Ayni is yerindeyim 25 yaşında amaaaa evli ve cocukluyum ben.. bilmiyorum kimyamiz uyuşuyor demin sorum kaldırıldı etiketten dolayı bari taktik de verin... adama ne diyeceğim samimi değiliz daha yeni tanıştık nasıl belli edebilirim ki ters tepmesinden korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli bir kadınsın neden başka erkeklerle yaklaşmaya çalışıyorsun. Sana akıl verecek insan gitsin psiyatriye tedavi olsun . hadi ordan git utanmaz sana akıl vermem yürü lan. Evlisin başka , erkeklere nasıl bakarsın utanmaz kaybol git bu sitede küçük çocuklar var onlara örnek oluyorsun kaybol lan
23 Yorumla
Soran1 yılAfkurma bi ya
Cevap sahibi1 yılKaybol burada çoluk çocuk var git pis sorularını başkasına sor
Cevap sahibi1 yılSite bile biliyor böyle irenç sorular sorulmadıgını sorunu kaldormışlar birde , gelmiş burada ısrarla soruyorsun irenç
En İyi Cevaplar
Evlisin derdin aldatmak bunu Esin yapsa ortalığı ayağa kaldırırsın heyecan uğruna kendinize saygınızı bitirmeyin erkeklerin oyuncağı olmayın. Kadın dediğin ulaşılamaz olmalıdır. Özel olmalı değerli olmalı sıradan olan kadın degersizdir
12 Yorumla
Soran1 yılEvet ama ben aynı şekilde o kadar uzun süre o istese de yapmasam o da aldatır bence
Sürekli dile getirdiğini düşünsene ve tık yok aylardır ayrıca isteyen kişi benim
Gizli Üye(30-35)1 yılBana da iş yerinde iş atan evli 2 bayan personel oldu. Hoşuma gitmediği için salağa yattım, eğer senden etkilenmişse senin ufacık adımına koşarak gelir sana merak etme
00 Yorumla
1 yılSöz konusu bile olamaz. Evli bir insan böyle bir adım atmaya kalksa gözümde iğrenç aşağılık bir karakter olarak görünür ve zaten karaktersizlerle ilim olmaz
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah tatlım, bu çok kaygan bir zemin, aman dikkat et! 🙈 Bir evli insanın sınırlarına girmek gerçekten başkalarının hayatını etkilemek demek. Kimya falan tamam ama o kimya haliyle bir “dur” tabelasını da getiremiyorsa işler karışır. 😬
Bence burada durup kendi duygularını düşün. Kendini böyle bir durumda görmek istiyor musun? Hem sen mutlu olacak mısın, yoksa hep gizli bir şeylerin içinde yıpranacak mısın? 👀✨ Aşk güzel, ama özgürlük ve saygı da öyle! Hem açıkçası ters teperse tüm iş yerinde bu mevzu konuşulur, pes doğrusu! Senin gibi ışıl ışıl bir insan yalnızca kendisi için müsait olan birini hak eder. 🚀❤️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
62Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Zamanında 3-4 tane senin gibisi ağzıma bakıyordu. Sayenizde evlenmekten soğuduk. Ne iğrenç varlıklarsınız la siz. Kimyası uyuşuyormuş jajdjss yolluyum diyemeyen de kimya uyduruyor
20 YorumlaKadın cinayetlerine çok üzülüyorum cani falan diyorum öldüren adamlar içinde böyle bi kadın böyle bi eş cinnet anı diye de bişey var sen adamı katil edersin
10 Yorumla
1 yılne anlatıyorsun günahına suçuna bizi de mi dahil edicen biz senin bildiğin erkekler den diyiliz tiskindim resmen akıl istediği şeye bak yüksüzlük untarım yazarken
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. yani belliki kocanın isteksizligi seni bu duruma itmiş fakat bir kez başlayınca devamı gelecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılYani öncelikle kendini fark ettirmeyi başarman lazım ondan sonrası çok kolay olacak buradan detaylı bir şekilde taktik vermem doğru olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı.
