Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mavi gözlü dilber Sen gerçekten cesur ve yüreği olan kalp herkes de var desem ki sana. Bu aldatma konusunda bilesem ki bir ERKEK soracağım tüm sorulara Dürüst ve Mert ce Cevaplar verecek Ona Şunları şunları sorardım.
"Sen yanmazsan, ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa"
Ben aynı yukarda yazdığım gibi bir Dürüst ve Mert birisiyim Erkek Hakkın da Dilediğini sorabilirsin bana. Belki bende sorarım sana.
04/07/1991 Tarihinde Evlendim Eşimi çok seviyorum ve hiç aldatma İHTİYACI hissetmedim "Merak edip detay Sormak isteyen olur ise de cevaplar yazmaya da çalışırım"
Aldatmak konusu hakkında çevrem de en yakın Abilerim var 2. ve 3. evlilik yaptılar. Çok yakın arkadaşım dostlarım, iş arkadaşlarım var.
Yukarıda kalın ve büyük harfler ile İHTYAÇ olarak yazdım.
İHTİYAÇ nedir? Arapça : "Gerekli" Gereklilik; elde edilmesi zaruri ya da zorunlu olan. Evlilik bir ihtiyaç mıdır? Zaruri Haller için evet. Zorunlu haller için Hayır.
Zaruri olanlar: insanın hayatının düzenli ve sağlıklı bir şekilde yürütmesini sağlayacak olan kişisel özel alan ve mülkiyet, belirli konular da Anayasal , Temel hak ve hürriyetini korumak için Ellilik Zaruri bir ihtiyaçtır. Bunlar, taraflardan birine geçmiş den bile gelmiş olanı rızası ile ortak etmiş ise vermiş ise bunlar da dahil ait olan tüm geneli resmi olarak bir Aile olunduğun da yaşam alanları ortak hak ve kullanım hakkı oturulan ev, ev eşyası, tarla ve diğer mülki eşya ve araçlar birde bu haller içinde olan şeyler birde için demektir.
Zorunlu ihtiyaç: Cinsellik.
Bana göre bir Erkek bir Eşini /Sevdiği kadını Zorunlu halden dolayı da aldatır. Lakin EVLİ bir erkek bunu Gerçekten Zorunlu İHTAÇ için yapmadığı da ortada. Bu bence %100 imkan meselesi ile oluşan GEREKÇELER olan ANLIK ZORUNLU ihtiyaç sebeplerinden oluşur.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBu, beni deli ederdi. İkisi de benim hayatımda önemli yerler kaplıyorken, böyle bir ihaneti nasıl affedebilirim? Arkadaşımın bu duruma dahil olması, beni daha da öfkelendirir. Bunu şu an düşünmek bile sinirlerimi bozuyor. Hayatımda böyle bir ihanet olursa, ne yapacağımı bilemem. Hem kalbim kırılır hem de içimde bir öfke patlaması olur. İlişkilerde güvenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, ama bu kadar basit bir şekilde yerle bir edilmesi beni çileden çıkarır. Gerçekten böyle bir durumu hayal bile etmek istemiyorum.😶
00 Yorumla
1 yılBöyle bir durumda her ikisine de kızarım ama farklı sebeplerle. Eş ya da sevgili, güveni ve sadakati hiçe saydığı için öfkeyi hak eder. En yakın arkadaş ise hem dostluğu hem de güveni ihanetle bitirdiği için ayrı bir hayal kırıklığı yaratır. Ancak bana göre en büyük kızgınlık arkadaşa olur çünkü sevgiliyle yollar ayrılabilir ama dostluk, en azından teoride, daha sağlam bir bağ gibi görülür. İhanetin en acı yanı, en güvendiklerin tarafından gelmesidir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBu durumda herkesi suçlu bulurum. Erkek arkadaşım hadi ahlaksızdı, yakın arkadaşım dediği kişi bu tuzağa nasıl düştü diye kızardım. Yakın arkadaşımın yürüdüğü yol belliydi, erkek arkadaşımın hiç mi iradesi yoktu doğruyu yanlıştan ayıracak diye kızardım. En çokta kendime kızardım, arkadaş dediğim, sevgili dediğim insanı seçemeyecek kıvama geldiğim ve buna izin verdiğim için.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Oha, bu nasıl bir ihanet senaryosu ya? 😱 Hem sevgili gidiyor, hem de en yakın arkadaş vuruyor resmen tam sırtından! İkisine de kızarım ama en çok kalbimi kıran kesin arkadaştır. Çünkü sevgili gider ama arkadaş dediğin kalır derler ya, bu tam tersi olmuş.
