Arkadaşım sevgilisisi onu görüntülü Arayıp ayrılmış kendini başkası tanıtı uzaktan ilişkidi ne kadar acı çekiyor diye bakmak için?

Neden özellikle görüntülü arayıp ayrılmış.

Ayrılma sebebide:biz olmayız demiş. Bu çocuk kendini Muhammed olarak tanıttı. hep getcontact başka isim çıkıyor arkadaşım kafasını kemiriyordu. biz biraz bir yerlerden bilgi aldık. meğersem o getcontact kişimiş herşeyi uyuyor. ilk tartışma adam soyisimi vermemekte çıktı. Önceki gün çocuk hastane gitmişti migreni var kız durumunu sordu öğrendi orada sorun yok sonra kız soyismini hiç söylemedin merak ediyorum dedi çocuk ne alaka ben hastayım bunu merak mı ediyorsun sonra konu kapandı. çocuk sonra neden soyismim merak ettin dedi kız getcontact görüyordum başka isim falan merak ediyorum baktım yine tartıştılar. ne zamandır görüyorsun şimdi mi taktın falan dedi. sonra çocuk ben hastalıkta sağlıkta birisi arıyorum senle yapamam dedi pat diye ayrıldı. Üstüne hat başkasına ait dedi zaten ona bakıldı hata 1968 birine çıktı ama getcontact çıkan kişi bilgileri aynı değil bu arada. bu çocukla iki haftadır çıkıyorlar sanki çocuk bahane arıyordu gibime geldi kız çıktığın belli hasta kız hep teselli etti. Birde çocuk durmadan sen beni tanıyor muydun önceden hasımlarım mı gönderdi tam istediğim gibisin çok garipime geliyor falan diyor kıza istek atan odu bu arada. kıza ben işci bir babanın oğluyum sen ise doktor kızısın bana vermezler boşa kalbimiz kırılmadan ayrılalım falan dedi görüntülü konuştular sanki onu orada test etmiş gibi hissettim. bu arada bekardı baktık neden inst farklı isimle takılıyor iki önceden tam hesabım vardı kaybettim bunu açtım sonra kimse ile uğraşmak istemedi ondan az takipçili hesaptayım falan dedi.

Arkadaşım sevgilisisi onu görüntülü Arayıp ayrılmış kendini başkası tanıtı uzaktan ilişkidi ne kadar acı çekiyor diye bakmak için?