Hemcinsimden hoşlanıyorum ve acı çekiyorum?

Kendisi benim Kuran kursu hocam, yaklaşık 6 yıldır ayrılmaz bir birlikteliğimiz var, samimiyiz ve birbirimize çok yakınız. Ona karşı hislerim olduğunu fark ettim, ilk başlarda onu çok seviyordum ama bu sevgi başka bir şeye dönüştü, 8 aydır bu durumdayım, onunla bir seyahate gittik, ona daha çok bağlandım, beni çok seviyor ve ilgi gösteriyor ama hangi anlamda bilmiyorum... Umredeyiz, evet kulağa garip gelebilir ama bir araya geldik, aynı odada kaldık, çift kişilik yatakta yattık, birbirimize çok yakındık, onu ne kadar sevdiğimin farkında... Medine'ye gittik, orada bir kadın odasız kaldı yer olmadığını görünce ona üç yataktan birini verdi, şirket sahibine de dedi ki biz ikimiz yani benimle aynı yatakta yatacağımızı söyledi, aynı yastığı kullandık, aynı battaniyeyle örtündük ona sarıldım ve öyle uyudum, birbirimize çok yakındık, o da bana doğru yanaşıyordu gece, bana çiçek verdi ve aşkımızın simgesi olduğunu söyledi, sizce ilgisi var mı? Ayrıca benden büyük, ben 21 yaşındayım, o 47 yaşında. Bana Cem Karaca'nın Bekle Beni şarkısını dinletti. Mutfakta kahvaltı hazırlıyordum ve odaya girecekti. Ona beni beklemesini söyledim ve bana bu şarkıyı dinletti. Bir gün yalnızdık ve bana kısa bir şarkı okudu. Sesi o kadar güzeldi ki, ona sesine aşık olduğumu söyledim ve gülerek bacağıma vurdu, hatta ona sana aşığım dedim neyim aşıksın diye soruyor bir şey diyemedim.. Sizce o da seviyor mudur benimle aynı yatakta uyumak istemesi neye işaret eder? Hatta o gün hayalin gerçek oldu demişti bana onunla uyuduğum için. Ayrıca evime geri döndüm o hala o topraklarda onu çok özlüyorum konuşamadık müsait olunca ara dedim tamam dedi ama üç gündür yazmıyor da acı çekiyorum ne yapacağım?

Hemcinsimden hoşlanıyorum ve acı çekiyorum?