Eğer evlensem, hayal ettiğim eşin özellikleri sanırım şu şekilde olurdu: Öncelikle iyi bir iletişim kurabilmek çok önemli. Duygularını ve düşüncelerini açıkça ifade eden, aynı zamanda karşısındaki kişiyi anlamaya çalışan bir eş isterdim. Empati kurabilen, anlayışlı ve destekleyici biri olması, ilişkimizi daha sağlam bir zemine oturturdu.
Birlikte gülmek, keyif almak da benim için çok önemli. Hayat bazen zorlayıcı olabilir ama o anlarda bile birbirimize moral verebilmeyi, küçük şeylerden mutluluk çıkarabilmeyi isterdim. Ortak ilgi alanlarımızın olması güzel olurdu ama farklılıklarımızdan da birbirimize bir şeyler katabilmemiz bence harika bir denge sağlar.
Ayrıca, karşılıklı güven ve saygı olmazsa olmaz. Hayatı birlikte inşa ederken hem bireysel alanlarımızı koruyabilmeli hem de birbirimize destek olabilmeliyiz. Bunun yanında, kendine güvenen, hayata karşı bir tutkusu olan biri çok etkileyici olurdu.
Son olarak, eşimin dürüst, samimi ve doğal biri olmasını isterdim. Maskelerle değil, gerçek haliyle karşıma çıkabilen biriyle olmak hem rahat hem de çok kıymetli olurdu. Tabii ki ben de aynı şekilde olmalıyım; sonuçta güzel bir ilişki iki tarafın da emek vermesiyle olur. 😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl192, kahverengi ve sık dalgalı (uzun olmiycak ve kıvırcık degil normal erkek saçlı işte ) saçlı, çene hatları erkeksi ama öyle joker face değil , sakallı sakalsız fark etmez (uzun sakal hariç) dikdörtgen orta göz yapısı, sıcak kahve rengi göz bebeği, uzun kirpikler , ter kokmiycak bebiş gibi kokucak, sağlıklı yaşamı beslenmede ağırlıkla tercih eden, fiziğine ve giyimine özenli , self made zengin (helal kazanç) sadık, annesi babası sevecen kültürlü insanlar olan, benim mutluluğumu kendi mutlululugundan önce düşünen, supportive, sağ duyulu, analitik, ben leb demeden leblebiyi anlayan, saygılı , arkadaşlarımın favori eniştesi, oturaklı ve saygın , beni nasıl eglendirmesi ve güldürmesi gerektiğini bilen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u 1 yılolgun bir kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKitap okuyan, inancli olan, iletisim kurmasi kolay olan, sorunlarimizi ortaya koyup cozebilme cesareti gosteren, centilmen olan, esini colugunu cocugunu gecindirmekten gocunmayan, esine karsi para hesabi yapmayan, esine ailesine karsi eli bol comert olan, ailemi sayan, seven saygi duyan ailemle iyi anlasan, kendi ailesiyle kurdugu aileyi dengede tutabilen, ahlakli, sadakatli, kendi ailesi de iyi, adaletli, sefkatli bireylerden olusan, beni destekleyen okumak istersem, calismak ya da calismamak istersem her kararimda saygi duyup arkamda olan, ev islerinde elinden geldigince, yorgunlugu az oldugu ya da yorgun olmadigi zamanlarda destek olan, cocuklarima adi baba degil de gercekten baba olan, önce Allah'a iyi bir kul sonra bu vatana millete hayirli, ahlakli evlatlar yetistirmede bana fazlasiyla destekci olacak bir es, cocuklarimin arkamda dag gibi babam var diyebildigi benimde arkamda yanimda dag gibi kocam var diyebildigim birini Allah nasip ederse isterim.
50 YorumlaEvlenmeye niyet etmişsem zaten aradığım kriterler onda vardır ama yinede insanlar herzaman şaşırtır elbette evlilik pembe masallara benzemiyor iniş çıkışlar mutlaka olacaktır bunların üstesinden gelebilir miyiz bunlar önemli her açıdan tolere edebilir miyiz sorumlulukları kaldira bilirmiyiz göz önünde bulundurmak lazim
10 Yorumla
1 yılEşim.
