Sevgilim Doğum günümü kutlayacak Ben istemiyorum ne yapmalıyım?

Sevgilime onun doğum gününde özel pasta yaptırıp baş başa yemek ve konaklama ayarlamıştım hediye olarak Apple Watch 8 serisini aldım benim doğum günüm yaklaşıyor arkadaşıma ne hediye alacağını söylemiş imitasyon saat ve çanta orjinalliğe takıntım yok ama çok zoruma gitti ben onun doğum gününü kutlarken param dahi yoktu bir şekilde bulup buluşturdum ve mutlu olsun diye yaptım ben ömrüm de ne saat takarım bir sürü çantam da var çantada sevmem 1 buçuk yıldır beraberiz doğum günüm için normalde çok heyecanlıydım şu an kutlamak dahi istemiyorum onunla ne yapmam lazım bilmiyorum maddiyattan değil ben neyi hallediyorsam karşımdaki insana da onu yaparım o bana niye bu kadar pahalı hediye aldın dediğinde neyi hakkediyorsam karşımdaki de onu hakkediyordur o yüzden demiştim böyle bir şey beklemiyordum insanın parası olmayabilir benimde yoktu o zaman bir sürü de borcum vardı çalışmıyordum ne yapmam lazım ne tepki vermem lazım bilmiyorum doğum günümün olduğu gün için plan falan yapma dedi tamam dedim ama kutlamak dahi istemiyorum
Sevgilim Doğum günümü kutlayacak Ben istemiyorum ne yapmalıyım?