Gizli Üye(30-35)+1 yılBen o aşamaları geçtim ama genç kızlara tavsiyem kesinlikle bir duruşu olmayan , ana kuzusu ve kendi kararlarını kendi veremeyen erkeklerle evlilik yoluna girmesinler seçeceğiniz Es nekadar önemliyse ailesi de okadar önemli çünkü sadece eşinizle değil ailesiyle de evlenmiş gibi oluyorsunuz en önemlisi evliliklerine bu kim olursa olsun anne , kardeş , eş dost komsu vss 3. Şahısları evliliklerine dahil etmesinler herkes duracağı yeri bilsin çünkü evlilik iki kişilik bir yolculuktur 3 . Kişiler araya girerse o evlilik bitmeye mahkumdur bunlara dikkat etsinler sevgi saygı herzaman olsun ama o mesafeyi de korumayı bilsinler kafaları rahat olur evlerinde daha huzurlu mutlu olurlar
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok hayalimiz var da olur mu bilmem. Nasip diyelim. Yani cevremde kadinlar icin konuşursam cok sey isteyen de yoktu, cok sey hayal eden de vardı ama aradiklarini evlilikte buldular mi diye sordugumda gercek oyle degilmis diyorlar. 1 tanesi bile olsa sukreder duruma gelenler var. (Kafadan olmasi gereken sevgi saygi gibi kavramlar bile olmayabiliyormus). Cok sey isteyende aradigini bulamiyor bazen, az sey isteyende bulamiyor. O yuzden bilmiyorum. Insallah gönlümüze gore birini bulur, gonlumuzdeki evliligi yaşarız...
33 Yorumla
Soran+1 yılYa o kadar tatlısınızki tüm içtenliğimle Diliyorum RABBİM Hayırlısı ile en güzel şekilde Bir eş nasip etsin 😊
Cevap sahibi+1 yılMuslumanin muslumana duası kabul olurmus derler. Amin tesekkur ederim o guzel kalbiniz ve guzel dilekleriniz icin. Siz benim icin ne diliyorsaniz bende sizin icin aynisini diliyorum. INSALLAH sizin de gonlunuze gore, hayırlı biri karşınıza çıkar, hayırlı bir evlilik yaparsınız😊🌸
Soran+1 yılAmin kardeşim 🤲🏻😊❤
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHz. Adem'in temizliği, Hz. Nuh'un inceliği, Hz. İbrahim'in dostluğu, Hz. İsmail'in lisanı, Hz. Yusuf'un güzelliği, Hz. Yakup'un müjdesi, Hz. Eyüp'ün sabrı, Hz. Yahya'nın zühdü, Hz. İsa'nın cömertliğini. Yani hepsine sahip olan Hz. Muhammed gibi güzel ve temiz bir ruhu isterim
42 Yorumla
Soran+1 yılYaaa en güzel şekilde açıklamışsınız İNŞALLAH RABBİM Nasip Etsin 🤲🏻😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler, hepimizin hakkında hayırlısı olsun
+1 yılGüler yüzlü, doğal, yıkıcı değil yapıcı, dişil enerjisi yüksek, alımlı, ailemle iyi geçinen, ortalığı karistirmatyacak. Bana saygıda kusur etmeyen, her işinde bana danışarak fikrimi alan, ailemiz için en iyi kararı benim alacağıma inanan, bağlı, dürüst ve sadakat sahibi, babası ile ilişkileri daima iyi olmuş, benden öncesi olmamış bir hatun istiyorum. Güzellik ortalama olsa da olur evlilikte çok önemli değil. Tabi beni her manada doyuracak çıtır ve genç olacak. 25 sonrası istemiyoruz. Kadın gibi kadın istiyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKarakterli olgun ve beni gerçekten seven birisini isterdim.. benden yaşça büyük olmalı ciddi ama yerine göre de çocuksu olmalı
00 Yorumla Hayata bakış açısı pozitif olmalı, gözlerinin için gülmeli, olgun kararlı ne istediğini bilen merhametli, sevecen, sadık insancıl olmalı;
Böyle biri varmıyaaa varsa yıldırım nikahı kıyarım;16 Yorumla
Soran+1 yılHadi İNŞALLAH RABBİM Hayırlısı İle Nasip Etsin 🤲🏻😊
Soran+1 yılKardeşim spariş değil ama sen bilirsin
Soran+1 yılAmin 🤲🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer bakımdan yeteli olsun.
Asalak gibi yaşayıp her şeyi çevresinden bekleyen insana tahammülüm yok102 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSelda isimli kullanıcı ya erkek ya lez benden demesi 😄
Soran+1 yılAy aman aman o zaman uzak dursun çok teşekkür ederim
+1 yıltek başına yaptığı her şeyi benimle yapmaktan keyif alan
sorumululk sahibi
aynı şeyleri istediğimiz
hassasiyetlerime önem veren biriyle bu çerçevede olabilir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayınvalideden uzak olduğunuzda evliliğiniz 1 adım önde olacaktır size tavsiyem
914 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Hccvvgd ben kayınvalidem gibi olmuycam bana yapılanı yapmam
Soran+1 yılSiz evli misiniz
Cevap sahibi+1 yılEvliyim canım
Soran+1 yılKayınvalideniz çok mu çektirdi
Cevap sahibi+1 yılEv onun anahtarı var yedek anahtar kafasına göre girer çıkar ev onun diye bişey diyemiyoruz
Soran+1 yılYok artık bu biraz fazla yani haber versin size RABBİM Yardımcınız olsun
- +1 yıl
yani erkek kayınvalidesinden 2 adam uzakmı olmalı
- +1 yıl
@gizli üye ben seni okadar iyi anlıyorum ki bu çeken bilir uzaktan ahkam kesmekle olmuyor maalesef benim 10 yıllık evliliğim kayınvalidem yüzünden bitti eski eşinin bir duruşu yoktu tam bir ana kuzusuydu oyuzden de yuvasına sahip çıkamadı bizim Türkiye'de genel olarak şu var erkek anneleri çocuğunun büyüdüğünü bir yuvası olduğunu kabullenmek istemiyor ve gelinini benimseyemiyor oğlunu paylaşmak istemiyor , seni oğluna layık görmüyor ve sürekli seni aşağılama , küçük düşürme karışma eylemine baş vuruuor ve sürekli müdahale ediyor buda eşler arasında tartışmaya ve huzursuzluğa ya da boşanmalara kadar gidiyor işte burada erkeğin duruşu çok önemli eşle ve anneyle olan mesafesini iyi koruyabilmeli o çizgiyi belirleyemeyen erkeklerin yuvası herzaman yıkılmaya mahkum oluyor işte ben bunu bizzat yaşayarak tecrübe ettim ve yuvam yıkıldı
Soran+1 yıl@MaviHayat34 hayır ama kayınvalide kafasına göre eve anahtarla açmasıda doğru değil
- +1 yıl
yav he he sus allah aşkına. Kadınların anneleri kızının evine daha çok giriyor günlerce kalıyor, karişiyor
Soran+1 yıl@MaviHayat34 bakın ben gelmesin görüşülmesin demiyorum bence insan Annesi tabi hassas olur sadece kafaya göre anahtarla gelmesi tuhaf dedim arar geliyorum der baş göz üstüne neyse iyi günler
Naif okumayı seven araştıran olduğum gibi kabul eden benim ona sadık olduğum gibi bana sadık olan birisi iyi olurdu
10 YorumlaParaya bakmayan temiz namuslu sadık yalansız dolansız benim için ölecek kadar beni çok sevmesi eğer böyle bir kız bulursam yemin ediyorum evlenirim dünyayı ödedim Çok şükür aşırı derece param var
110 Yorumla
Soran+1 yılHaha o nasıl bir yorum dünyayı ödedim 😂
Ama İNŞALLAH Bulursunuz RABBİM Hayırlısı ile Nasip Etsin 🤲🏻😊
Soran+1 yılYok kardeşim benim öyle işim yok instagramda konuşmak falan istemiyorum iyi günler
Soran+1 yılTanımıyorsun ama kaçırmak istemiyorsun biraz tuhaf 🤔
- +1 yıl
Hanımefendi anlamıyor musunuz Beni bugüne kadar nasıl söylesem gerçekten aşka bakanlık bir kadın gelmedi hayatıma Bu yüzden hani kaçırmak istemiyorum Seni anlatabiliyor muyum tanımak istiyorum hani tanımak istemekten zarar gelmez diye düşünüyorum haksız mıyım yani Instagram adresinizi istedim telefon numaranızı istemedim bu kadar tuhaf davranmanız bence çok acayip
Soran+1 yılBu arada profilde ilişkiniz var ilişkiniz varken tanımak istemek 🤔
Soran+1 yılÖzür dilerim RABBİM Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun İNŞALLAH gerçekten kusura bakmayın
Soran+1 yılKardeşim iyi günler ALLAH'A Emanet olun🖐🏻
+1 yılEvine ailesine sahip çıksın sorumluluk sahibi biri olsun bana ve çocuğuma düşkün olsun beni sevsin evi geçindirsin yeter
10 Yorumla
+1 yılBoyu boyuma huyu huyuma 😂
sevecen anlayışlı, düşünceli, yardımsever, maço olmayan, sigara alkol kullanmayan, baba olabilecek kapasiteye sahip sinirli bir kişiliğe değil de anlayışlı sakin bir kişiliğe sahip biri olmalı
40 YorumlaGüçlü fiziksel ve ruhsal olarak, uyumlu, ortak bakış açısı, mizah vs vs.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün biri olmalı ve beni sevdiğini gitmeliyim. huzurlu ve mutlu evlilik
10 Yorumla
+1 yılGüvenilir sadık saygılı ve beni seven bir eş isterdim. Böyle bir evlilik vazgeçilmez olur
10 Yorumla
+1 yılSaygılı bir eş istiyorum her şartta yan yana olacağım bir ilişki
10 Yorumla
+1 yılHayırlı bir eş sade bir hayat mutluluk ve huzur olan bir yuva
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık ilişki yaşayabileceğim kıslanmayan geniş rahat bir eş.
77 Yorumla- +1 yıl
@Hccvvgd kız beni paylaşsın diyor erkeklerle. Sıkıntı yaratmasın diyor özgürlük diyorr kısaca
Cevap sahibi+1 yılAynen
- +1 yıl
@Hccvvgd ya daha açık ilişki kavramını yeni öğrenenle bir işi olur mu böyle bir kızın sence?
- +1 yıl
Beni engelledi ya yazıp
- +1 yıl
Bu kadınlar inanılmaz. d
+1 yılartık bu konu bana çok uzak olduğu için bir kriterim veya bir beklentim yok sadece benim değil birçok kişide aynı şeyi düşündüğüne eminim
01 Yorumla
Soran+1 yılAh be Abi kabul ediyorum İnsanlar bozuk ama RABBİM İsyerse Olur 😊
+1 yılRabbım herkes için diyorum aşk diye yazdığını eş diye çıkarsın karşısına
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin 🤲🏻😊
- +1 yıl
Amin inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaddi manevî güçlü olsun beni sahiplensin, yanında kendimi güvende hissedebileyim başka bişey istemem
10 Yorumla
+1 yılKarşımdaki insandan ilk beklentim saygılı ve ahlaklı olması
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle herkes bunu bekler
Hiç Bi bok istemiyorum mk. Bu evlilik dediğiniz şeyde de Bi bok yok anlayın bunu artık
04 Yorumla
Soran+1 yılBizim Dinimizde gerçeğimizde Evlilik dışı ilişki zina olur evlilik helalliktir temeldir 😊
Soran+1 yılEvlilik helalliktir ama evlilik dediğiniz şeyde bi bok demişsiniz ya
Soran+1 yılHa ama derseniz insanlar kötü haklısınız ama RABBİM Hayırlısı ile iyi insanlar nasip etsin 🤲🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla sayı kriterleri saydam öyle bir insan bulacağımı sanmıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılİNŞALLAH Nasip Olur 🤲🏻😊
- +1 yıl
Amin🤲
Her gün takım elbise giyilen bir evlilik istiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ona o bana şifa olsun bir ömür. Onu görünce gönlümde çiçekler açsın
10 Yorumla
+1 yılEvlilik düşenceğim bir kadın bulamadım daha
00 Yorumla
+1 yılYazdan kavanoza menemen koyabilen kadin tercihimdir
00 Yorumla
+1 yılaklı başında ne istediğini bilen biri olsun gerisine bakarız :D
00 Yorumla
+1 yılBöyle @eringeççç 🤣 suratsız huysuz bir şey en azından aldatmaz insan düşmanı 🤣
06 Yorumla- +1 yıl
İkinci kere aynı soruyu sorma 😂 bende bir değişiğim niye böyle şirret bir kadından hoşlandıysam 🤣
- +1 yıl
Yak beni alevinle Lamiam 🔥 😎😂
- +1 yıl
Zebanim ol bebeğim 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTamda istediğim gibi biriyle evliyim
12 Yorumla
Soran+1 yılRABBİM Mesut etsin Hayırlı Olsun 😊
- +1 yıl
Amin. Darısı başınıza olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatimdan cok kadin gecti pek bi sekli kalmadi soylenolsun diyecek bir fikrimde yok. pek evlenesim yok sanirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan olması nefes alıp vermesi 😂😂
Ayıp mı ettim şimdi052 Yorumla
Soran+1 yılAbaza yorum gibi oldu 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılHmm peki o zmn
Ağır başlı.
Saygılı sevgili
Mutfakla arası iyi olan ☺️
Soran+1 yılSiz ağır başlı mısınız peki merak ettim
Cevap sahibi+1 yılYerine göre değişen biriyim genellikle 🌺
Cevap sahibi+1 yılPeki sen nasıl birisin gizli 🤔
Soran+1 yılÇocuk ruhluyum ama nerde çocuk gibi nerde ağır olacağını bilirim ama fazla duygusalım maalesef
Cevap sahibi+1 yılGüzel aynı benim gibisin çoçuk 😬
..
Neden duygusalsın benim burcum balık 🤭
Soran+1 yılAslan burcum
Ama az hassasım
Cevap sahibi+1 yılKırırgan bi yapın var hemen ıhh yapıyor gözlerin demek.
Kalbin saf ve temiz ondan yüreğin dayanamıyor sonra gözlerine veriyor duygusallığın kırargan yapını 🌹☺️
Acaba takip Edebilirsiniz dm den konuşsak bana çorba nasıl yapılır anlatsan 🤭😅
Soran+1 yılKırılgan yapım var ama Aynı Zamanda Dört sözlü değil maalesef kusurum var ama Dindarım o yüzden huzur buluyorum
Bu arada çorba tarifi var you tubede 😉
Cevap sahibi+1 yılTestürlüsun demek o zmn 🌸🍫 çok ğüzel..
Olsun senin vereceğin tarif onlarınkinden 5 kat daha lezzetli yapar buna eminim adım gibi hemde 🤗
Soran+1 yılMaalesef henüz kapalı değilim ilerde kapanırım İNŞALLAH ama sadece tesettürlü dindar değil
Soran+1 yılHaha Abi başkası sana öğretir
Cevap sahibi+1 yılHe anladım.. tabikide onu biliyom kız sadece tahmin ettim işte aklımdan geceni yazdım 🤗
Cevap sahibi+1 yılBaşkasını istesem öğretir di ama şu an sen varsın 🌹🍫
Cevap sahibi+1 yılUyudun mu kız hu uhu ☺️
Soran+1 yılYok abi uyumadım
Soran+1 yılDa olmaz
Soran+1 yılDm olmaz
Cevap sahibi+1 yılOlur kurarlar beli aşacak değilim ğüvene bilirsin 🌹
Cevap sahibi+1 yılAbi diyon da senin yaş kaç 😬 🤔
Soran+1 yılYa alındıysan demem saygıdan diyorum 22
Cevap sahibi+1 yılburada konuştuğun muhdet diye bilirsin sorun yok
Hoş bi yaştasın ama 🌺
Soran+1 yılSiz kaç yaşındasınız hoş yaş ama biraz yaşlandım 😂
Cevap sahibi+1 yıl29 oldum bnde o zmn biz olduk sana baksak 😂
Soran+1 yılYa yok ya lafın gelişi hayat değil insanlar bazen zor oluyor ama ALLAH Her Zaman Bizmle o yüzden her zaman mutluluk ve huzur var 😊
Cevap sahibi+1 yılGüzel dedin bak tabikide ki Allah'ımız var bizim o yeter bize diğerleri fasa fiso işte ya 🤭😂
Soran+1 yılHaha insanlar daha fiso 😂
Cevap sahibi+1 yılAh bu insanlar evet bazı insanlar gerçekten fiso😉
Cevap sahibi+1 yılburada ne kadar beklicem 😂
Soran+1 yılUyumuştum uyuyana kadar bekledim 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılBende seni bekledim hem sen yatana kadar hemde gelene kadar ☺️
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılAyıp olmasın diye. Bide sohbet hoş sardı beni ☺️
Soran+1 yılO zaman sanırım ayıp ettim iyi günler demeden gittim kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılEvet ayıp ettin kusuruna bakıyorum 😒
Soran+1 yılYaa insan ne ayıbı der 😂 neyse nasılsınız
Cevap sahibi+1 yılDemesini Biliyom Hala da İsrarlıyım dm e , 😅 eh işte biri var onunla uğraşıyorum sen peki nasılsın 😂
Soran+1 yılEzan okudu Namaz kalacağım ama Dm olmaz burdan yazın yardımcı olurum öylesine konuşurum ama o kadar
Cevap sahibi+1 yılKıl Gel 🥰
Olsun ya amacım orası zaten sana daha yakın olmak daha samimi sorular sormak isterim,🍫🌸
Soran+1 yılKıldım buyrun Sorun
Cevap sahibi+1 yılYa bir şans İstirem Senden Kız 🍫
Soran+1 yılŞimdi şöyle diyeyim evet açığım bide saçım boyalı ama ilerde Kapanırım İNŞALLAH fakat ben kimse ile böyle görüşmeyi konuşmayı uygun bulmuyorum Diyim gereği helal haram yola dikkat ederek nasibimi bulmam lazım
Soran+1 yılO yüzden kusura bakmayın burdan konuşalım hatta yardımcı olurum bişey varsa yardımcı olurum ama o kadar
Cevap sahibi+1 yılÖnemi yok Boyalı olup olmadığı.
Be de oyle dediğin gibi Buluyom neden olmadın diye dğşpnuyom hep 🤭
Cevap sahibi+1 yılYardım çcı olmak istiyorsan gerçekten Gel..🌸
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
Cevap sahibi+1 yılYav Gelsene Adresi Bilsem Ben gelcem la size yoksa 🤣😂
Soran+1 yılYa kusura bakmayın ama ısrar etmeyin burdan konuşun sorun o da sorun değil
Cevap sahibi+1 yılYok olmaz Belki püzel özel şeyler sorucam başkları neden porsun okusun ki bşzşm yazıları roman çıkacak zaten devam edersek 😂
Soran+1 yılMesala ne gibi soru
Cevap sahibi+1 yılMesela hep senle ilğili sorular 😏
Konfor alanı geniş bir evlilik ve eşimin kendini köle gibi hissetmediği
10 Yorumla
+1 yılbenle iyi davranan, benle ilgilenen, beni seven, çocuklarıma iyi bir baba olan bir eş isterim
10 Yorumla
+1 yılSanırım istediğim gibi biri yok yeryüzünde. Eğer evlenmek isteseydim de zaten hayalden öteye gidemezdi benim için. Bu çağ yaşanmaması gereken bir çağ
02 Yorumla
Soran+1 yılKabul ediyorum insanlar bozuk ama ALLAH İsterse olur RABBİM Hayırlısı İle Nasip Etsin 🤲🏻😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla istedigim gibisıni aldım ablam
115 Yorumla
Soran+1 yılHayırlı Olsun RABBİM Mesut Etsin 😊
Cevap sahibi+1 yılEyvallah ablam sen evlimisin
Soran+1 yılYok değilim zaten biraz korkuyorum evlilikten ama ilerde ne olur bilemem 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılkorkma ya
Soran+1 yılKorkuyorum ama ALLAH Her Zaman Yardım eder 😊
Cevap sahibi+1 yılYaşin kaç
Soran+1 yıl22
Soran+1 yılZaten şimdi erken evlilik için ama Ailemde boşanma olduğu için şimdiden bi korkuyorum düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılDestekçinim korkma gizli üye☺
Soran+1 yılEyvALLAH Abi RABBİM Eşinizide sizide birbirinize bağışlasın İNŞALLAH 🤲🏻🙂
Cevap sahibi+1 yıl☺☺☺
Cevap sahibi+1 yılgizli olmazsan tkp ederim
Soran+1 yılYok gizli olayım ama sadece Dua edin her anlamda Dua ilaçtır
Cevap sahibi+1 yılNamaza devam dua olur
Soran+1 yılEvet 🤲🏻😊
+1 yılPozitif egosunu ukala olmayan biri
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılRomantik çok fazla işkolik olmayan güvenilir
10 Yorumla
+1 yılBenim gibi, anlayışlı.
10 Yorumla
+1 yılDürüst samimi olduğu gibi kendi olan
10 Yorumla
+1 yılYapmacık olmasın yeter gerisini aramızda çözeriz.
10 YorumlaSadakatli cocuklarina Baksin yeter fazlasında goUm yok
00 YorumlaYatakta sınırı olmayan iyi bir * disarda namus abidesi naif biri
00 Yorumla
+1 yılEvlilik düşğncem yok ama
Kafadengi
Sevgi
Saygı
Sadakat
Seks
Arıyorum.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke istemeyle olsa😅
01 Yorumla
Soran+1 yılİNŞALLAH Hayırlısı Olur🤲🏻🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOff hep hayallerimizi caliosunuz boş ver
01 Yorumla
Soran+1 yılALLAH İsterse Nasip olur 🤲🏻😊
+1 yılHangi birini sayayım
01 Yorumla
Soran+1 yılİstediğini 😊
+1 yılAnlatılmayacak kadar güzel olan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir şekilde istemem
00 Yorumla
+1 yılİstekli ve aileden uzakda bas basa yasamak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bende bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kafa yormuyorum …. Sipariş gibi 😄
011 Yorumla
Soran+1 yılYa spariş değil tabi ama her insanın hayali vardır
Cevap sahibi+1 yılNooo hayali işlerle işim yok 😏
Hayatı yaşıyorum
Soran+1 yılHayat her gün farklı kız mı ya da kızlardan uzak durarak mı
Cevap sahibi+1 yılHer gün farklı kız? No
Uzakta durmuyorum … yakın içten kibar ama bir tık mesafeliyim … prens gibi düşün
alman Prens 😄.
Soran+1 yılYani tam çözemedim ama Hayırlısını diliyorum size
Cevap sahibi+1 yılTam çözülseydim sıkıcı biri olurdum 😏
Soran+1 yılHm anladım gizem seviyorsunuz yani
Cevap sahibi+1 yılSevilmezmi? 🙃
Soran+1 yılYani yerine göre sevilir ama yerine göre
Cevap sahibi+1 yılHmmm tadında ve yerine göre ….
Soran+1 yılAynen🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadık sıcak kanlı olsun da
010 Yorumla
Soran+1 yılAbi romantik adam yazmışsın romantik yorum bekledim 😂
- +1 yıl
Bu saatte bu kadar oluyo 😂😂😂
Soran+1 yılArtık evlenince eşine romantik olursun yani sıcak kanlı deme ama daha romantik ol😂
- +1 yıl
Olurum tabiki o benim her şeyim olacak ama aday yok işte 🤣🤣
Soran+1 yılNasip kısmet be Abi RABBİM En Güzel Şekilde Hayırlısı ile Nasip Etsin İNŞALLAH 🤲🏻😊
- +1 yıl
Amin sanada 😂😂
Soran+1 yılKaç yaşındasın bu arada
- +1 yıl
26 sen
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
İyi güzel
+1 yılGüzel samimi bir eş
10 YorumlaAradığımdan yok
07 Yorumla
Soran+1 yılHenüz bizde bulamadık😂