Zihnimi okur, yalaka. değildir, basit şeyleri sevmez, benim gibi seçici, politik ve mesafelidir. Hayatımıza, benim onaylamadığım kimseyi almaz. Mutfakta üstüne yoktur. Liderdir, sözünü geçirir, makul olmayan bir şeyi duygu sömürüsüyle yaptırmaz. Duyguları kontrollüdür, sever, şımartmaz, sahip çıkar. fedakardır, zor durumda sırt dönmez. Onun bana olan fedakarlık ve aşkına ben yetişemedim, itiraf.
15 Yorumla- 1 yıl
Ayrıldınız mııı
- 1 yıl
@pamuklu_şeker yoo, Allah korusun. Dewam. heveslenme :)
- 1 yıl
Ne alaka beyfendi! Böyle güzel bir kadınla ayrılmış olmak beni üzerdi. O yüzden sordum. Herkesi kendiniz gibi bilmeyin rica ediyorum!
- 1 yıl
@pamuklu_şeker yani, anlattığım kadarıyla, beni ortalama toplumla nereye kouacağına karar vermişsndir diye düşünüyorum. öyle bir kadını, 9 yıl, hala devam eden canlı bir ilişkide tutabilmek de, sanıyorum sıradan karakter işi değildir.
- 1 yıl
Mutluluğunuz daim olsun efenim. Böyle ilişkiler görmek mutluluk verici..
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik hayal. Evlilik iki olgun insanın kuracağı bir şeydir.
Kadınların hepsine her zaman haklısın demek gerekir, her zaman ayaklarında paspas olmak gerekir ki evlilik ve ilişki yürüsün. Ne kadar kadının egosuna hizmet edersen o kadar seninle birlikte olur.
Yani iyi kadın bulmak vs bunlara inancım sıfır artık.
02 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten olgun ve sorumluluk sahibi erkeklerin olduğunu nereden çıkarttın? Türkiye’de erkeklerin ergenliğinden ölene kadar arkasını toplayan bir sistem var... Erkekler evlendiklerinde karısı çalışsa bile evin, çocuğun, yemeğin, erkeğin kıyafetlerinden her şeyinden sorumlu... Söz ettiğin şeylerin hiçbiri yok... Karadeniz’den örnek vereyim erkekler kahvehanelerde otururken kadınlar bahçe işleri vs her şeyle ilgilenirler. Erkekler eve acil olan şeylerin parası dışında kadınlara para vermezler... Türkiye’de genel olarak böyle erkekler kahvehanedeler. Gerçekten bu ülkeyi tanımadan konuşman komik. Bu ülkede ve bu ülkeye benzeyen ülkelerde kadınların aldığı sorumluluğu dünyada hiçbir yerde kadınlar kabul etmez.
Cevap sahibi1 yıl@TürkKızıyız kadınlar olgun karakterli erkeği çok fazla istemezler. Erkeğin hafif çapkın olanı makbuldur kadın için.
Cidden olgun olan erkeği kaç kadın ister?
Kadınlar acı çekme makineleridir der picasso. Kadına huzur verdiğin anda aşk biter. Uyumlu bir köpek gibi yaklaştığın anda ilişki biter.
Erkek sürekli kendini gelistirecek, kadına mesafe koyacak.
Kadınlar erkekleri pasif hale getirmeye çalışıyor. Artık erkekler de kendilerine değer verip bir kızın peşinden koşmadigi için kadınlar kudurmus vaziyette.
Zeki, kitap okuyan gündemi takip eden her konuda konuşabileceğimiz, popülist olmayıp kendime Özgün olan birini isterim
14 Yorumla
Soran1 yılSen kitap okur musun?
Soran1 yılBen okumuyorum ama sevgilim okurken onu izlemek isterim hoşuma giderdi.
1 yılBeraber yükselip gelişebileceğim biri. Detay verince de evlilik sitesinde gibi hissediyorum o yüzden bu kadarı yeterli bence hjgchvjc
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMedeni, kültürlü, inançlı (ibadet etmese bile inancı olması gerekir), öz güvenli, kadın ve erkek eşitliğini destekleyen, uzun boylu (benden), sarışın biri olabilir. Özetle Trakyalıyım oda Trakyalı olsun. 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla hiç hayal edilen olmuyo arkadaşlar hayal kurmayın boş yere.. tecrübeli evliyim.. herkes aynı.. ben de dahil.. evlenmemiş olmayı tercih ederdim.. hala kocam boşasa beni diye dua ediyorum.. çok yorgunum
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Kshsbs 3. evliligimdeyim şu an.. bu kocamla da daha önce ayrıldık ve üç yıl önce yine evlendik.. canım olan ben !! İlk kocamda sadece gecinmeyi çocuğumu büyütmeyi.. disimle tirnagimla evimize eşime destek verdim.. sonunda hep bişey bulundu.. en ufak hatalar görünür ses edilemz ama en beklemedigin anda vurulursun.. ikinci de de.. yalan dolan ki kocamı inanilmaz seviodum ölürdüm onun için.. o beni sevmedgi için bir yıl evli kaldım ve ayrıldım.. bunda da hakaret, alkol, çalışma isteği şıkır çocuk ve bizim için yaptgi hicbisey yok sadeyicip hakaret ediyo.. arada iyi oluyo falan..
Cevap sahibi1 yıl@Kshsbs 34 yaşındayım.. sorma çok yorgunum çok.. kocamla bosaniyim kurban kescem
Cevap sahibi1 yıl@Kshsbs ama onun beni bosamasi lazım.. yoksa tehdit şantaj herşeyi yapiyo yaptı da.. ondan geri evlendim zaten çocuk rezil oldu ortalarda
1 yılEvlilik boşa zaman kaybı. Düşünmüyorum. Kadına kölelik. Her çiçekten bal almak varken ne gerek o kadar masraf o kadar zaman kaybı.
00 Yorumla
1 yılAşağı yukarı denklik, inanç ve ideal sahibi kendisini beğeneyim, kriterleri çok keskin tutmuyorum artık ama herkese de evet diyemiyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılUyum
Saygı
Olgunluk
Bundan gerisinde nasıl olursa olsun önemli değil.03 Yorumla
Soran1 yılBence dış görünüş de önemli
- 1 yıl
O kısım uyuma giriyor işte. Karşılıklı beğeni.
Soran1 yılHaklısınız
Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. Sadık g7venilir ilgi gösteren dürüst eğlenceli kafa dengi gezmeyi seven
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. Beraber gülüp eğlenebiliyorsak gerisi önemli değil
00 Yorumla
1 yılHuyu huyuma suyu suyuma, sadık, güvenilir birini isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıldaha önce benden önce başkasıyla birşeyler yaşamamış olmasın beni hayati önem taşıyor.. bunun yanında okmuş olması saddakat, sevgi , saygı bana değer vermesi bunları olmasını isterdim..
00 Yorumla
1 yılDürüst, beyefendi, çalışkan, zeki ve sevmeyi bilen bir eş istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılZeki, uyumlu, çalışkan, malzeme yerinde bu de zkişken olsun 📿😈
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEş mi? benimle birde?
Beni hangi kadın sevecek kafayı mı yemiş bu karı? Aklini kaybetmiş olması lazım benimle sevgili bile olması için, bu yasa kadar hicbir kadin bakmamış anlamadi mı hâla?
00 YorumlaBoşanma sonrasi boşanma sonrasi bosanma sonrasi takinti uzuntu eli ise gitmeyen deliren var miiii benim gibi. Bes ay olduuuuuu
00 Yorumlasahiplensin değer versin isterim dünyada tek kadınmış gibi.. ve en önemlisi sorumluluk sahibi olsun isterim.😊🤍
00 YorumlaBeni maddi anlamda her türlü rahat ettirecek birini tercih ederim
10 YorumlaKafamda su an bir şey yok
06 Yorumla
Soran1 yılTahmini ne zman kafanızsa bir düşünce oluşur
Soran1 yılSen biraz değişiksin 30 gibi düşüncelerin tam oturur
Soran1 yıl30 a yuvarla iste
1 yılEvlilik saçma
00 Yorumla
1 yılbilgisayar mı bu özellikleri olsun
00 Yorumla
1 yılistekli isterim
00 Yorumlao riski alacağım birisi olmalı
00 YorumlaDindar sadık güzel yemek yapan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDiş görünüş açısındanmi
013 Yorumla
Soran1 yılHer anlamda kişilik özelliği, fiziki özelliği
Cevap sahibi1 yılDiş görünüşe baliketli kapalı olcak. Yapısı sakin ağırbaşlı olcak
Soran1 yılTesettür olmasa olmaz mı be
Cevap sahibi1 yılOlur tabi
Soran1 yılBende açığım ama muhafazakarım sadece saçım açık
Soran1 yılBu bilgiyi ne yaparsan yap
Cevap sahibi1 yılNe yapacam sanki 🤣 güldüm buna
Soran1 yılYa bilmiyorum millet hep tesettürlu kız istiyor bizim neyimiz eksik hani muhafazakarim da sevgilim olmadı açıkta giyinmem dedikodu da sevmem anlamadım
Soran1 yılSanırım anladım çekingenlikten hep
Soran1 yılBuradan sor sonra silerim
Cevap sahibi1 yılYok olmaz. Özel bir şey
Soran1 yılYok ya sapıkça bişey istemiyorum yeterince stres var
Cevap sahibi1 yılSapikca değil. Sen bilirsin
Gizli Üye(36-45)1 yılBu devirde evlenilmez.
043 Yorumla
Soran1 yılSevgili olarak cevapla istersne
Cevap sahibi1 yılBenle kimse sevgili olmadı olmaz olmayacak.
Soran1 yılBenimde olmadi maalesef
Cevap sahibi1 yılİnandırıcı gelmiyor bu devirde en namuslu kız bile üç dört erkeği aynı anda idare ediyor.
Soran1 yılHaklısınız bacak boyunuz kaç?
Cevap sahibi1 yılBen kısayım istediğiniz gibi aşağılayabilirsiniz
Soran1 yılHayr ya niye aşağılayayim boyunuz kaç?
Cevap sahibi1 yıl1.75
Soran1 yılKısa değilsin orta boy ne güzel işte bacağınız nasıl bacak yapısı bır ünlüyle örnek verir misiniz?
Cevap sahibi1 yılBir özelliğim yok standart insan bacağı
Soran1 yılÖyle değil işte benim bacak takıntım var ve yürüyüş bı sn
Cevap sahibi1 yılUmarım aradığınızı bulursunuz
Soran1 yılMesla kısmetse olur Erhan yürüyüşü falan çok hoşuma gidiyor bacak yapsi falan evlensem öyle birini isterim
Cevap sahibi1 yılBen o tarz pantolonlar giymem bana kadınsı geliyor
Soran1 yılHayır ya mesele pantolon değil bacak yapısı yürüyüş bende dar pant erkekte sevmem ama yakisana yakışıyor
Cevap sahibi1 yılBen bacaklarımı açarak yürüdüğüm için bende iyi durmayabilir. Zaten genelde hanımlar ne giysem yakıştırmaz bana
Soran1 yılBacak açarak mi o nasıl oluyro çok tuhaf bişey canlandı gözümde 🤭😂
Cevap sahibi1 yılYadırgattıysam kusruma bakma
Soran1 yılYok Ya ne olacak kaç yaşındasın?
Cevap sahibi1 yıl37...
Soran1 yılOoo yoooo hayır
Soran1 yılEvli misiniz?
Cevap sahibi1 yılHayır hep yalnızdım hep yalnızım
Soran1 yılKonuşma tarzından belliydi adam olduğun
Cevap sahibi1 yılBen kadınların gözünde yokum zaten yine de kaale alıp iletişim kurduğun için teşekkürler
Soran1 yılEvlen bence pişman olursun çocuk falan yap mutlu olursun inşallah
Cevap sahibi1 yılKim eline kız eli değmemiş otuz yedilik adamın eşi olmak ister? Benden geçmiş ama desteğin için sağol. Sana da en güzel yürüyüşlü yaşıtınla mutluluklar
Soran1 yılNeden yoksunuz kadınların gözünde?
Cevap sahibi1 yılO şeytan tüyü bende yok
Soran1 yılBunu söylemek üzücü ama paranız varsa illa ki bulursunuz lütfen üzülmeyin
Cevap sahibi1 yılBen elim mücevher ayağım altın dolsa bahtım kısmetim sıfırken yine bana bakan olmaz.
Soran1 yılÖyle deme abi illa çıkar biri kısmet kısmet diye bekleme ansızın gelir
Cevap sahibi1 yılSağol moral verdin esen kal
Soran1 yılAy konuşman çok güzel kitap okur musun abi?
Cevap sahibi1 yılKendi çapımda biraz edebiyat biraz felsefe
Soran1 yılYa süper bişey ne iş yapıyorsun kendine vakit ayırıyor musun hobilerin neler abi?
Cevap sahibi1 yılKendi halimde takılırım kalabalık ortamlarda gözleri bakışları üzerimde hissettiğim an uzaklaşırım biraz yazarım biraz okurum güzel doğa manzarası görürsem resmini çizerim. Öyle sade hobilerim vardır
Soran1 yılAy Pinteres fotosu gibi
Soran1 yılPinterest*
Soran1 yılBence senin gibi biri yok abi kaldı mı böyle insanlar
Cevap sahibi1 yılKalmışsa canları sağolsun kalmamışsa ben sağolayım da soyları tükenmesin
Soran1 yılAhah abi iyi dedin neyse ben kaçar see you next time
Cevap sahibi1 yılKendine iyi bak
Gizli Üye(30-35)1 yılnefes alsın yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgülen sevecen kadınsı biraz fazla libidolu
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Werans koç
Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Güzel bir kadın isterim
00 Yorumlaevlenmem
19 Yorumla
Soran1 yılÇok güzelsin maşallah bu güzelliğe yazık değil mi
Soran1 yılAma çocuğun olmali bence genini yapmalısın
Soran1 yılYaymalisin**
Soran1 yılYa bişey diyecem doğumdan korkuyor musun ben vücudum bozulur diye korkuyorum
Soran1 yılYok ya o çatlaklar gitmiyor
1 yılGeniş ve rahat bir ilişki istesin isterim.
02 Yorumla
Soran1 yılPeki sen geniş misjn
- 1 yıl
Evet ama bunu isteyen birini bulamadım.
1 yılEvlenmek istemiyorum
03 Yorumla
Soran1 yılPeki sevgili olarak soralım senin için?
- 1 yıl
Karaktersiz olmasın
Beni sevsin bana değer versin o kadar
Soran1 yılBence temiz kokması da önemli
1 yılBen kimseyle sevgili de olmam. Evlenmem de.
00 Yorumla
1 yılSurpriz
00 Yorumla
1 yılGüzel, iyi ahlaklı, kibar, kültürlü.
00 Yorumlasarı kadın isteirm :D
00 Yorumlaİmzaya alerjimiz var
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zeki :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKapali olsun
00 YorumlaHafız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSaygı ya
04 Yorumla
Soran1 yılBiraz uzun cümleler kur ya da cümle kur
Cevap sahibi1 yılOk
Cevap sahibi1 yılSaygı olacak anlayışlı olacak bana saygısından dolayı mesela yalan söylemeyecek benim yakınlarıma bana saygısından dolayı saygı gösterecek yanış anlaşılmasın ben de aynı keza öyle saygım sonsuz olacak
Soran1 yılTe Allah'ım
Gizli Üye(30-35)1 yılSaygı
021 Yorumla
Soran1 yılPeki fiziki olarak sonuçta bir ömür geçireceğiz.
Cevap sahibi1 yılBilemiyorum ortalama olsun işte, ben yüze önem veriyorum vücuda ilişkide bile bakacağımı sanmam
Soran1 yılNiye ki ben vücuda bakarım yani önemli
Cevap sahibi1 yılTabii ki hakkın var, önemsiz demedim ben kendi kişisel odak noktamdan bahsettim sadece
Cevap sahibi1 yılSen bana bakmazsın o zaman zannımca, göbekliyim
Soran1 yılHafif göbek ve ömür kası çok iyi duruyor bide geniş omuz ay harika
Soran1 yılOmuz kası**
Cevap sahibi1 yılTanışmak ister misin
Soran1 yılYok ya ben sadece beğendiğim şeyleri dile getirdim çok çekingenima ma eminin birini bulursun
Cevap sahibi1 yılKonuşmaktan ne zarar gelecek ki
Soran1 yılBilmiyorum korkuyorum galiba evde kaldım
Cevap sahibi1 yılBen de öyle
Soran1 yılSen harbi kalmışsın 35 olmdan evlen bak sonra istesen de olmuyor ama seveceğin biriyle evlen
Cevap sahibi1 yılKonuşalım
Soran1 yılBirbirimize yar olmaz
Cevap sahibi1 yılNeden
Soran1 yılBence benimle vakit kaybetme güzel yürekli birini bul
Cevap sahibi1 yılSenin neyin var ki
Soran1 yılGörmeden beğenemem keza sende öyle ama internetten birine fotoğrafımi atıp birşeyleri anlatacak kadar da güvenmiyorum
Cevap sahibi1 yılYüzyüze buluşuruz
Soran1 yılHayır istemiyorum üzgünüm
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne