta sıkıntı yok sıkıntı 14 veya 15 yaştan sonra başlıyor
sen ilk once kendinden buyuk birisiyle uzun iliski yasa sonra evlenmeyi dusunursun
kafa yapın uyuşuyor ve o kişiyle birlikte olduğunda mutlu olduğunu düşünüyorsan yaşın önemi yok.10 yaş çok büyük bir fark değil
10 yaş büyük degil mi? 18 yaşında bir çocukla 28 yaşındaki eşşek kadar adam arasındaki ilişki normal yani?
Bence normal. Dedeler babaanneler o yaşlarda evlenen çok var. Dedem anneannemden 12 yaş büyük
kendi ağzınla diyosun dedeler nineler diye, bu kadar yaş farkı çok eskide kaldı artık☺️
Yoo günümüzde daha fazla. Mesela acun ılıcalı
@Nisanur0434 karşımdaki kişinin 18 yaşında olduğunu ya da kaç yaşında olduğunu bilmiyorum.
19-29 cok bir yaş farkı ama 25-35 o kadar cok değil. Mesela 55-65 de cok
Gerçekten seviyorsanız birbirinizi sorun olmaz tabii, çevre ne der felan bakmayın buna bence
8-10 yaş çok geldi bana benim kriterim en fazla 6-7
Çok mantıklı bir evlilik olur...
30 sene sonra birisi demişti dersin
.
Eğer bu iki insan birbirini gerçekten her anlamda tamamlıyorsa bence önemi yok.
Yasitlarina ve yakin yaslarina sans versen bir oyle denesen
Yani sorumluluk sahibi biriyle olabilir
#Hükümdar
Yani hata olabilir ama birbirinizi çok seviyorsanız pek bilemem yani
Hata değil sana kalmış karakterin olgunsa evlenebilirsin
Çok evet bi ton çıtır yakışıklı kaslı var davul bile dengi dengine abiyi napcan
Ben de 19 yaşındayım 1 ay önce benden 52 yaş büyük birisi bana asıldı resmen iğrendim , sana şu kadarını söyleyeyim yaş farkı tabi olması lazım ama çok yaş farkı iyi bir şey değil.
Dedem yaşında ya harbiden yuh
Benim yaşımda kızı var adamın babam yaşında bile değil. Psikolog dan yardım aldım bir şekilde kurtuldum.
Kimdi o tanıdık mıydı o cesareti buluyor yaa iyi ki kurtuldun ya
Babamla amcamın arkadaşı 33 yıllık.
Ohaaa yuh be babana söylesen seni nerde gördü kim bilir
Söylemedim o pislikten kurtuldum.
İyi yapmişsin yaa keşke twzil etseydin
Nasıl anlamadım
Rezil etseydin
İlerleyen zamanı düşünmem lazım 10 yaş çok fazla 5 yaş fark olsun.
Sevdin saydın oda sana aynı şekildeyse bir sakınca olmaz bence
Anlaşabildikten sonra neden hata olsun ki olgun olması avantaj
Bizimde aramızda 10 yas var cok seviyorum onu.. bence kalbinin sesini dinle cevre illa ki tepki verecek..
Bı soru sorucam babandan yeterli istediğin ölçü de ilgi sevgi alamadın değil mi?
Bı yerde okumustum öyle yaziyodu bende öyleyim çünkü
Ama karşı taraf sana ne niyetle yaklaşıyor emin olamazsın böyle de...
Başta önemli gibi gelmiye bilir ama sonra sıkıntı olabilir denge için yakın olsa daha iyi olur
Bende genç kızlardan hoşlanıyorum. Anlaştıktan sonra sorun olmaz. Ama önemli olan iyi bir insan olmalı
evlenmek için erken değil mi? yaş aldıkça fikirlerin değişebilir?
Hemen evlenmiyorum zaten ama yaşlı halimle de evlenmek istemem
içinden ne geçiyorsa onu yap, ilişkinde sadece saygıyı yitirtme, hayati yaşamı gülmeyi sevmeyi sevilmeyi sana yaşatacak kim olursa onun kıymetini bil, o insanıda buldugun an sakın birakma😊😊
Böyle seviyor olabilirsin saygı duyuyorum ama 10 yaş ve fazlası ne bileyim pek mantıklı bakamadım. Olgun olmaları açısından evet çok daha iyi ama yaşın küçük birde ne evliliği kızzz
Ben de böyleydim sanki daha Bi sahiplenir gibi geliyor ama gel gör ki öyle değil bir kere tutku heyecan hissedemiyorsun kafalar uymuyor
Olur ya. Benim en yakın arkadaşım kendinden 10 yaş büyük biriyle sevgili. Valla adamın neyine baktı bilmiyorum. Tip desen yok. Para desen yok. Kız dediki şimdiler ergen. Büyüklere ilgi duyuyorum dedi. Yani anlayacağın oluyo 🥳🥳
19 yaşında ne bu evlilik isteği onu anlamadım senin daha bir hayatın bile yok. Bunları düşünme bu yaşta git okulunu oku hayatını yaşa. Şimdiki evlilikler o kadar sağlıklı değil zaten
Ya bilip bilmeden konuşmayın bu yaşta istesem de evlenmem zaten uni okuyorum sadece ilerisi için sordum
Öyle bir gelirsin ki o manipülasyonlara ruhun duymaz. Dengini bul.
Canım erkeklerin ne halt olduğunu biliyorum ayrıca dengim nasıl oluyormus
Erkeklerin ne halt olduğunu bilseydin 10 yaş büyüklerin sana niye yaklaşacaklarını da anlardın.
Anlıyorum canim ama evlilik düşünen de oluyor çevremde çok var
Muhakkak var hepsi erkeğin ka.. rı değil ama doğrusunu bulmak da sandığın kadar kolay değil. Neyse umarım aradığını bulursun.
Evlilik niyeti ile yapılan gelişmelerde karşılıklı sevgi ve saygı yaş farkının önüne geçecektir.
Hata olur bence. Çünkü kadınlar ve erkekler olarak hep en güzel yaşları begeniriz. Emin ol erkekler de aynı yaşları beğenip aşık oluyor
Doğru kişiyi bulmazsan evet hata ama karşındaki doğru kişi ise çok mutlu olursun benim de annem ve babamı arasında 21 yaş fark vardı ayrıca sevdiğim erkek de benden 21 yaş büyük ben 24 Temmuz 2005 doğumluyum o 15 Ağustos 1987
öfff ergensin kafadan 7, 8 yıla anca ergenlikten çıkarsın hele bi çık o zaman evlen
Bende aynı 19 yaşındayım kendimden 7-8 yaş büyüklerle de konuşuyorum ama evlenmek için çok fazla erkenn
Selamlar bende kendimden yaşça küçük bir ilişki deneyimi yaşadım.
Erkeğin büyük olması sorun değil ancak kadın erkekten büyük olunca bazı sorunlar yaşanıyor yaş farkı 5 yaşı geçmemeli önemli olan kafaların uyuşması
Yaşın 30 ve üzeri olsaydı önemli değil derdim fakat bu yaşlarda sıkıntı olabilir. Bunun akılla bir alakası yok tabi akıl yaşta değil baştadır fiziken olarak sana ayak uyduramayabilir.
hata olur evet senin büyük yaş erkek ilgin de kendindeki bazı eksik gördüğün şeyleri tamamlamak istemeden kaynaklanıyor olabilir mesela baba figürü araman gibi
Hata yapmış olursun. Bence ilk önce kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak sonra evlilik gibi düşüncelere dalarsın. Daha 19 yaşındasın ilk kendi başına hayatta kalmaya bak.
Bak ben 31 yaşındayım, 19 yaşında birş bana dayı dedi, yaş farkı çok mu diye sordum beni linçlediler, seni gayet doğal karşılamışlar, insanların dediğine bakma, ne hissettiğine bak
Önemli olan anlaşmak en fazla 10 yaş fark olması gerekiyor ama daha üstü sorun yaratabilir
Kadınların geneli ekseriyetle kendilerinden büyük adamlardan hoşlanıp evlenirler
O yüzden gayet normal bir durum bence şayet aranızda çekim varsa hiçbir sorun olacağını zannetmiyorum ben şahsen
Sorun olmaz, Sevdikten sonra
Yaş sadece rakamdır, sevgisi güveni farklıdır.