Merhaba 11 yıllık ilişki+nişanlılık sürecindeyiz Çok kavga ediyoruz beraberken bir sorun yok uzak ilişkideyiz evlenene kadar ama iyice yükselip hakaret ve küfür ediyoruz her gün ağlıyorum. Yanımdayken agladigima kıyamaz ama mesajdan gözyaşım kurudu sinir krizleri geçirmeye başladım. Bu hale gelmiş ilişkiyi evliliğe taşımak doğru mu yanlış mı yani geçici bir şey mi yoksa daha mı kötü olur böyle süreçler yaşayan var mı yardımcı olur musunuz? --Detay-- Para takıntısı var ailesinin düğün yapacak durumu yok evlilik sürecine hiç destek olmuyorlar üstüne ev yenilemek araba yenilemek için para isteyen insanlar sürekli çalışıyor çok kazaniyor aslinda ama kaybetme korkusu ile iyice kafayı bozmuş halde genelde bunun tüm stresini benden çıkartıyor (babam olaya el atıp tüm masrafların yarısını karşılıyor ama hala aynı stres ve yüklenme devam ediyor) Biraz nişanlılık heyecanımız olsun istiyorum ilgilenelim birbirimizi görmeye can atalım heyecanlı olalım istiyorum ama onu bile parayla ölçüyor bı gelmem 5 bini geçiyor daha geçen geldim ya daha ne istiyorsun diye çıkışıyor ama insan telefondan bile heyecanlı olup hissettirebilir bunu Aileler tanışınca ailelerimize fazla isinamadik. Annesi geldiğinde sürekli arayıp oğlum gelmiyor musun nerdesin deyip rahat bırakmıyor ben onlara gittiğimde de mutfağı öğrenirsin hamur yaparsın kadının evde durması daha doğru çalışması yanlış şeklinde manipülasyon yapıyorlar ailesi. Senelerdir okuyorum ne güzel mesleğim var yüksek lisansim var. Nişanlım bu konuda ister çalış ister çalışma nasıl mutluysan dedi ama ailesi o duymazken bu şekilde davranıyor. Düğün yerine bile kendileri rahat edeceği yerleri istiyorlar ama ilcedeler ve hiç içime sinen güzel bir mekan yok benim ailemden sehirdisindan gelenlerin ulaşamayacağı şekilde istedikleri yerler. Ben ortada herkesin rahat geleceği bir yerler olsun diyorum nişanlımı da ikna etmişler bizimkiler zorlanır insanlar rahat etsin falan diyor. Bu şekilde bunlar dışında çok sevdiğimi ve romantik bir ilişki olduğunu eklemeliyim ama değer mi gerçekten evliliğe taşımak pişmanlık mi olur kafam çok karışık...
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler