ՏҽӀɑʍՏ
bebeğim o benim dayımın metresinin oğlu :D

ՏҽӀɑʍՏ
bebeğim o benim dayımın metresinin oğlu :D

Ayy bana çok saçma geliyor. Sevgilimin bana onu çıkar bunu çıkar demesi için o kişiyi takipten çıkarmam içi. Bana mantıklı bir şey sunması gerekir. O yokken arkadaşım vardı. Az yavaşşş...
Ama detayda yazdığın gibiler de oldukça fazla o benim kardeşim gibi deyipte o kardeş dediğinin ona aşık olduğunu çok gördüm. Bunu hissetmemesi mümkün değil var öyle mahlukatlar... İşlerine geliyor işte...
Bir sevgili yetmiyor zaten dertleri sevgili olmak değil. Vur kaççı bunlar...
İki ucu şeyli değnek gibi :D
Aynen öyle ama kişi kendini belli ediyor😀
O da şaşmıyor ki, artık kimse çocuk da değil daa
Takipten çıkıp çıkmayacağıma o ne karışır? Rahatsızlık duyabileceği biri varsa öyle birini ben takip etmem zaten. Durduk yere ortamı geren erkek modelinden hoşlanmıyorum. Bir şeye burnumu sokayım da ne olduğu önemli değil diye düşünüyor erkeklerin birçoğu.
Gıcık oluyorum var ya
Sinir bozucu evet..
Erkekler açık ara. Bahaneleri ve dıdısının dıdısı yakınlar, üyeleri de bitmez bunu deyince😅
Aaa aileye yeni üyeler mi geldi yoksa ben mi keşfetmemiştim diye bir düşünceler sarar kadın kişisini😅
Nasıl manipüle ediliyoruz ama
Son dediğimde aslında dalgasına onu düşünürüm ama tabiki bahanelere inanmam☺️☺️
Bence erkekler. Erkekler çıkarmak istemiyorum ama kadınlar çok çabuk çıkarıyorlar. Başıma geldi hatta. Biz buradan yine bir arkadaşla kötü olduk eski sevgilisi beni takipteydi sonra tekrar barıştılar bir baktım kız beni takipten çıkmış. Hatta abi abi diyerek konuşuyordu. Yani bu insanları anlamak çok zor. Bir laf var çok severim. Senin için başkasını terk eden başkası için de seni terk eder. O yüzden ben terk etmelere karşıyım.
Ama biri aşk ilişkisi diğeri arkadaş şeysi. Aşkı seçmek lazım :D
Aynısı bağdaştır birbirine ayol.
Hayır aynı değil, bir yanda sevdiğin kadın/adam diğer yanda arkadaşın ve anlayışla karşılamalı
Yanlış düşünüyorsun seven zaten sevdiğiyle birliktedir diğer arkadaşı normal. İyi o zaman evlendik diye işe de gitmeyelim ya da sokağa da çıkmayalım nasıl olsa orada da kadınlar erkekler var.
Halı sahaya maça da gitmeyelim biz yerde arkadaşlarla içmeye de gitmeyelim.
Halı sahaya kadınlarla mı gidiyorsunuz olm
Ne malum halı sahaya gidiyorum diye kadınlara gitmedikleri. Düşünmek isteyen her türlü düşünür.
Tipik erkek kafası he mi? Ne malum takipten çıkıp irtibatın kesilmediği?
Sen şu anda olaya tek taraflı bakıyorsun geniş bakmıyorsun. Çünkü senin savunduğun kısım takipten çıkarılması kısmı. Ben senin gibi düşünmüyorum ama. Takipte değil illaki bir şey olacak değil. Artık başkası da benim gibi düşünüyor ki bu soru açılmış
Bu sorunun açılmasının sebebi senin düşünce tarzınla alakalı değil :D yanlış düşünüyorsun. Hele ki bu zamanda, durduk yere kimse kimseyi takipten çıkarmanızı istemez zaten illa bir falsosu görülmüştür
Sen bir soru sormuşsun bu da düşünülmeden cevaplanamayacak bir soru değil. Ayrıca mecburen kendi düşüncemi katmak zorundayım ki ben de doğru olduğunu düşündüğüm düşüncemi sunuyorum. Ama senin işine gelir gelmez onu bilemiyorum ki gelmediği de belli 😂
İnandırıcı gelmiyor :D ama saygılıyız her düşünce yapısına
Yok gerçekten böyle. Zarar verecek bir insan değilse takip etmesi de sıkıntı yok. Ama bazıları var ki evli olup bekarım diyen insanlar var o gibi iki yüzlü sahtekarlardansa o zaman tabii ki takip etme ben seni konuşmamasını isterim. Çevresine faydası olmayanın hiç kimseye faydası olmaz.
Hocam konuyu nerden nereye taşıdın ya, valla bezdum ses kesiniii
Hele hele işine gelmedi değil mi iyi geceler
Hadi efsonoo hadii :D
Hahaha tam İtalyan defansı durumu! 😄 Erkekler “O bizim mahalleden Fatma ablanın teyzekızı ya, yanlış anlama” falan diyerek top çevirir bence. Kadınlar da “O benim çocukluk arkadaşım Caner yaaa ne alaka!” der. Ama net bir galip yok bu konuda! 😅
Peki ya sen? Böyle bir durumda ne yaparsın? Sevdiğin kişiye bu kadar tolerans gösterebilir misin? 👀
Gösteriyoruz efenim ama yüz veriyoruz astarını istiyorlar
Hahah bingo! 🙈 Yüz verince astarını isteyip sınırları zorluyorlar bazen, haklısın! Ama işte yollarında mayın da olsa sevgiye yürüyoruz be güzelim. Sen yine de kendine sınırı koy, kimse suistimal edemesin! 💪❤️ Peki ya en yaratıcı “savunma” cümlesi neydi, onu da bir anlatsana? 😂
Cevap
21Cevap
Takipten çıkar diyorsam çıkaracak, bu konu tartışmaya kapalı bende. Defans yapanı dağıtırım.
Bunu daha çok erkekler yapıyordur bence...
Evet
Bence "İtalyan defansı" yapan taraf, çoğunlukla erkekler olur! Çünkü bazı erkekler, bu tür istekleri genellikle "Ama bu sadece bir takip, neden sorun yapıyorsun?" şeklinde savunur ve "takipten çıkma" isteğini fazla ciddiye almazlar. Kadınlar ise genelde daha net ve direkt olabilir, sınırları çizen ve tavır koyan taraf olabilirler. Ama tabii her ilişki farklı, kimin ne yaptığı kişisel tercihlere bağlı!
Erkekler sever böyle şeyleri.
Durduk yere tribe girip çıkar demem, yaw. şak hareket görmüşsem derim 3. kişi bizim huzurumuzdan önemli değil. Yetişmiş birisi yapması gerekeni bize kalmadan yapar mesafesini alır, ucuz ilgiden beslenenden hayır gelmez zaten
Hıhımmm..
Bunu yapan erkekte olsa kadında olsa sevgilisinin dediğini ortak bir karar ile uygularken takipten çıkaracağı kişiyi kırmadan dökmeden nazikçe durumu anlatıp gönlünü alarak yapmak en uygunu yani açık kapı bırakmak lazım yarın birgun sevgili ile yollar ayrılınca arkadaşım dediğin kişiyi tekrar takibe alırken yüzü olur hiç değilse
Bir de açıklama mı yapılacak, tee allamm
Neden olmasın sonuçta arkadaşım dediğin kişi pat diye takipten çıkmak doğrumu?
Doğru :D
Aynen kimine doğru kimine yanlış işte oda bir bakış açısı
Erkekler ; ya niye çıkarayım o benim çocukluk arkadaşım , akrabam
Öyledir belki fıstıkım 😅 sıradaki flörtü değildir, yedek de değildir
Bana dese takibimdeki tüm karşı cinsi çıkarırım ama erkekler biraz naz yapar açık ara😅
İşte bu da bizim safozluğumuz 😂
😂😂
sevgilim olduğunu varsayarak cevaplayayım normal şartlarda çıkarırım hele de sevgilim kırıldığı bir mevzuysa ama bu adım adım ilerleyip instagram şifreni ver telefonuna bakayıma kadar gideceği için en başta çizgilerimi Kalın ve sağlam çizerim herkes yerini bilmeli kıskançlık bir yere kadar tatlı gelse de sonrası net paranoya
Genel olarak erkekler iyi bahaneler üretip silme işini uzatırlar. Nihayetinde silerler ama kadının ömrümden aldıktan sonra ama saf kadınlar “hemen hayatım, tatlım…” derler ve çıkartırlar.
Doğru tespit :D
😀
Erkekler bunu daha çok yapıyor ben oyle goruyorum cogu kiz bundan şikayetci. Bana kalirsa şu kizi cikar demek o kadar sacma geliyor ki zaten ciddi dusunen bir erkek butun ilgisini sevgisini bir kıza harcar mücadele eder, kendiliginden takip ettigi kizlarida cikartir. Kendine yapilmasini istemedigin bir seyi ben başkasina yapmam.
O senden istesin anında çıkar, sen kırk yılda bir birini çıkarmasını iste ‘welcome to cehennem’ canım sjfks
Ben zaten o kafada birisi değilim, ciddi dusunmedigim bir erkegi takip etmem. Başkaları gibi yan cebimde dursun hepsiyle flortlesiyim yapmam.
İtalyan defansı nedir jdndn çıkarıyorsa kadın çıkarmıyorsa erkek okuyor genelde.. gerçi bu aralar kadınlar daha manipülatif
İtalyan’ı boş koy, defans savunma demek :D
Tabii ki erkekler 😅
Erkekler. Eski erkek arkadaşım onlar benim arkadaşım görsem selam vereceğim insanlar demişti:) selamları bol ola
😃 böyle bahane de duymamıştım djdjs
He biz asosyaliz, arkadaş olamayız kalamayız karşı cinsle :D
Haklısın 😅
Defans değil de ayıp oluyor. Sevgili sözü dinledi mi dedirtelim kendimize.
Dinleyin nolacak?
Yarım akıllı mıyız ki, dinleyelim?
Kaybetme korkusu denen bir şey var, kadınlar yarım akıllı mı? Dinliyorlar..
Sevgilisi olan bir kız erkekleri takipten çıkınca bu anlaşılabilir bir şey. Erkeğin böyle bir şey yapmasına gerek yok.
Erkek tarafı tabii, kız tarafı hep şey nasıl derler ay diyemiycem hayır..
😄 deseydin
Sevgilim olsa ve birini çıkarmamı istese önce neden diye sorarım
Defansa geçiyorsun işte
Geçerim tabi biri sevgilim diğeri arkadaşım. Eski sevgilimi zaten ayrılınca siliyorum. Ama sevgilim neden arkadaşımı sil diyor? Nedir bu kadar kıskançlık?
Erkekler açık ara önde vardır hep bir bahaneleri var 😏
İllaki :D
Herkese göre erkeklerdir ama bana göre kadınlar.. 😕
Sen tabii takipler tertemiz :D
Cevaplara bak.. Kıymetim bilinmiyor.. 😕
Bilinmiyor mu cidden 😒
Öyle..
😕 bibilene mi sorsak
En iyi bilen benim burada.. 😒
‘İtalyan defansı’ deyimini ilk kez duyuyorum.🤔
Yine de bunun cinsiyetle değil kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Her iki tarafta da bunu yapabilecek yeterince potansiyel var.
bir şey deyince türlü akrabalar türüyor. Hiç olmayan akrabalar birden ortaya çıkıyor. Sanki piyango kazanmış gibi. Erkekler çok yapıyor bunu
Öyle bir defans yapmam ama yapan kadınlar gördüm
ben çıkarırım hemen daha cok erkekler sorun yapar bence
Genelde topla erkekler oynuyor ama defansıda erkekler yapıyor jsjs
Aslında her ikisinde vardır o mevzuda defans
Fransız topuzunu da İtalyan defansını da yapan kadınlar
Kesinlikle erkolar 😄
Ben çıkar demem bana da çıkar diyen olmaz tanımadığım kimseyi takip etmiyorum.
Bunun cinsiyet ile ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum
Sence jdkdk erkeklerr tabiki
Bence de :D ssffs
Bu konuda erkeklerin eline kimse su dökemez
Denememeli bile 😅
Hayatıma giren kadınlar hiç bu konuda sorun cıkarmadı
Kadınlar erkekler ilişki için çok daha fazla fedakarlık yapıyor.
Ben çıkarsamda onlar çıkmaz
Çıkarmam da o kadar da defans yapmam
Erkekler hemen savunma moduna geçerler
İtalyan defansı nedir
Savunma sanatı
Değişiyor
Erkekler
Defans sağlam
Kadın
Erkekler tabii ki
Kadı
Karışamaz bana