Cok yakin erkek arkadasim ve bir grupla birlikte yemege gitttik aramizda o gune kadar benim hissettigim bir sey yoktu ama o gecenin sonunda bana yaklasip bu geceyi guzel gecirelim senden hoslaniorum lutfen beni kirma gibi bir cumle soyledi ben hayir olmaz dememe ragmen bir sekilde ikna etti yanlis dedim ama olmadi neyse beni o gece optu o kar sonra eve birakti sonrasinda tekrardan bulusmak istedi ben yine reddeim israr etti kahve iceim dedim oradada kalkmaya yakin ayni sekilde davrandi ama Şu an aradan iki gun gecti ve ne yaziyorne ariyor ben yazarsam mecburi cevap veriyor gibi ne yapmaya calisiyor ben ona yakin arkadasim derken kwndisi bir anda yaklasti ve bir anda uzaklasiyor kaf cok karisik bana oneriniz var mi :((((
Güncellemeler
+1 yıl
Nedenn ya ben ona kötü bir şey yapmadım neden yaklaşıp da uzaklaşır:(((
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sende seks yapsan ne olurdu erkek le kız yakın arkadaş olamaz doğasında yok çünkü karşı cins seks arzu hoşlanma olur her zmana normal arkadaş gibi görünür orası ayrı
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama gerçekten benim aklımın ucundan bir kere geçmemeişti peki kendisi yaklaştı da neden bir anda uzaklaşıyor benimle dalga mı geçiyor ya resmen şu an ben yazsam mecburi cevap filan veriyor o kadar kötü hissettiriyor ki:((
Ama ben nasılsın yazınca sanki mecburi cevap veriyor yani isteyen insan aksine bana yaIp buluşmak kahve içmek iatemez mi kendi bana yaklaştı şu an yazarsam sanki ben istekliymişim gibi olmaz mı;((((
olmaz cocuk sarhos olduğu için bide yakın arkadaşmıssın ondandır sen istiyorsan ona göre konuş de neden soğuk davranıyorsun vs vs de istemiyorsanda gene konuş o zaman bu konuyu kapat bitti bu kadar basit
Tamam da öptü ikinci buluşmada da evet ben de sonra o an bir şey yapamadım ve yaklaştım ona sonrasında beni kullanmış da atmış gibi hissettirdi ben onu çok yanlış tanımışım çok iyi niyetli biri olarak bilirdim:((((
Bilmiyorum tabiki şu an bunu ama zaten benimle sadece sevişmek istiyprsa tabiki hayır ama açıkça insan senden hoşlanıyorum artık arkadaş olarak bakamıyorum senin de eğer. Gönlün varsa deneyelim mi gibisinden bir konuşmada bulunur diye düşünüyorum yani bu şey gibi benimle yatarsan görüşelim yoksa güle güle o zaman bizim arkadaşlığımıza yqzık zaten
Ben onu bugüne kadar hiç böyle düşünmedim bile kız arkadaşlarımdan daha çok güvenirdim başım sıkışsa kendimi iyi hissetmezsem onunla konuşurdum daha çok güvenirdim ama hiç hoşlanmamıştım tabiki öpünce biraz içim garip oldu ama uzaklaşması beni kullandı ve uzaklaştı diye hissettiriyor ama nedenn anlam veremiyorum:((( kendi canı isterse yakınlaşıp uzaklaşmak mı isticek
Madem öyle diyelim oeki isteyen kişi devamında yazmaz mı aramaz mı ben gerçekten kendimden şüphelendim ya resmen canı isterse öptü ve sonrasında kendi isterse yazıcak bu çok kötü hissettirdi kaç gündür ağlıyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Senın le birlikte olmak ıstıyordur sen kabul etmezsın dıye cekılmıatır
Evet ben de iki gündür yazmıyorum ama neden böyle yapıyor anlam veremiyorum , işk olarak kendisi yaklaşmak istedi ve şimdi de bir anda uzaklaştı ben bir şey yapmadım ama kalbim çok kirildi:((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sende seks yapsan ne olurdu erkek le kız yakın arkadaş olamaz doğasında yok çünkü karşı cins seks arzu hoşlanma olur her zmana normal arkadaş gibi görünür orası ayrı
Ama gerçekten benim aklımın ucundan bir kere geçmemeişti peki kendisi yaklaştı da neden bir anda uzaklaşıyor benimle dalga mı geçiyor ya resmen şu an ben yazsam mecburi cevap filan veriyor o kadar kötü hissettiriyor ki:((
sen şimdi bu cocuğu istiyorsan açık açık konuş istemiyorsan anlat cocuk utanıyordur da ondan dır uzak duruyordur sen açıkça konuş
Ama ben nasılsın yazınca sanki mecburi cevap veriyor yani isteyen insan aksine bana yaIp buluşmak kahve içmek iatemez mi kendi bana yaklaştı şu an yazarsam sanki ben istekliymişim gibi olmaz mı;((((
olmaz cocuk sarhos olduğu için bide yakın arkadaşmıssın ondandır sen istiyorsan ona göre konuş de neden soğuk davranıyorsun vs vs de istemiyorsanda gene konuş o zaman bu konuyu kapat bitti bu kadar basit
E sen istememişsin, çocuk da vazgeçmiş
Tamam da öptü ikinci buluşmada da evet ben de sonra o an bir şey yapamadım ve yaklaştım ona sonrasında beni kullanmış da atmış gibi hissettirdi ben onu çok yanlış tanımışım çok iyi niyetli biri olarak bilirdim:((((
Sevişmeye çalışsa izin verecek miydin?
Bilmiyorum tabiki şu an bunu ama zaten benimle sadece sevişmek istiyprsa tabiki hayır ama açıkça insan senden hoşlanıyorum artık arkadaş olarak bakamıyorum senin de eğer. Gönlün varsa deneyelim mi gibisinden bir konuşmada bulunur diye düşünüyorum yani bu şey gibi benimle yatarsan görüşelim yoksa güle güle o zaman bizim arkadaşlığımıza yqzık zaten
Bi özelden yazsana bana
Senin gönlün var mı?
Ben onu bugüne kadar hiç böyle düşünmedim bile kız arkadaşlarımdan daha çok güvenirdim başım sıkışsa kendimi iyi hissetmezsem onunla konuşurdum daha çok güvenirdim ama hiç hoşlanmamıştım tabiki öpünce biraz içim garip oldu ama uzaklaşması beni kullandı ve uzaklaştı diye hissettiriyor ama nedenn anlam veremiyorum:((( kendi canı isterse yakınlaşıp uzaklaşmak mı isticek
Yazacaklarım canını sıkabilir
Açık olabilirsin 1 haftadır yeterince üzüldüm:(((
🥺🥺🥺
Sen onunla konuştukca o seni çözdü
Yakında seni yatağa atmaya calisacak
Nasıl beni çözdü anlamadım
Eğer bunu istese bile iletişime geçmesi laIm bana asla yazmıyor da aramıyor da
Tamam işte sen ona herşeyini anlatttin
Oda senin bu boşluğu nu gördü ve öptü
Seni kendine aşık edecek
:((( ben ona en yakınım olarak anlattım
Ah ah
Köpek gibi aşık olacaksın
Ya diyelim ki öyle de onun bana yakşaıp yazması gerekmiypr mu ben mi yanlış yerden bakıyorum :(((
Seni aşık ediyor işte anlasana
:(( aşk böyle bir şey mi acıtıyor beni
Maalesef evet
Daha çok acı cekeceksin
Ne önerirsin peki onunla bir daha hiç göürüşmemeyi mi arkadaşça görüşmeyi mi
Hesap sor ona neden böyle bir şey yapti
Seni kendine aşık etti şimdi hiçbir şey yok gibi hayatına devam ediyor
:((((( çok üzücü ya ben onu kaybetmek istemiyorum
Nasip olacak peki o sevgili yapinca
Nasıl yani
Birgün sevgilisi olacak belkide var ama bu sen olmayacaksın
Sen şimdi ne yapacaksin
Üzülücem tabiki ama beni soktuğu duruma ve onu çpyanlış tanıdığıma
Yarın konuş onunla ya da mesaj at
Ne yazıcam ki kaybetmek de istemiyorum onu
Senı elde etmek istemiş
Madem öyle diyelim oeki isteyen kişi devamında yazmaz mı aramaz mı ben gerçekten kendimden şüphelendim ya resmen canı isterse öptü ve sonrasında kendi isterse yazıcak bu çok kötü hissettirdi kaç gündür ağlıyorum
Senın le birlikte olmak ıstıyordur sen kabul etmezsın dıye cekılmıatır
Uzak dur
Evet ben de iki gündür yazmıyorum ama neden böyle yapıyor anlam veremiyorum , işk olarak kendisi yaklaşmak istedi ve şimdi de bir anda uzaklaştı ben bir şey yapmadım ama kalbim çok kirildi:((
Kırıldıysa uzak dur işte bu kadar basit
Kararsız
Ya ama o zaman neden yaklaştı benimle resmen oynuyor gibi hissediyorum:(((
Oyledir o zmn
:(((( kimseye güvenemicek miyim ya bir anlık hevesiyle dostluğumuz bitecek:((
Uzulme
Çok yazık ya kimseye güvenemicek miyim ben bu hayatta
Ailenden dostundan başkaya güvenme
Bu en yakın dostumdu :(( kaybetmek istemiyorum ama
Inşallah oyle olur
İnşallah
Aooo kötü durum