Erkekler için: nasıl bir evlilik teklifi ederdiniz?
Ben sahilde gün batımında ya da kapadokya da gün batımında bir evlilik teklifi isterdim.
Erkekler için: nasıl bir evlilik teklifi ederdiniz?
Ben sahilde gün batımında ya da kapadokya da gün batımında bir evlilik teklifi isterdim.
Cevap
6Cevap
romantik
niye boşuna masraf çıkartmak istiyorsunuz ki konuşuyorsak ikimiz de evleneceğiz demektir zaten gider ailesinden istenir bu kadar yani
Bu masraf mı abicim insan sevdiğine yaptığı harcamaya masraf dememeli
Duygulardan ve jest yaparak sevdiğini mutlu edebilme inceliğini bile düşünebilmekten yoksun insanlar evlenmemeli bence
Boşuna evlilik olur çünkü. Karşınızdakine zarar yani
@Nightwalk35 beni taşlıyorsun ama bir şeye herkes aynı açıdan bakacak diye bir kural yok. duygulardan yoksun olmakla da alakası yok ayrıca hediye alarak ya da evde kendi el emeğinle de bir şeyler yaparak da sevdiğin kişiyi mutlu edebilirsin bir şiir bile yeterli olabilir "masraf"tan kastım bugünün evlenme teklifleri gereksiz şatafatlı masraflı bir hal aldı ve buna gerek duymuyorum buna harcanacak parayla bir lokantaya gidilebilir ya da gelecek için yatırım yapılabilir ya da ihtiyacı olan birine sadaka olarak bile verilebilir ayrıca kapitalizmin kölesi olmaya da gerek yok diye düşünüyorum günümüzde tanışma, yıl dönümü, evlilik teklifi, Şubat 14, yılbaşı, çocuğun cinsiyetini öğrenme partisi, şu günü bu günü diye diye kapitalizmin kölesi olmuş millet
Sevdiğin bir insana evlenme teklifi etmek için dünya kadar para harcaman gerekmiyor yalnız. Bunun farkında olmalısın öncelikle. Ve kusura bakma ama "Konuşuyorsak ikimiz de evleneceğiz demektir zaten gider ailesinden istenir bu kadar yani" diyecek kadar odun ve kadın ruhundan anlamacak kadar düz mantık yaşayan biriysen hayatına giren hiçbir kadini da mutlu edemezsin bilgin olsun
@Nightwalk35 aptalca bir konu üzerinde çok uzattım ama yine söylüyorum berabersek zaten evleneceğiz demektir bir süre sonra "benimle evlenir misin?" demek çok mantıklı gelmiyor bana bu durum söylediklerimi siz odunluk olarak görebilirsiniz bu beni ilgilendirmez bense samimiyet olarak görüyorum herkesin penceresi farklı bu konuyu burada sizinle tartışma niyetinde de değilim sonuç itibariyle de kişiler birbirlerini seviyorsa anlaşıyorlarsa bunun nasıl olduğu da nasıl gerçekleştiği de pek de önemli değil yani ben böyle düşünüyorum sen de farklı düşünebilirsin önemli değil
Tamam. Bir gün hayatına biri girdiğinde ne demek istediğimi acı bir tecrübeyle yaşayarak anlayacaksin zaten. Fazla söze gerek yok. İyi geceler
@Nightwalk35 hoşça kal
@Nightwalk35 boş yapma be. evliligi sizin gibi kezolar imkansiz hale getirdi zaten. Asil senin gibi herkesten gorup ozentilik yapan kezolar mutlu olamaz. Salin lan erkekleri artik. Bizi biz oldugumuz icin sevin birazda kalpsiz ruhsuzlar
@GacıSavar ben kimseden masraflı ve ona zorluk çıkaracak şeyler beklemedim, beklemem de. Senin o küçücük aklın bunu anlamadıysa bu benim problemim değil. Özentili bir insan hiç değilim ama hayatimi birleştirecegim bir insan nasıl olsa sonuca bağlanıyor diyip mutlu etmek için hiçbir jest ve çaba içine girmiyorsa ondan bi cacık olmaz. Bu sadece evlilik teklifi için değil. Biraz kadınlarla nasıl ilişki yürütülür bi annenizden, ablanızdan öğrenin. Bu yaşınıza kadar ögrenememışsiniz çünkü üzgünüm
@Nightwalk35 tamam kral her şeyin en iyisini sen biliyorsun haklısın herkes seni ayakta alkışladı ve dağıldı ve bu aptalca konu üzerinde yeterince ameliyat yaptın ve ne kadar haklı olduğunu bize kanıtlamış oldun çaban için teşekkürler her ne kadar senin fikrinin hiç kimsenin nazarında hiç önemli olmasa da
Haklısın. Fikirlerimi kaliteli insanlar önemserler çünkü. Çok doğru
Alt tarafı bir yorumda bulundum. Fazla kasıntı oldunuz. Bir şeyler bu kadar zorunuza gidiyorsa madem onu düzeltin bana saldırmayın
@Nightwalk35 :D kimsenin sana saldırdığı yok da tamam kral sensin
Biz ona kraliçe diyoruz ya 😂
@Nightwalk35 tamam kral
@soulrenderr tamam kraliçe
Maşallah jsjsj
dümdüz söylerdim ya
Etmem
Bende hep sahilde günbatımında hayal ederim:))
Etmem kiz bana etsin
Regli de oluyomusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, gün batımları tam bir romantizm patlaması, bayılıyorum! 🥰 Kapadokya’da o balonların eşliğinde falan teklif edilirse kim hayır diyebilir ki? Ya da sahilde kumların üzerinde kocaman bir "Benimle evlenir misin?" yazısı… Ah hayaller!
Ben olsam sevgilimden sürpriz bir konser ya da sevdiğimiz bir şarkının çaldığı bir anda diz çökerek o anı unutulmaz kılmasını isterdim. 😍 Aşk her yerde güzel değil mi sence de? Peki senin şansına nasıl bir teklif gelir? 😁✨