Nişan atmalı mıyım?

Nisanliyim evlilik az kalmistim deprem oldugu icin nisanlimin evleri yikildi tüm. Şimdi yurt disina gidicekler. (Şu an sirasi mi gibi konusmayin lütfen çünkü az bi zamanim var Nisan atmak icin.)

Banada direkt nikah yapalim düğün olmadan yurt dışına goturelim diyorlar ama ben yurt disinda yaşamam diyorum. Kaynanam da kocan nerdeyse sen orada olucaksin diyor ve aynı evde birlik yasancak yurt disinda.
Ben kabul etmiyorum ulkemden ayrilmak istemiyorum ve en basindan belirttim asla yurt disi istmeem diye. Simdi nisanlimda mecbur sehrimiz yikildi is yerim gitti vs vs diyor. Onemli olan sevmek degil mi sorun etmemen lazim diyor.
Tamamda bende o zaman onemli olan sevgiyse benim sehrimde de herhangu bir ise girebilirsin diyorum ben giremem herhangi bir ise yapamam diyor. Orada isim belliydi yikildi, gitmek istiyorum diyo

Kaynanam cok otoriter ve nisanlima her dedigini yaptiran biri. Mesela bizde kaliyorlar deprem yuzubden. Simdi bi akrabalari cagirdi oraya gittiler nisanlimi zorla goturduker. nişanlım gitmeyim kalabalik ora zaten ben burada nisanlimgilde kaliyim dedi boyle deyince baya triplenerek annesi ve ablasi ayip olur onlar cagirdilar ettiler diye zorla istemehe istemeye nisanlim gitti
Nişan atmalı mıyım?