ACİLLL DESTEK OLUN NOLURRR?

Ben bi kıza aşık oldum aynı sınıfaydım ilk başta arkadaştık ve hep öyle kaldık kız bana aşırı derecede ümit verdi kolumda uzandı yattı 🙂 ben bu kızdan hoşlanmaya başladım çok samimiydik herşeyimizi birbirimizle paylaşıyorduk foto lar çekiniyoduk hatta Instagram hesabım bile ondaydı ama söylemedim çekindim öyle diyim oda sınıftan başka bi çocukla çıktı ama benim ondan hoşlandığımı kimse bilmiyo tabi sadece içimde yaşıyorum ben sonra bunlar çıktıktan sonra ben ikisinin karşısına geçtim olayları anlattıö bana ümit verdiğini ondan hoşlandığımı bunları duyunca sevgilisi kızı savunmadı kızda çocuktan ayrıldı bunlar ayrıldıktan sonra biz yine kızla arkadaş olma aşamasındaydık aramız düzeliyordı ama bir şey öğrendim kızın sevdiği flörtleştiği çocuk varmış öğrendiğim gün kız okulda yoktu bende ağzımdan çıkan ani bir kelimeyle kaşar dedim ama hiç istemeyerek asla ondan sonra yeni flörtleştiği çocuk Instagram ppsine kızın küçüklük resmini koymuş brnde arkadaş ortamında şakasına o pp yi kaldırtacam dedim ama şaka gülelim geçelim diye kaynatalım diye ondan sonra kızın arkadaşı bu olanları kıza anlattı ciddi dediğimi söylemiş sonra çocukla kavga etme aşamasına geldik ama çocuk gelmedi ondan sonra kız beni hayatından çıkardı adımı ağzına almıyor tiksiniyorum midesinin bulandığını söylüyor hatta priw hesabında gönderme olarak reddettiğim çocuğun adamlığını sorguluyorum ve gülüyorum diye bişey paylaşmış bence adamlık sorgunlancak bişey yapmadım kızı çok seviyorum ölüp bitiyorjm herşeyde o aklıma geliyor unutamıyorum. kızdan defalarca özür diledim dediğim kelime için affetmediğini adımı bile duymak istemediğimi onu bidaha rahatsız etmemem gerektiğini söyledi LÜTFEN DESTEK OLUN NE YAPMALIYIM
ACİLLL DESTEK OLUN NOLURRR?