Arkadaşlar bana yargılamadan yardım edecek biri var mı?

Burdan bi adamla tanıştım adam kariyer sahibiydi çok farklı. Burdaki herkesle dalga geçiyordu herkesle herşeyle işte. Bundan çok hoşlandım ilişkimiz arkadaşlıktan öteye gitmedi. Elde etmek için saçma sapan şeyler yaptım o da konuşmayı kesti. Hazmedemedim bu olayı. Madem bana yar olmadı kimseye yar olmasın diye benden açık seçik resimler istedi dedim bazı arkadaşları inanmadı. inanmayanlara da kapalıyım başımı açıp resim çekip atmamı istedi diye inandırdım. Yani burada ki herkese kötüledim. Bunu öğrendiğinde mahkemeye gideceğini söyledi. Arkadaşımı vazgeçirmek için onla konuşturdum. Arkadaşım onu haklı buldu ve şu an benle konuşmuyor ne yapayım?
Güncellemeler
1 yıl
Bunun üstüne adam bi kaç küfür etti. Bende diklendim sen daha çok kaybedersin bende karakola gidicem hakaret ettin dedim. O da hakaret para cezasına çevrilir ama sen kişisel verilerin ihlalinden onur zedeleyici hareketten ve iftiradan hapis yatarsın bu şekilde konuştuğun için pişmanlık ve cezai indirimde alamayacaksın demişti. Şimdi napıcam bilmiyorum.
Arkadaşlar bana yargılamadan yardım edecek biri var mı?