Çapkın, gözü dışarda olan bir Kadın ya da Erkek yola gelir mi sizce? Bana sorarsanız zor olur ama evet.
Gelir
Gelmez
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çapkın, gözü dışarda olan bir Kadın ya da Erkek yola gelir mi sizce? Bana sorarsanız zor olur ama evet.
Kadınlar içi konuşacak olursak deli divane aşık olursa yola gelir. Kadınların mentalitesi ait olmaya daha yatkındır zaten, aşık kadın tamamen kendini hayatındaki adama ait hisseder ve sadece onun ilgisiyle yetinmeyi bilir. Eğer bir kadın sadık olamıyorsa hayatındaki adamın ilgisi yetinemiyorsa aşık olmamıştır. Erkeklere gelince, çapkın bir erkeğin yola gelmesi için aşık olması yeterli olmaz. O kadına değer vermesi de gerekiyor. Değer verdiği kadına sadık kalabilir erkek
Değer verdiği kadını aldatan erkekler de var
Yani çok var, evli olup aldatan ama karısına laf da ettirmeyen erkekler. Benim aynı şekilde eski sevgilisini aldatıp laf ettirmeyen bir tanıdığım da var. Biraz olsun değer vermeyen birinin karşı tarafın karısı veya eski sevgilisi için ne dediği de umrunda olmaz.
Arkadaşım eski sevgilisi üzerinde nasıl bir sahibiyet hissebilir ki? Hadi evli olanlar evli de...
Ki değer vermeyen biri sahip çıkar mı? Yoksa umrunda mı olmaz?
İşte önemsemediğin birine değer de vermezsin ki. Ben de bunu diyorum. O yüzden kimin ne dediği de umrunda olmaz. Yani sevmek ve değer vermek farklı şeyler. Mesela biri iyi biridir ama kişi ne olursa olsun sevemeyebilir ama iyi biri olması onu değerli yapar.
Ben, bir insana değer vermek ve âşık olmak ayrı şeydir dedim. Birine değer verebilirsin ama bu onu sevdiğin anlamına gelmez dedim. Hani demişsin ya "Erkeğin âşık olması için değer vermesi lazım."diye. Ona istinaden diyorum, ben.
Bu yüzden konuyu çarpıttığımı düşünmüyorum.
Kişinin kişisel gelişimi etkili bence. Çapkın bir kadın, olgunlaştıkça ve değerlerini yeniden gözden geçirdikçe, daha kalıcı ve anlamlı ilişkilere yönelebilir.
İlişki deneyimleri: Çapkın bir kadın, başarısız ilişkiler sonucunda, daha ciddi bir ilişkiye girmenin önemini anlayabilir.
Dış etkenler: Çapkın bir kadının, yakınlarının desteği veya bir kişinin etkisiyle, yola gelmesi mümkün olabilir.
Çapkın bir erkeğin yola gelmesi, kadınlarda olduğu gibi, kişisel gelişim, ilişki deneyimleri ve dış etkenler tarafından etkilenebilir. Genel olarak, çapkın bir kişinin yola gelmesi olasıdır. Ancak, bu değişikliğin gerçekleşmesi için, kişinin bazı içsel değişiklikler yapması gerekir
Genele bakmak lazım. Kadın ancak belli bir yaştan sonra gelebilir. Erkeği bağlamaktan daha kolayı yok, yeter ki paraya ya da itibara düştüğünü bilmesin:)
İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur. Yola gelmez ha geldi diyelim en ufak bir şey de yine başlar o çapkınlık
Cevap
14Cevap
Asla ben begenmedigim bı kadınla evlendim gözüm hep dışarda begensemde dışarda omurdu niye binbircesit ki var abi herbirisinin ayrı güzelliği var
Kimseyi yola getirmekle uğraşamam.. Büyüsün de gelsin..
Ya gelirse diye zaman harcamak isteyeceğim bi karakter değil.. yapısı böyleyse zor…
sadece delice aşık olursa yola gelir yoksa mümkün değil kendimden bildiğim için söylüyorum..
Çapkın insan herkese aşıktır ondan ciddi bir şey beklenemez
Kendi istemediği sürece değiştiremezsiniz o yüzden böyle tiplerle vakit kaybetmeyin boşa
ergense 23 falan gelebilir ama 25 yaşından büyükse imkan yok düzelmez
Gelmez bence bu bir zihin hastalığı çok çok zor
Zorr iş o uğraşamam ben
Gelmesi için çok aşık olması lazım
Sanmıyorum
Huylu huyundan vazgeçmiyor
Gelmez, gelmiyor
Can çıkmayınca huy çıkmaz
Gelir aşık olunca ya da yaşlanmaya başlayinca
Kimseyi kendini değiştirmedikçe kimse yola gelmez
Gelmez
Kadın gelir ama erkek gelmez