Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var…?

Arkadaşlar merhaba benim 5 senelik bir ilişkim var ayrıl barış gerçekten çocuk inanılmaz toksik ve narsist. Tabi ben gözlerimi yeni açıyorum hep manipüle edilmişim aslında o beni delirtiyormuş deli diyormuş. Biz 5 ay ayrı kalmıştık yine döndü hep döndü. Bir kaç gündür de fındık kabuğunu doldurmayacak sebepten beni belirsiz bıraktı ardından gitmiş gerçekten çirkin saçma bir kız takip etmiş. Gerçekten maddi olarak görünüş olarak çok çok fazla iyiyim kendisi her açıdan benden çok alt seviyede. Ben de dün ailemle beraber meyhaneye gittim ailemle meyhanede story attım diye bana etmediği küfür hakaret kalmadı beni ınstadan sildi o kızdan için de tanıyorum falan diyor ama öyle bir ihtimal yok çevresi falan yok tanıyacağı bir yer yok hayatsızın teki. Gel diyorum yüz yüze düzgünce konuşalım gelmiyor falan. Ve her şeyimin ilki bu çocuk yaptığı gerçekten büyük ayıp. Her neyse ben de ınstagram profilimi açtım istemediği fotoğrafları arşivden çıkarttım. Arkadaşlar insanın verdiği emeklere sevgiye içi acıyor lütfen boş ver demeyin. Sizce pişman olur döner mi? Dönersem kardeşim dedi ama daha önce dönmüştü bilmiyorum. Sadece yaşadığımı yaşasın.
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var…?