Hoşlandığım kadınla daha yakın olmak için oğluyla tanışmayı kabul ettim?

Evet, bu kadın aslında bana Kuran okumamda yardımcı oldu, yani Arapça öğrenmemde. Yaklaşık 6 yıldır tanışıyoruz ve o zamandan beri hiç ayrılmadık. İlk yıllarda benden hoşlandı ve oğluna uygun olduğumu düşündü, ancak oğlu beni istemedi. Bana doğru ilk adımı atan oğlu oldu. Sonra bana soğuk davrandı ve o zamandan beri birbirimizi görmedik. Ama kadınla o kadar yakınız ki ona çok bağlandım ve sevgim aşka dönüştü. O da bana karşı çok ilgili. Onunla umreye gittik ve orada birlikteydik. aynı odada kaldık, tek kişilik yatakta yattık, birbirimize çok yakındık, onu ne kadar sevdiğimin farkında... Medine'ye gittik, orada bir kadın odasız kaldı yer olmadığını görünce ona üç yataktan birini verdi, şirket sahibine de dedi ki biz ikimiz yani benimle aynı yatakta yatacağımızı söyledi, aynı yastığı kullandık, aynı battaniyeyle örtündük ona sarıldım ve öyle uyudum, birbirimize çok yakındık, o da bana doğru yanaşıyordu gece, bana çiçek verdi ve aşkımızın simgesi olduğunu söyledi, sizce ilgisi var mı? Bana Cem Karaca'nın Bekle Beni şarkısını dinletti. Bir gün yalnızdık ve bana kısa bir şarkı okudu. Sesi o kadar güzeldi ki, ona sesine aşık olduğumu söyledim ve gülerek bacağıma vurdu, o günden sonra hep şarkı mırıldanıyor yanımda.. hatta ona sana aşığım dedim neyime aşıksın diye soruyor.. ona temas etmemden rahatsız olmuyor kendinden mahrum bırakmıyor sarıldığımda kendine doğru bastırıyor hissettiriyor ve konuşurken dudaklarıma bakıyor bazen ben ona bakarken o dudaklarını ylıyor bunları belirtmek istemem ama daha iyi anlatmanız için söylüyorum.. onu herkesten kıskanıyorum hatta başka biri gelini olsa çok üzülürüm sırf ona yakın değilim diye sizce o ne düşünüyor benimle ilgili?

Hoşlandığım kadınla daha yakın olmak için oğluyla tanışmayı kabul ettim?