Ama böyle durumda "Bye bye dramalara!" deyip ikisini de hayatımdan çıkarırım. Sen ne düşünüyorsun, hangisine daha çok kızardın? Yorumları bekliyorum. 💔✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u 1 yılİkisinede kızarım, ikiside haksız benim için ve ikisinede yol veririm ne haliniz varsa görün derim.
Al birini vur ötekine ve eden bulur. Her kim birini kırarsa o kırdığı yerden kendide kırılacaktır. Beni o gün anlayacaklardır. Nefes dahi tüketmem öyle haysiyetsiz insanlıktan nasibini almayan karektersizlere...
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle canım çok haklısın 👍🥰 en güzeli ikisinede yol vermek onları kendi haline bırakmak olur
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılİkisine de kızmam aradan çekilirim aramam ya da sormam herhangi bir açıklama da yapmam ya da beklemem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yılikisini de hayatımdan silerim sonsuza kadar
10 Yorumla
1 yılİlk eşim ya da sevgilim kimse ona kızardım. İradesine sahip çıkacak ve heleki eş ise sorumluluk sahibi olan taraf kendisi. Arkadaşım denen kişinin niyeti bozuk olsa yoldan çıkarma girişimlerinde olsa bile sevgili/eşimin iradesine sahip çıkması gerekir. Tabiki bu demek olmuyor arkadaşıma kızmamak ona da kızardım. 'Daha' diye değerlendirğimiz için açık ara sevgili/eş.
48 Yorumla- 1 yıl
Bence hiç bir şey söylemeye gerek yok ikisinede yol vermek en güzeli bence
- 1 yıl
Lafımı söyleyip yol vermeliyim. İleride keşke deseydim dememek için😀
- 1 yıl
Suratlarına da tükür ama 😂
- 1 yıl
Püü diye okkalı😂😂
Hahahha ama bende zehir zemberek sözler çıkar unutamazlar zatii😂😂🤪 - 1 yıl
Hak edene hakettiği gibi davranmak gerekir bazen
- 1 yıl
Evet mavişcim🩵
- 1 yıl
👍👍❤️🥰🌹
- 1 yıl
🥰🥰🦋💕
1 yılİkisine de kızarım ikisi de aynıdır benim için al birini vur ötekine.. Hayatımda öyle insanlara yer yok.. Benim gibisini bulamayacağı için çok pişman olacak ama iş işten çoktan geçmiş olacak..
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle gülüm çok haklısın 👍 en güzeli ikisinede yol vermek onları kendi haline bırakmak olur , herkes yaptığının bedelini bir gün mutkaka öder zaten
- 1 yıl
Aynen öyle benden uzak Allaha yakın olsunlar..
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılEşime kızarım, ikisinide hayatımdan çıkarırım. Sonra kendime kızarım, bu kadar akılsız be kör oldum diye.
13 Yorumla- 1 yıl
En güzeli bence ikisinede yol vermek onları kendi haline bırakmak olur
- 1 yıl
Evet, herkes kendi kalitesinde insanlarla muhatap olmalı
- 1 yıl
Aynen öyle 👍 herkes bir gün yaptığı hatanın bedelini öder zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 1 yılNormalde sadakat sorumluluğu eşte/sevgilidedir ve ona kızılmalıdır ancak yakın arkadaşımın da bana saygısı olması, seviyorsa üzülmememi istemesi gerekir. Zaten erkek milletine %100 güvenmiyorum da yakın arkadaşa daha çok kızarım sanırım
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılHiçbirine kızmam ikisi de allahından bulsun diyip kaçarım
11 Yorumla- 1 yıl
En güzeli bence ikisinede yol vermek onları kendi haline bırakmak olur
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılBöyle berbat bir seçim yaptım diye kendime kızarım hem eş hem arkadaş..
11 Yorumla- 1 yıl
Çok zor bir durum olsa gerek 🥺 en güzeli bence ikisinede yol vermek onları kendi haline bırakmak olur
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılArkadaşa ne diyebilirim benim canım dediğim insan bana bunu yapmış o napmasin
11 Yorumla- 1 yıl
Bence en güzeli ikisinede yol vermek onları kendi haline bırakmak olur, herkes yaptığının bedelini bir gün mutlaka öder zaten kırdığı yerden kırılırlar
1 yılGörünen köy kılavuz ister mi ikisine de inanmam.
