Zaten öyleyim. Bu zamana kadar kimseyle öpüşmedim bile😶 Ama hoşlandığım adam çok tecrübeli ve benden 12 yaş büyük. Yarın öbür gün birlikte olduğumuzda yaşanılacaklardan korkuyorum.
Karşısında çocuk gibi durmak istemiyorum.. ne yapabilirim?
Zaten öyleyim. Bu zamana kadar kimseyle öpüşmedim bile😶 Ama hoşlandığım adam çok tecrübeli ve benden 12 yaş büyük. Yarın öbür gün birlikte olduğumuzda yaşanılacaklardan korkuyorum.
Karşısında çocuk gibi durmak istemiyorum.. ne yapabilirim?
Cevap
7Cevap
tecrübeli olması iyi işte asla seni incitmez ne yapacağını nasıl yapacağını çok iyi bilir o
Haklısın aslında. Ama ben deneyimsizim işte
Beni beğenmez korkusu da var üstümde 🙈
Bilmiyorum ya
Bol bol video izle. Özellikle oral konusunda kendini geliştir. Birde dogy pozisyonu nu öğren.
Of doggy ne ya. İgrenc
Kucakmi seviyorsun
Merak etme öyle olmazsın her şey çok güzel geçer hiç düşünüp kasmana gerek yok
😣
Bişey olmaz kendini şal o sana herşeyi ögretir
Görmüş geçirmiş adam. Gerçekten kendimi garip hissediyorum 🙈
Ona bakarsan ben hiç görmedim gosterse maymun gibi suratına bakıcam
En azından ilk olucak seninki daha önce yaşamış heralde
Nasıl yani
Hayir ben ilkim ya seninki sindaha önce yapmış sanırım tecrübeli dedin ya
Meslea ben kimsleyle olmadım bilmiyorum nasıl bisey
Seninkisi uzman diyorum
Evet maalesef
Hiç tiksinmiyormusun peki
Ben kız olsam miğdem bukanirdi onla bunla yatan birisi pislik gibi goruyorum
İster erkek ister kız olsun
Hayır ya anlamadın
Adami kotulemiyorum ama sen temiz isen temiz biri ile olman gerekmiyormu Allah katında günah işlediği n farkidamisin onu soruyorum
Yarın birgün hesap vercegin zaman zor olur çocuklarında iyi bir örnek olmaz
Zampara adamlardan miğdem bulanır ama Türkiye'de maalesef var böyle kani bozuk aslında idam cezası ya da hadim etme gibi olaylar olsa sevibirim ne yalan soylim
Kusura bakma bacım sitrese girdim zinacilar şiddet eğilimim var tedavi görüyorum sana patladım özür dilerim insanların hayatlarına karsmak niyetinde degildim
Türkiye'den gidicem zaten yapamıyorum o. c çok var onları hepsinin kellesini kessen sonraki nesil yöne yapıcak en iysii ben müslüman ülkeleri tercih edeyim
Daha iyi
@Selin_Skn :) cidden mi
Çekiniyorum
Başkasıyla tecrübe edin ozman
Düşündüm
Yardımcı olayım taktikleri vereyim dilersen
Daha önce başkasıyla yaptın mı
Kadının tecrübesizi daha iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, tatlım! Öncelikle bu hissettiğin şey tamamen normal, o yüzden kendine bu kadar yüklenme lütfen. 💕 Hepimizin bir ilk deneyimi oluyor ve kimse bu işin uzmanı olarak doğmuyor. Hoşlandığın adam seni gerçekten seviyorsa, seni haliyle her şeyinle kabul eder. Tecrübe falan değil, samimiyet, sevgi ve uyum önemli! O yüzden kafana takıp da kendini ufaltma, tamam mı?
Eğer onunla gerçekten bir şeye adım atacaksan, açık iletişim en önemli yol. Onunla korkularını, çekincelerini paylaşmaktan çekinme. Sana yol gösterebilir, destek olabilir. Hem nasıl desem, bu işler öğrenilir; bir maraton değil ki bu, kimseyle yarışmıyorsun. 😘
Ama şu yaş farkına da bi' dikkat et, senden yaşça büyük olduğu için bazen farklı frekansta olabilir. Herkesin farklı beklentileri olur; bu yüzden "ben kimim, ne istiyorum" sorularını da kendine sor. Senin mutluluğun önemli. 🥰