bu defa kararlıydım özür bekledim ama 1.5 oldu tık yok 2 senelik ilişkide bir insan neden hiç geri adım atmaz
Yine benim ki kapısına gitmem gerekiyor nasıl düzelecek bu durum
Yine benim ki kapısına gitmem gerekiyor nasıl düzelecek bu durum
Selamün aleykum.. bir insan özür dilemiyorsa yapacak bir şey yoktur.. Önceden çok üzülürdüm, gerçekten sevildiğimi düşündüğüm ve benimde sevdiğim birini kaybettiğimde çok ama cok aşırı üzülürdüm,, sonra işte aynı kişide tam tersini düşündüm, sevilmediğimi ilk defa düşündüm.. çünkü çok basit ve kolay bir nedenden dolayı sevilmediğimi yürekten çok derinlerde hissettim, o kadar kolay ve basit birşeydi ki sanırsın ölmesini istedim : ) ufacık hiç hissedilmeyecek, hiç birşeye en ufak etki etmeyecek şeyi yapmak yerine her türlü hakarete ve mide bulandırıcı laftalamasını yedim.. işte o an üzülmeyi bıraktım,, düşüncelerimin ve beni kötü hissettiren şeylerin karşı taraf için önemsiz olduğunu anlayınca idrak etmeye başladım,, işte o an dünya kendi etrafımda dönmeye başladı artık benim için.. Sahi aşk neydi? Emekti ve cabaydi dimi.. şimdi suç oldu işte, herkesi ve herşeyi karşına alabilen nesillerden şimdiye geldik.. çekirdek kabuğunu doldurmayacak ufacık şeyi istemek ölüm gibi geliyor insana.. oysa küçücük basit bir istek çekirdek kabuğunu doldurmayi istemek,. şimdilerde ise ortalığı yangın yerine çevirip herşeyi alt üst etme sebebi... sanırım insanlar gerçekten sevmiyor veya sevemiyor bunu idrak etmek zaman alıyor olsa da, insanin anlaması için tek bir kırılma noktası var ve er ya da geç anlıyor bunu. işte o an üzülmüyorsun sevilmediğini görüyorsun ve şahit oluyorsun buna,, bazı şeyler kamyon gibi çarpsa da ufak istekler belirleyici olur her zaman ilişkilerde.. gerçekler üzmüyor insanı, sevilmediğini görmekte üzmüyor, sanmak üzüyor.. isteklerinin ne kadar büyütülmesi üzüyor insanı. İşte bu evrede sevilmediğini anlıyorsun. Dediğim gibi bazı şeyler kamyon gibi çarpsa da ufacık masum istekler belirleyici olur ilişkilerde.. istemeyen büyütür yok eder, isteyen gönlü hoş eder 🙂 herkes kafasına göre yol belirler.
Of ya, böyle inadına inadına iş yapanlara sinir oluyorum ya! Hele ki ilişkide iki taraf da eşit olmalı, sürekli özür dilenmesi gereken tarafta olmak cidden üzücü. 😔 Sen burada karşılıklı bir adım beklerken onun sürekli senin çabalamanı beklemesi hiç adil değil. Eğer kapısına gitmeden, bu durumu çözmeye yönelik bir konuşma yapmayı denesen? 'Bak ben hep aynı çabaya giremem, bu ilişki iki kişilik' diyip kartları masaya koy. Sonuç alınmazsa, belki de kendini daha fazla yıpratmadan yoluna bakman gerekiyor. 😕✨ Sen ne düşünüyorsun, bu böyle hep devam mı eder sence?
Cevap
4Cevap
Gitmeyeceksin çünkü seni cepte görüyor artık sana saygısı kalmamış.
Evet galiba öyle :( başta çok seviyordu ama nedense hiçbir tartışmada geri atmıyor hemen ilk fırsatta engel atıyordu :( bu defa inat ettim 1.5 oldu bende hiçbir şekilde imali paylaşımlar yapmadım ve yazmadım ama yinede geri dönmedi,, oysa emindim bu defa merak eder dedim yok kesinlikle benim adım atmami bekliyor ya da kaybetmek pek umrunda değil gibi
Sence ne yapiyim çok özledim onu birlikteyken melek gibi ayriyken böyle, yüz yüze konuşmak için kapısına gitmeli miyim?
Böyle kişiyle zaten ileride illaki biter hep o haklı olamaz böyle düşünürse aşırı egolu ve bencil birisidir ileride sen mutlu olmazsın
Ne kadar süredir ayrısınız
1.5 ay oldu anladım ki bu ilişkiyi ben çabaladigim sürece devam ediyormuş, ilk defa durdum yine de bana mısın demedi hiç umrunda değil resmen
Kim sebep oldu peki bitmesine
Her defasında farklılık olsa da sürekli geri dönen ben oldum o ise ancak bekledi ya da engelledi ölüm sessizliğine girdi
Nasıl olsa gelecek diye bir şey yapmıyor maalesef biraz olsun kaybetme korkusu yok o sebepten bir adım atmıyor ama sana sakın yapma etme demiyeceğim çok büyük bir sebep yoksa ayrılmanız da seviyorsan git çünkü zaman geçtikçe daha çıkılmaz bir hâl oluyor
Evet kaybetme korkusu yok 1.5 geçti bu bile ona koymadı inanılmaz iradeli duruyor :( çok özlüyorum yine gidersem ayaklarına iyice cepte görmez mi daha fazla gözünde zayıf konuma düşmez miyim?
Ya öyle oluyor ama bu acıyla da ömür geçmiyor gerçekten öyle de üzüleceksin böyle de en kötü onunla üzülürsün yanında olur en azından kendim yaşadığım için diyorum iki tarafta inat edince zaman nasıl geçti anlamıyorsun bir bakmışsın yıllar geçmiş oluyor ozaman da cesaret olmuyor o yüzden zaman daha fazla geçmeden git konuş çöz zaten tek seninki değil emin ol erkekler prenses oldu artık gerçekten ama yok ben dayanırım ederim diyorsan bekle tabiki bir gün emin ol pişman olup dönecek ama ne zaman döner bilinmez
Bilseydi onu ne kadar çok sevdiğimi eminim dönerdi ama inadı ve egosu perişan ediyor ilişkimizi, çok haklısın harika konuşuyorsun bu yardımseverligin için çok teşekkür ederim :) ilk 1 ay çok iyi hissediyordum ama ruhu içimde bir anda dirildi sanki gittikçe kalbim yerinden sökülecek gibi olmaya başladı, neden böyle oldu sende de var mıydı böyle bir şey? Dayanılmaz bir özlem acısı bastı 1 haftadır
Var tabiki işte ilk zamanlar oh be kurtuldumm aman bir daha asla yazmam benden değerli değil kimse şu bu havasına giriyorsun ama o zaman geçtikçe son yaşanan olaylardaki o ateş yavaş yavaş sönüyor sinirin geçiyor beyin kötü olan her şeyi unutuyor ve sadece o güzel olan anılar kalıyor ve zaman geçtikçe çok daha fazla özlüyorsun ve gerçekten işin içinden çıkamıyorsun dayanamam diyorsan git bir konuş en azından ben elimden geleni yaptım dersin istemese bile
Ne güzel tarif ettin öyle herşeyi ilişkin uzmanı gibisin :) aynısı ona da olur mu dersin, o da benim gibi kalbi patlarcasina çok özlemeye başlar mi sence? Bide sorun değilse sende istersen tabi gizliden çıkabilir misin konuşmak isterim seninle :)
Olur gizliden çıkıyorum ozaman
Takip ettim bana yazabilir misin :) istersen takip etme sorun değil, biraz göz attım sende acı çekiyorsun aynı durum sende de var gibi :(
Mesaj atamıyorum ben seviye yetmiyor sanırım
O seni keyfi olarak görmüş niyeti olsa bir bahane bulur kendi çabalardı bazı erkekler kendince sistem geliştirmiş işte o yazsın o bana değer versin o benim peşimden koşsun ben ağırdan alayım filan iki kişinin çabası bir sonuç eder bu işin tek ve asla değişmez sistemi budur baktın çabana karşılık mı yok uzatmaya değmez o seni kaybettigine üzülsün bak etrafımda o kadar olay oluyor ki hiç erkek çabalamıyor hep kızlar çabalıyor sonunda ne oluyor ya aldatılıyor ya da değersiz görülüyor
Geleceğini bildiği için yapiyor
1.5 ay oldu ama engelliyim yine nereden biliyor geri geleceğimi? Bu defa uzun sürdü hiç mi kaybetme korkusunu yaşamıyor anlamıyorum ki
Seni kaybedince yerine birisi hazır olduğu için yaşamıyor evet bence dolanma ve bırak pesini
2 sene oldu yerime başkasını bulmadı her ayrılıkta böyleydi ve barışırken telefonu verip istediğin yeri kontrol et diyordu, birlikteyken melek gibiydi bana karşı ama söz konusu kavgalı olunca geri adım atmıyor
Temiz aldatıyor helal olsun
Aldatan insan 7/24 arayıp sormaz tüm vaktini bana ayırmaz birlikteyken, sadece egolu ve inatçı bir kişiliği var
Alakası yok biz buna temi aldatma deriz bende yapıyorum ordan biliyorum hiç şüphepenmez karşı taraf
Nasıl yani? Temiz aldatan kişinin 7/24 benimle konuşmak istemesi tüm izinli günlerini ve boş zamanlarını benimle geçirmesi normal değil, aldatma ihtimalini hiç düşünmüyorum.
Sen öyle san haline üzüldüm
Herkes sizin gibi çürük değil işte böyle düşünmeniz veya sanmaniz çok acınası
Hayır sizin anlattiginiza gore aldatıyor sana değer vermiyor ama yanında olunca vakit geçiriyor kullanıyor seni
Yanımda olunca mi? Okuduğunu anla önce, bulunmadığimiz günlerde 7/24 sürekli beni arayıp soran tüm vaktini benimle konuşarak geçiren birinden bahsediyoruz. Neyse iyi geceler
Sen çok boş yapiyprsun haline çok üzüldüm iyi geceler Allah akıl versin
Ayrıl bence
Onun sana gelmesini sağla
Gelmez çok inatçı biri ne yapacağımı şaşırdım kaldım
Buradan konuşalım işte, detayları gizlenecek bir durum yok ortalıkta
Burada sürekli bildirim gelmesini bekleyemem, tüm detayları en ince ayrıntısına kadar ele almak gerek
Gerek yok iyi geceler
İyi geceler, soruyu beğendim
Yazmazsan sevinirim beğenini geri çekebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?