1 yılYani arada ki ilişki cinsellikten ileri gitmez ve aranız bozulursa aynı iş yerinde çalışma olayı da biter ona göre adım at
00 Yorumla
1 yılValla benle ilgileniyor olsan kalben hissettirirdim sana. Bakışlarıyla gülüşlerim ile ve özel zaman ayırmak istercesine arzu ve hislerimle
00 Yorumla
1 yılbacım evli değilmisin ne olsun istiyorsun edep ya
10 YorumlaEvli biri ile bir şey düşünmem için çok özel birisi olması lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Kişiliğini araştırırım tanışırım en yakın arkadaş olurum öyle sevgili olurum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılEvli bir kadın bana adım atsa dur orada sen evlisin kendine gel der uzaklaşırım
00 Yorumla
1 yılevli bir kadın bana adım atacak kadar cesaretli olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvli kadınlarla yaşadığım ilişkilerim oldu ve beni arzu ettiğini hissettiren o kadınları inan çok arzuladım... yazsana bana gün uzun vakit geçsin biraz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılEvli biri olarak sana söylüyorum tehlikeli. Sularda yüzme üzülürsün. Kullanır seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZamanla samimiyetin dozunu artır. Aynı ortamlarda bulun. Yemek molasına beraber çıkabilirsiniz. Vakit geçirdikçe tanırsın.
03 Yorumla
Soran1 yılZaten aynı ortamdayiz ama ikimizde is yapıyoruz ve molaya çıkmıyor:((((
Cevap sahibi1 yılZor işin. Ozaman kadınlığını kullanacaksın. Bir evlilik danışmanı olarak aldatma taktiği veriyorum püh bana gizliye alayım kendimi bari.
Soran1 yılHashaga Allahim ya
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Sen merak etme zamanla samimi olur sonra anlaşırsınız acelen yoksa 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
1 yılYoook bee ust uste 3 gun gülümse 4. Gun si... ker o seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArtık her şey normalleşti evli birinin böyle düşünmesi utanç verici olması gerekirken
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha yeni tanışıldı ise kaçamak atılacak bakışlar öncelik olmalı.
026 Yorumla
Soran1 yılDeniyorum ama bence çocuk ihtimal vermiyor yürüyeceğime hiç oralı değil anlaması icin napicam
Cevap sahibi1 yılO zaman bir sonraki hamle onun bulunduğu alanlarda doğal bir şekilde bulunma. Sigara içmeye vs çıkıyorsa mola gibi zamanlarda aynı alanda bulunabilirsin denk gelmiş gibi. Bu bir acaba yaratır. Tabi bakışlar dışında her göz göze geldiğiniz zaman hafif bir tebessüm etmek de yine iyi bir hamle.
Soran1 yılIste hiç çıkmıyor molaya falan sorun o. Masa başı iş yapıyoruz PC bozulunca falan ilgileniyor o naoabilirimmm
Cevap sahibi1 yılBu durumu kullanabilirsin. Bir bahaneyle yanına çağırdığında samimi bir dille sohbet edebilirsin. Hafif teşhir, hafif temas ve sıcak bir bakış ile.
Soran1 yılYa ben böyle konularda yanlış anlama usta değilim wjjs mesela ne diyim cocuga
Cevap sahibi1 yılAçıkçası doğal davran. Belki bu halindeki cekingen tavır onun hoşuna gidebilir. Havadan sudan muhabbet açabilirsin hani günlük konulardan, iş yerinden vs. Fakat bir noktada konuyu aşk ilişkilerine getirmelisin tabi.
Soran1 yılDenicem
Cevap sahibi1 yılİlişkide yaşadığın ilgisizliği görünce ve tavırlarını da anlayınca, bir adım atması gerekir zaten o noktada.
Soran1 yılAyy evett
Cevap sahibi1 yılİlgi göstermeye başlarsa zaten sonrası artık sana kalıyor:)
Soran1 yılZaten ilgi gösterse ok ama nasıl konu açacağımı bilmiyorum ki
Cevap sahibi1 yılDişiliğini kullan. Hiç bir erkeği etkilemeye çalışmadın mı daha önce?:)
Soran1 yılÇalıştım da ortam müsait değil işte ve ben uğraşırken o istemezse diye de korkuyorum
Cevap sahibi1 yılAçıkçası dediklerimi uyguladıktan sonra bir hamle gelmezse zaten daha da uğraşmaya gerek yok. Çünkü yasak bir ilişkiye açık olduğunu belli ettiğin halde adım atmıyorsa zorlamanın anlamı olmaz. Ve hani karşılıklı bir güven ortamı oluşmalı dediklerim de bu süreci içeriyor. Adımları atıp en sonunda artık onun karşı adımını beklemelisin.
Soran1 yılYa şimdi şey mesela napim anlat noluuur mesela PC bozukken yanıma gelince nasıl konu açayım ona
Cevap sahibi1 yılO yanına geldiğinde hani öncelikle frikik verebileceğin fiziğini onu etkileyecek şekilde yanında dur. Ondan sonra tebessümle bu işlerden de hiç anlamadığını vs söyle orada bir diyalog başlar, sonrasında gününün nasıl geçtiğini sor ilgilendiğini belli etmek için o da sana sorar illaki, hafif modunu düşürür gibi yapıp eh işte filan diyebilirsin. Biraz ilgili biriyse hani bu noktada neden olduğunu sorabilir, ondan destek ilgi bekler gibi bir cevap verebilirsin mesela. Ya da molada konuşalım biraz uzun diyerek hani molaya beraber de çıkarmaya çalışabilirsin, baş başa kalirsaniz kendini daha iyi ifade edebilirsin
Soran1 yılAy heyecanlandimmm
Cevap sahibi1 yılGenç ve ilgisiz bırakılmış bir evli kadın olunca, bu tür şeyler bile heyecan yaratabiliyor tabi:)
Soran1 yılDemekki..
Cevap sahibi1 yılPeki neden hedef olarak bu kişiyi seçtin:)
Soran1 yılKimyamiz uyustu yaşımız uyuşuyor ve bana şu an ilgisi yok gibi sadece kimyamiz iyi ama belli edersem belki ilerisi olur o yüzden o
Cevap sahibi1 yılPeki ilerisinde yaşanacak şeyleri nerede yaşamayı düşünüyorsun?:)
Soran1 yılYaşanırsa... oraya kadar ilerlerse o bulur herhalde ya
Cevap sahibi1 yılAhaha senin aklında, istediğin bir yer yok mu:)
Soran1 yılYani çok seçenek yok ama wc kız erkek karışık jsjs
Cevap sahibi1 yılAhaha öyle mi, tam uygun ortam yaratmışlar aslında size:d
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin gibiler yüzünden millet artık evlenmek istemiyor biliyorsun değil mi
10 Yorumla
1 yılİğrençsin gerçekten. Aşkınızı her zaman dışa vuramazsanız. Tamam aşk güzel bir şey, güzel bir duygu. Ama her zaman olmaz. Evlisin ve çocuğun var. Hadi eşini geçtim çocuğun var!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılöyle bişi diyerek olmaz bu işler, samimiyeti arttır zamanla olur
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe güzel beceriyorsun bilgisayarı, başka neler becerebiliyırsun de😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılBundan da anlarmısın de tut elini bacak arasına götür, yanıyorum necmi de😂😂
Evli yuvasına ihanet etmesin ederse bana da ihanet eder
10 Yorumla
1 yılBende yaklaşırım ona çekerim onu her yönden açıkmısın kapalımısın
06 Yorumla
Soran1 yılAcik
- 1 yıl
Kaç yaşındasın eşinle bu konuyu konuştun mu
Soran1 yıl23 konuştuk vakit olmuyor diyo dogru
- 1 yıl
Ne alaka sabaha kadar boş vakit var aldatırım dedin mi etkilerim onu ona yakın olurum vb
- 1 yıl
Ne işinde çalışıyon
- 1 yıl
Ne yapıyorsun
bu tür girişimler genelde kötü sonuçlanır. güzel başlar kötü biter
00 Yorumla
1 yılBen aynı iş yerinde 3 evli kadınla birlikte oldum
İstersen detaylı yardımcı olurum
00 YorumlaEvli barklı bulaşma arkdaş rahatlık mı batıyo yıkmayın yuvayı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır. Karşılık vermem.
12 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Evli insanla ne işim olur
Gizli Üye(25-29)1 yılşu an ki sevgilim de evli istersen onun yaptığını anlatabilirim
02 Yorumla
Soran1 yılNe yaptııı
Cevap sahibi1 yılBuradan mi anlatayım 😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
1 yılAmacın ne adamla yiyişmek mi
06 Yorumla
Soran1 yılYes
- 1 yıl
O zaman kendini ona sergile hareketlerin ile vücudun ile zaten kendine çekersin ilgilen iş yerinde ilk flörtün mü olacak başka erkeler le
- 1 yıl
Benim iş arkadaşım Bana açık açık yaklaştı kokum nasıl güzel mi bu vücut spreyini aldım bak kokla diye iki gün sonra izinli gününde birlikte zaman geçirelim dedi
Soran1 yılYa bende yemeğe çıkmıyor molaya gittim ee yemeğe hiç cikmiyomusun dedim yok genelde burada oluyorum dedi peki o zaman dedim döndüm mal gibi kitlendim ne dicem
- 1 yıl
Yani onda var bir şey biz iş yerinde oynaştık eşleştik hatta senin ne güzel popon var taş gibi duruyor dedim oda öyledir dedi kontrol ettim bence onda bir şey var
- 1 yıl
Sen kendini ona teşhir etmeye devam et
Gizli Üye(36-45)1 yılBirden atlarsan olmaz kendine çek
38 Yorumla
Soran1 yılNasıll ama
Cevap sahibi1 yılKonuşalım beğendim soruyu
Soran1 yılKonuşsana işte yav
Cevap sahibi1 yılBurdan mı anlatıyım kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
Cevap sahibi1 yılO kadar insan mı görsün konuştuklarımızı
Soran1 yılGörsün nolacak
Cevap sahibi1 yılSaçmalama istersen aldatmaktan korkmuyorsun benle konuşmaktan korkuyorsun o da iylymş
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin
1 yılAdım atmam evlilerle ilişkiye karşıyım
11 Yorumla- 1 yıl
karaktersizlik ya
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
1 yılAllah bunun gibilerden korusun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılAdım atan bacaklarını kırardım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden önce boşanmakla başlamıyorsun konuya?
00 Yorumla
1 yılNeden boşanmıyorsun peki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evli isen bulasma derim
00 Yorumla
1 yılEvli biri bana adım atsa rezil ederim onu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adım atma bence. Boşanmak için atabilirsin
00 YorumlaNeden evlenmek istemiyorum un cevabi bu kadin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılKocanıda çağır grup yapın
00 Yorumla Ben nasil adin atarlbulirim sana
00 Yorumla
1 yılvercem sana de ya da kocam iyi yapamıyor de
00 Yorumla
1 yılEvli ve çocukluysan nasıl böyle bir şey istersin
00 YorumlaViblatör kullanmayı düşünmüyor musun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
1 yılEvli ve çocukluysan senin yürümen ne kadar doğru
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen seviyor musun peki
09 Yorumla
Soran1 yılNo
Cevap sahibi1 yılEe niye bişeyler arıyorsun kii, eşini niye aldatıyorsun hem 🤷🏻🤦🏻
Soran1 yılBayadır bir şeyler yaşamıyoruz 1
Sürekli dile getiriyorum buna rağmen olmuyor hani artık psikolojim bozuldu ya
Cevap sahibi1 yılEe söylesen kendinee 🤦🏻
Cevap sahibi1 yılAa demişsin zaten tamam bişey diyemiyorum 🤷🏻
Cevap sahibi1 yılNe kadar süredir bişeyler yaşamıyorsun kii onun hayatında birisi mi var ki
Soran1 yılOnu hiç bilmiyorum
Ben yaklaşık 3 4 aydır ya herhalde
Cevap sahibi1 yılNeee çok saçma, ne iş yapıyor ki
Cevap sahibi1 yılKarar verdiniz mi aldatıcak mısın?
Gizli Üye(36-45)1 yılTroller diyorsun yani xper kasayım biraz diyorsun
10 Yorumla
1 yılşu an kaş*rlık yapıyosun ama
03 Yorumla
Soran1 yılHayır uzun süredir bir tık yok bu durumu da kaç kere dile getirdim
- 1 yıl
Yani ozaman boşan yoluna bak
Soran1 yılÇocuğumuz var
Gizli Üye(25-29)1 yılinsan olmaya ne dersinn
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPeki karşılığında bi ödeme yapacak mı sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılewli olman
tanışmana engel mi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsellik odaklı olması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıltepmemeli. seni kaçırmadan otele götürmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTavsiye verilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. İki gül o koşar sana
04 Yorumla
Soran1 yılBakmıyor ki anlamıyor
Soran1 yılBen istiyorum ana
Ters tepmesi nasildir
04 Yorumla
Soran1 yılHani sen evlisin hayırdır dese
ya da bir adım yok ki atsam hayır dese napicam
Ve zaten nasıl adım aticam
Soran1 yılAma rezil olurum ayrıca başkasını aramıyorum ya yok
Az önce sormuştun bunu
02 Yorumla
Soran1 yılEvet kaldırıldı etiketten dolayı ve taktik veren olmadı taktik istiyorumm
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne düşünüyorsun
00 Yorumla
1 yılbakışlarından anlaşılır
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli bir kadin size nasil bir adim atsa sizde adim atarsanız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler