Kurban olayım beni teselli edin çok üzgünüm?

Çok kötüyüm kan beynime sıçradı konuşacak kimsem yok bu yüzden kızlar soruyor indirdim. Şimdi benim bir sevgilim var biz bununla biraz çok az ama kavgada sayılmaz hafif bir tartışma geçti aramizda cidden ama hafif yani adam akıllı konuşa konuşa hallettik. Neyse dört gün olmuştur öyle olalı, neyse sonra bana soğuk yapmaya başladı. Zaten normalde de ben ona daha çok değer veriridim ona göre yani bunuda belli ederdim. Neyse işte bu aralarda aramız biraz buzlu sayılır bende o buzları eritmeye çalışıyorum. Ben buna yazdım nasılsın falan iyi bilmemne normal gidiyo her şey sonra bikaç saat konuştuk falan ama yine soğuk tavırları sergiliyordu. Dedi ki benim gitmem gerek bişey dicen mi dedim ki "seni çok seviyorum kendine iyi bak görüşürüz" oda ilk defa "bende seni görüşürüz" yazdı. E bende doğal olarak sevindim yani çünkü kavgadan sonra neredeyse hiç yakın davranmiyordu şu küçücük şey bile beni mutlu etti. Sonrada mesajı düzenledi "bende seni" kısmını sildi onun yerine "sende kendine iyi bak görüşürüz" yazdı. Cidden baya üzüldüm orada ekranla bakıştım yani hemde nasıl bir bakışma kalbim çatırdadı ve bu çocuk benim kalbimin diğer yarısı gibi biseydi onu herseyden çok seviyorum. Ama benim kalbimi cidden çok kırdı hüngür hüngür ağlıyom kurban olayım beni teselli edin. Hiç arkadaşım yok bitane var ona söyledim mi de alay ediyor benimle. Nolur biseyler diyin:)
Kurban olayım beni teselli edin çok üzgünüm?