13 Yorumla- 1 yıl
Çok zor bir durum olsa gerek , en güzeli ikisinede yol vermek ne halleri varsa görsünler
- 1 yıl
Evet bence de kesinlikle maviş Sultan
- 1 yıl
Ne başımızı derde sokucaz onlar için
Hepsini silerim direk. Sevgilim ona bir şey yapıyorsa ve arkadaşım bir şey demiyorsa hem sevgilim hemde arkadaşımın sorunu. Arkadaşım bişey yapıyorsa ve sevgilim bir şey demiyorsa yine ikisinin sorunu ama arkadaşım bir şey yapmasına rağmen susuyorsa ya da karşılık veriyorsa vay geldi haline
00 Yorumla
1 yılMerhaba
Ne bileyim laa🤔 boş veririm kim uğraşacak onlarla, zamanımı böyle şeylere mi harcayayım🥴 ne istiyorlar yapsınlar, ben yoluma gideyim en iyisi.
10 YorumlaArkadaşlık benim için her zaman daha önemlidir. Ben erkek milletine zaten güvenmem, dostumdan gelen ihanet daha çok beni yıkar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendime kızarım herhalde nasıl bu kadar aptal olabilmişim diye
23 Yorumla- 1 yıl
Çok zor bir durum olsa gerek 🥺 en güzeli bence ikisinede yol vermek onları kendi haline bırakmak olur
Cevap sahibi1 yılAynen kesinlikle tencere kapak iki adi takılsın birlikte :)
- 1 yıl
Aynen öyle 👍
1 yılYaşadım hem en yakın arkadaşımdan hemde erkek arkadaşımdan sorsalar döverim intikam alırız deniliyor ama öyle bir kaynar sular dökülüyor ki başından aşağı hiç bir şey yapamıyorsun donup kalmışsın gibi
11 Yorumla- 1 yıl
O kadar haklısınki , çok zor bir durum olsa gerek 🥺 en huxeli ikisinede yol vermek onları kendi haline bırakmak olur herkes yaptığının bedelini bir gün mutlaka öder zaten
1 yılÇok değer verdiğim iki kişi olduğu için ikisine de aynı ölçüde kızardım, sonuç olarak da kafayı yerdim galiba
25 Yorumla- 1 yıl
Çok zor bir durum olsa gerek 🥺 en güzeli bence ikisinede yol vermek onları kendi haline bıramak olur , birgün herjes yaptığının bedelini zaten öder
- 1 yıl
Sana katılıyorum, daha önce başıma geldi ve hiç kolay olmadı
- 1 yıl
Doğrudur canım inanırım insan yıkılır resmen ve butun insanlara olan inancını güvenini kaybeder
- 1 yıl
Kesinlikle öyle, tarifi zor Bi hissiyatı var, sanki ruhen yokmuşsun ölmüşsün gibi ama bitti gitti geride kaldı😀
- 1 yıl
Süpersin güzellik 👍🌺❤️
Gizli Üye(18-24)1 yılBöyle bir durumda her ikisine de kızmak doğal olurdu aslında. Hem sevdiğin insanın güvenini kırması çok ağır, hem de en yakın arkadaşının bu ihanete ortak olması… Yani ikisi de büyük bir güven ihlali yapmış olur. Sana göre kimin ihaneti daha ağır gelirse, öfken o tarafa yoğunlaşır sanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeçim yapamadim. İkisine de kızarım. Ama sanırım romantik ilişki arkadaşlık ilişkisinden daha derin ve daha anlamı büyük olduğu için eşime/sevgilime daha fazla kızarım. Ama bu acıyı hissetmeme sebep olduğu için de arkadaşıma da yoğun bir şekilde kizarim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTüm insanlığa karşı olan güvenimi yerle bir etmiş olmalarına kızardım. Boşansın öbürü de mesafe koysun ne b. k yiyolarsa yesinler abi. Yanımda gözümün içine baka baka adice yaşamalarından çok daha samimi bir hareket olurdu beni önce hayatlarından çıkarmış olmaları. Ben aldatılmaya üzülmem, üzerimde bıraktıkları etkiye üzülürüm. Erkek de bulunur bu dünyada dost da. Hayat enerjimi yaşama sevincimi yoketmelerine kızarım
00 YorumlaHiç birine kızmam, öyle birini tercih edip seçtiğim için kendime kızarım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılİkisine de zarar bile verebilirim kaldıramam
110 Yorumla- 1 yıl
Aldatıldığın için hiç kimseye zarar vermeye hakkın yok. Kendine erkek diyosan böyle bir durumda ayrılır ya da boşanırsın
- 1 yıl
@Nisanur0434 önceden bende sizin gibi düşünüyordum zor bir şey aldatılmak nikah masasında terkedilince anladım
- 1 yıl
@Kerimkaratekin merak etme en ağırını ben yaşadım, 5 yıllık sevgilim ve kız kardeşim geçen hafta nişanlandı. Aldatıldığımı öğrendigimde seviyemi düşürmeden gereken sözleri söyledim ve sildim ikisini de. Bazen çok zor da olsa olgun davranıp doğru olan hareketi yapmak gerek.
- 1 yıl
@Nisanur0434 Çok zor bir şey yasamişsiniz üzüldüm Allah yardımcınız olsun
- 1 yıl
@BADAKÇI Her insan bir değildir kötü insan olduğu gibi iyi insanlarda vardır elbette
- 1 yıl
İyi insan kötülükle karsilasmadigi icin iyidir. Iyi insanin bu dunyada yeri yoktur. Dolayisiyla kotu ve karaktersiz olmazsan bu dunyada yasama sansin yoktur. Bilhassa disiler bunu talep ederler. Baskin eril ve hayvani icgudulerin olmasini dilerler. Nezaket vs onlar icin kuru gurultudur.
- 1 yıl
@BADAKÇI haklısın heralde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKendime. ( böyle iki karaktersizi nasıl tercih edip bir araya getirdim diye )
10 Yorumla
1 yılİkisini de hayatımdan çıkarırım maalesef 😑. Hem de en yakın arkadaşım, tüüü reziller 😒
10 Yorumla
1 yılUmrumda olmaz ablacım.. Herkes kendine yakışanı yapar... Bir kelime etmem yüzüne bakmam.. umrumda olmaz (- çeker giderim - Her durum için)
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız 👍 en güzeli ikisinede yol vermek onları kendi haline bırakmak olur herkes yaptığının bedelini bir gün mutlaka öder zaten
1 yılÖnce onu döverim sonra diğerini döverim çıkar giderim en sonunda
23 Yorumla- 1 yıl
Ohhh misss eline sağlık hakedene hakettiği gibi davranmak gerekir bazen
- 1 yıl
Herkese hak ettiği değeri vereceksiniz kimseyi başınızın üstüne çıkarmayın
- 1 yıl
Aynen öyle gülüm çok haklısın 👍🥰❤️
2 sene kızlarım eşime kızarım Çünkü benim eşim olup da benim arkadaşımla Nasıl böyle bir şey yaparsın diye arkadaşıma kızların sen yenge dediğin kadınla nasıl böyle bir şey yaparsın diye Ondan sonra dıkşın dıkşın dıkşın
00 Yorumla
1 yılYakın arkadaşıma kızardım tabiki yıllardır birbirimizi tanıyoruz kardeş gibiyiz neden aldattığını sorarım mantıklı bir açıklaması da yoktur diye düşünüyorum gerçi en yakın arkadaşına bile güvenmiceksin bu devirde
00 Yorumla
1 yılCevap çok belli. Ama öncelikle bir aldatma nedenini açıklayayım. Muhtemelen sizden soğumuştur fakat sizi incitmek istemediği için söylememiş olabilir veya sizinle çözemediği bir problemi olduğu zaman yaşadığınız çatışmalardan kaçınmak için aldatmış olabilir. Ben hem arkadaşıma hem de sevgilime çok kırılırdım. Muhtemelen onu hayatımdan silerdim. Tabi arkadaşımıda öyle. Ve derdim geçene kadar da başka arkadaşlarıma derdimi falan anlatırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılikisine de kızarım diyenlere bakmayın Türkiye'de erkek aldattığı halde ayrılmayan kadınların haddi hesabı yok
21 Yorumla- 1 yıl
Oda bir gerçek evet haklısın 👍🥰
1 yılKendime kızarım. Nasıl onları tanıştırdım diye. İnsanlar eşlerini arkadaşlarıyla tanıştırmamalı. Arkadaşlarıyla ayrı eşiyle ayrı hayatı olmalı. Karşı cinsten arkadaşlarıyla samimiyeti tamamen kesmeli. Dizilerden de mi ders almıyorsunuz. Diziler, filmler gerçek hayattan esinlenirler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Arkadaşı hayatımdan çıkartirim eşi de muhtemelen. Aldatmanin ağır kusurlu halidir. Baldiza, arkadaşa bakıyorsa o adamda pişmanlik da olmaz, utanma da..
00 YorumlaHer ikisine de kızarım kızmayı bırak eğer sadece flörtümse nişanlım ya da sözlümse hemen ayrılır ilişkimi keserim. Ama Eşim ise aldatan önce bir kanıtlar fotoğraflarını çekerim sonrada aynı şekilde eve o evde yokken kadın atar kendimi bilerek eşime yakalattırırım ki aynı hissi yaşasın. Tepki verip caz yaparsa da o fotoğrafları yüzüne vurup o şekilde boşanırım..👍
00 YorumlaEşime/sevgilime kızar ve ayrılırım. en yakın arkadaşımın başına gelen talihsiz kazalardan dolayı erken yaşta aramızdan ayrılmış olması sebebiyle cenazesine katılır üzgün taklidi yaparım.
00 YorumlaIkisiyle de iletisimi keser ve hayatimdan cikaririm. Kizma vs gibi seyleri dusunmem. Onlarin karaktersizliginden tiksinip yok sayarim onlari ve ayni ortamda bulunmam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önce kendime kızarım. Demek ki insanları tanıyamamışım. Nasıl olur da bu karaktersizlerden biri eşim, diğeri en yakın arkadaşım olmuş. Hiç mi anlayamamışım ne mal olduklarını?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılEger sevgilimse birsey yapmam sik tiri cekerim ikisine de... evliysem de hemen boşanırım zinadan dava acarak tek kuruş vermem tazminat davası da acarım tekmeyi basarım...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkisine de kızarım, tanımadığım biriyle aldatsa da üzülürüm ama tanıdığım biriyle olunca kendimi iki kez aldatılmış gibi hissederim
10 Yorumla
1 yılİkisini de fururum. d
21 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yıloy delirtici bi soru. ikisi de birbirinden beter ama en yakin arkadasima kizarim cunku en cok ona guvenirim. kardesim gibidir, tovbeler olsun
00 Yorumla
1 yılEşim aldatacaksa bunu kiminle yaptığının ne önemi var. Eşimi siler atarım. Ancak en yakın arkadaşımın ihaneti çok daha ağır gelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBilemedim şimdi kendime kızmam benim hatam yok çünkü her fırsatta ikisinin karaktersizliğini yüzlerine vurup herkesin için rezil ederdim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İkisine de kızarım arkadaşıma daha fazla kızarım… insan seçiminde berbat olduğum için kendime daha çoook kızarım…
00 Yorumlaİkisinede kızgınlığım olur. O durumda kalmak kötü ve bunu kıyaslamadan onları anında hayatımdan çıkarırım.
00 Yorumla
1 yılBen hiç bir şey demezdim onların seviyesine inip ikisinede kızardım son. Koyardım hadi eyvallah meshepleri geniş insanlarla aram olmaz
00 YorumlaArkadaşıma tabiki ayrıca kızmak değil hayatımdan çıkarırım. Arkadaşlık dostluk çok başka bişey dürüstlük sadakat çok önemli
00 Yorumlaİkisine de kızardım sonuçta bu tek taraflı olarak gelişen bir şey değil ama hayatımdaki kişiye daha fazla tepki gösteririm tabi ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılİkisine de kızılmıyor mu birine mi kızmak zorundayız😂 hem kızmak ne ya😅
10 Yorumla Yaşandı ve hiç birine kızmadım sessizce terk ettim ortamı, büyük hayal kırıklığımdı sadece
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiçbirine asla yüzlerine bile bakmadan hayatımdan cikarirdim onları.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendime. Ne mal olduklarını anlayamadığım için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılİkisine de kızıp hemen silerim.
15 Yorumla- 1 yıl
En güzeli canım ikisinede yol vermek onları kendi haline bırakmak olur
- 1 yıl
Ama intikam da almak isterdim.
- 1 yıl
Bence gerek yok çünkü herkes yaptığı hatanın bedelini bir gün mutlaka öder zaten kırdığı yerden kırılırlar
- 1 yıl
Silmek en güzel cevaptır.
- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍
1 yılYanlış anlama ama biz çok sevdiğimiz için böyle insanlarla karsilasiyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılfarkı ne ikiside aynı o arkadaslada sevgiliylede yolarımı ayırırım
00 Yorumla Arkadaşıma kızardım sonuçta sevgilimden önce hayatımda arkadasım vardı
00 YorumlaArkadaşla belli bir sene ve belli bir vefa vardır.. Tabi ki daha ziyade arkadaşıma kızarım..
00 Yorumla
1 yılİkisininde kemiğini etden ayırırım parçaları dikip kefenleyemezler bile ordan yap hesabı
00 Yorumla
1 yılİkisine de bir şey demezdim yorum dahi yapmaz ceketimi alır çeker giderdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Eşime elbette neden aldatıyorsun diye sorardım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. İkisine de kızmam suç bende çevremi yılanlarla sarmışım
00 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat