Gizli Üye(30-35)1 yılBen isterim de beni isteyen cikmadi. Belki de cikmaz. Ben olsam benimle evlenecek sebep bulamiyorum. Maas, kariyer yok. Tip, guzellik yok. Cirkinim, yuzum gecmeyen sivilcelerle dolu. Hormonel bozukluğum var. Bu yuzden sivilce ve tuylenme problemim var. Disarda erkeklere bakiyorum bacaklarina falan benden daha kılsızlar. Doktora gidiyorum habire ilac veriyorlar. Uzun sureli. 2 yil kullan gel, sivilce hapi veriyorlar hamilelik dusunene kadar kullan. Bunlar basit ilaclarda degil. Agir ilaclar. Hangi bransa gitsem en az 6 aydan baslayan ilaclar veriyorlar. 6 ay oluyor 1 yil, oluyor 2 yil. Bu da bunye nasil dayansin o kadar kimyasala. Yoruldum.
Yuz guzelligi desen yok. Dislerim yamuk, caprasik. O yuzden cenemde yamuk. Burnum kotu. Disarda o kadar guzel, bebek gibi kizlar var ki. Kendimi barcelona, real madridin arasinda sivasspor gibi hissediyorum. Estetikli, makyajli ya da dogal guzel farketmez. Güzeller mi cok guzeller. Onlar varken kim baksin. Ki erkekler sekilci, gorsel varliklar. Hic sansim yok yani. Tipsiz erkeklerin yine sansi var. Ya karakterden, ya kariyer ve paradan götürüyorlar işi. Cok kadin var cirkin erkek isteyen. Ama cirkin kadinsan sansin yok.
24 yasindayim hatta 25 e 2 ay kaldi. bugune kadar yan gozle bakan erkek olmadi o kadar diyeyim. Yuruyen olmadi, tanismak isteyen olmadı, disarda bir yerde kesen olmadi, iltifat eden olmadi. Gozu gozume degen yanlislikla bakiyor etrafa bakarken bana denk geliyor bu kadar. Gorucu dahi gelmiyor. Ne falanca talip oluyor ne de falancanin annesi begenipte talip oluyor.. Erkek sinek yaklasmiyor ya yanima tabiri caizse.
Guzel kiz olmak nasil bir sey cok merak ediyorum gercekten. Hissiyati nasil? Iyi hissetmek, aynada gorup kendini begenmek nasil bir his? Erkeklerin yurumesi, ilgilenmesi, iltifat etmesi, gelip tatli tatli flortlesmesi nasil bir his acaba? Hic bilmiyorum, yasamadim bu hisleri.
Nasil biri isterim diye dusunecegim ama beni isteyen olmadiktan sonra, bu tiple kriterim olsa ne olmasa ne. O kadar guzel kizlar var ki bebek gibiler. Cok tatli semlatik olanlar var. Benim yuzum itici ve cirkin. Makyaj yapsam yakismiyor kaş alsam olmuyor. Dogal olsam yine olmuyor. Biri bana seni kim ne yapsin bile demisti yani. Haklı belki de.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılYerine göre konuşan oturan eden. Herkesle laubali olmayan. Karşı cinsle ne mesafede duracağını bilen. Herkese karşı sınırlarını belirleyen, hayatta bir duruşu olan. Karşı cinsle nasıl konuşacağını bilen, örneğin benimle kısa sürede dalga geçer gibi yılışık yılışık konuşmaya başlamamış olması lazım. Akıllı, finans ve sağlık yönetimi yapabilen, kontrolsüzce borç içinde yüzmeyen ve genç yaşında sağlığını kendi eliyle kaybetmemiş olan yani. Allah'ı kitabı olan. Bağnaz olmayan. Bana karşı sadakatli olan ve benden başkasını gözü görmeyen. 😄 Hovarda olmayan. 🤣 Çok mu şey istiyorum?
00 Yorumla
Kalbi güzel şu bu vs geçin bunları kardeşim kimsenin kalbinin güzelliğine inanmıyorum insan iyi ya da kötüdür o iyiliğin içinde de bir sürü olumsuz duygu barındırır günü gelince sana yansıtır.. nasıl biriyle evlenmek isterdim ki bilmiyorum açıkcası saygı sevgi ilgi vs duyguları verebilen diyeceğim ama bunlar karın doyurmuyor parası olsun yeter bende o da mutlu oluruz gibime geliyor zaten saydığım diğer duygularda parayla birlikte oluyor zamanla zaten para olmayınca insanlar boğaz boğaza geliyor
02 Yorumla
Anlayışlı saygılı temiz sorumlu kibar aklını kullanabilen parayı yönetebilen ama paraya köle olmayan hayatı kaçırmayan eşiyle anılar biriktirmeyi seven ve eşine her zaman vakit ayrıcak zaman yaratan önce eşini sonra aile diyebilen sanata kültüre kör olmayan yenilikçi ama eşiyle kararlar alabilen imanlı vicdanlı merhametli.. sadece eşi çocukları için emek sarf eden hayırlı bir evlat olan biriyle evlenicem
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılBunu dış görünüşe ithafen mi soruyorsun yoksa karakter özelliği olarak mı ona göre cevaplayayım
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
1 yılİnsan kendi gibi güzel iyi merhamet sahibi biriyle evlenmek ister gadası
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılOlgun kadın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılYorumları okudum da bu kriterlerle evlenenler oldukça boşanma oranlarının artması hiç tesadüf değil. Yok şehvetli olsun yok poposu güzel olsun yok ince belli olsun... eh bi tık önemli belki ama en büyük kriter buysa zor. Bakın en önemli koşul beraber vakit geçirmekten zevk almak olmalı. Hayatınızda en çok gördüğünüz kişilerden biri eşiniz olacak. Sohbet edebilmeli, ortak hobilere sahip olmalı ve gerekirse özel alan yaratabilen biri olmalı. Şahsen eşimle sohbet de ederiz, çıkar sahile otururuz, bazen beraber oturur oyun oynarız bazen de birimiz kafa dinlemek istiyorsa diğerini rahatsız etmeyiz. Merhamet zaten şart, bir de geçinecek kadar para yeter. Öyle pırlanta yüzüklere atlara katlara son model arabalara gerek yok. Adam hastayken bi ilaç parasını esirgiyor, uyuyunca bir üstünüzü örtmüyorsa ne anladım o paradan. Benim kriterlerim bunlardı, çok şükür istediğim gibi biriyle evliyim
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
1 yılTesettürlü birisiyle idi... Ama şimdi ki tesettürlüler tesettürü tesettür için değil-farz için değil, tarz olabilmek için tesettürü kullandıkları için o yüzden şimdi ki düşüncem de hangisinin imânı daha efdal (faziletli) ise o olsun diye dua ediyorum, açık olan ölçüsünü abartmayan ve namaz kılanlar da var en azından tek kusuru açık bir şekilde olduğu için sonradan namaz için örtünmesi de güzel tabi ileriye taşırsa ileride (o da onun imanının mertebesi) daha güzel olur ama yapamasa bile en azından Allah'ın ayetini taşıyıp da suratına bir ton makyak yapıp, protez tırnak taktırmaktan onların niyetleri daha güzel.
21 Yorumla- 1 yıl
KS neden cümleleri bazen çeviriyor anlamıyorum ama son cümle şöyle olacaktı; "Allah'ın ayetini taşıyıp da suratına bir ton makyajı yapıp, protez tırnak taktırmaktan onların niyetleri, diğerlerine göre daha güzel ve doğru olanı."
1 yılİdeal eşim, hem dış görünüşüyle hem de karakteriyle beni etkileyen biri olmalı. Yakışıklı olması da önemli, ama onunla derin bir bağ kurabilmek daha da önemli. Karşılıklı anlayış ve saygı olmalı bu, sağlıklı bir ilişkinin temeli. Eğlenceli, neşeli ve hayata pozitif bakan biri olması beni çeker. İyi bir iletişim kurabilen, duygularını açıkça ifade edebilen bir partner arzuluyorum. Birlikte güzel anılar biriktirebileceğimiz, zor zamanlarda birbirimize destek olabileceğimiz birisi idealim.🌹✨
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl6 tane var
Biri hukukçu, biri denizci, biri Asya mutfağı restoranı şefi, biri makine mühendisi ama tır sürüyo, biri bürokrat
Dönem dönem bunlardan biriyle evlenirim. Bu aralar Asya mutfağı restoranı şefiyle derin bir ilişkimiz, var şu an kaslı kollarıyla yakisoba hamuru yoğuruyor : )
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTahmin ettt
Cevap sahibi1 yılVe çok nazik ve centilmen ama biraz çekingen gibi
Cevap sahibi1 yılSen hangisini tavsiye dersin?
1 yılŞöyle olsun böyle olsun demeyeceğim. Ne dersem tersi çıkıyor😅 adam gibi adam olsun yeter.
40 Yorumla
1 yılHanım hanımcık, eşine sadık, sigara alkol kullanmayan, bakımlı, temiz kalpli, pozitif düşünebilen, iyi günde kötü günde yanımda olucak, kıskanç, saf saygı sevgi dolu, her koşulda mutlu olabilen, melek gibi birisini isterdim eli yüzü temiz olsun model aramıyorum güzel de aramıyorum onu benim cerrah istenirse halleder ama ben guzelliğe değer vermem. Kalbine ruhuna aşık olurum. Elini her tuttuğuma kalbim heyecanla dolar taşar öyle biriyim yani.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok seven ve çok sevdiğim. Tarafların hiç bir kişilik ozellginde çafiama olmadığı.. mükemmel bir uyumun oldugu.. maddiyatin çok ön planda olmadığı.. cinsen anlamda her şeyi onda bulabildiğim ve onunda bende bulabilsigini bildiğim.. ailesinide çok sevdiğim ve ailelerinde tarafları onaylayarak sevdiğini hissedebildigim bir ilişkim olsa of. Süper.
00 Yorumla Merhametli
Şefkatli
İletişim kurabilen
Dinlemesini bilen
sosyal
Komik
Eğlenceli biri
Maddiyat önemli değil huzur olsun yuvada amin 🤲🏻10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFiziksel: Uzun boy, fit, beyaz tenli, sarışın ya da kumral, pürüzsüz cilt, kalın dudaklar, büyük eller, iri vücut.
Kişisel: Atatürkçü. (Centilmen, kültürlü, kadın erkek eşitliğine inanıp, kendilerine ve yanındaki kadınlara güveniyorlar zaten. Atatürkçü adam böyledir ya da böyle olmalıdır bir zahmet.)
00 Yorumla
1 yılBeni sevsin, iyi birisi olsun, nazik, kibar güzel davranan ve hiç kötü söz söylemeyen veya söylememeyi deneyen ve mutlu, huzurlu olabileceğim, birbirimizle anlaşabileceğimiz bir olsun yeterli benim için.
10 Yorumla
1 yılBurada denk gelmez ama varlıklı dişil enerjisi yüksek ve bilgili birisi olsun isterdim. Yaşı benden büyük olabilir önemli olan bana Lord gibi hissettiren biri olması bende kraliçem yaparım tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılYormayan, zorlamayan, empati kuran, saygı duyan, anlayış gösteren, garip hırslar ve saçma saplantılar peşinde koşmayan, okuyan, düşünen, sorgulayan, rafine zevkleri olan, seven, sevildiğini bilen ve mümkünse AKP'li olmayan.
00 Yorumla 1.65 boyu olacak en az. Vücudu orantılı ve lazerli olacak. Saçları düz veya dalgalı olacak parlak olacak. Saçı ile yüzü uyumlu olacak. Kalçalar dolgun ve biraz geniş olmalı. Huyu suyu güzel olacak. Tesettürlü olacak.
04 Yorumla- 1 yıl
ulan * yanında ketcapta istiyonmu
- 1 yıl
- 1 yıl
lan böyle olsa zaten niye sana baksın
1 yılSadık, anlayışlı, sorumluluk sahibi, ortak noktalarımızın çok olduğu, merhametli biriyle evlenmek isterim.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kulturlu, bilgili olmasini isterim böyle her seyde bilgili olmasi benim cok hosuma gider, yardimsever, hayvnsever, birazda kitap okusun beni sevsin baskada bisi istemiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Sadık olsun gözüm arkada kalmasın isterse bir giydiğini bir daha giymesin istediği kadar harcama yapsın umurumda olmaz 😑
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTemiz, edepli, namuslu, saygılı, dürüst, akıllı , hamarat , başka yok
Şimdi dersin sende var mı var başka soru?21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAynı soruyu sorsak 2 cevap gelmez maşallah 😄
1 yılValla ben Kore dizilerindeki gibi bir erkek düşündüm hep kafamda. Olursa ancak öyle bir tiple olur diye. Koreli ve dizilerdeki gibi birisi denk geldi şansıma 7 sene sonra evlendik. 🤷🏻♀️
01 Yorumla- 1 yıl
İyi en azından dilediğiniz olmuş arkadaşım @Berilimwho
Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Çok klişe ve klasik olacak ama beni her türlü seven sayan bir kadınla evlenmek isterim. Laf olarak basit gözükebilir. Fakat böyle birini bulmak gerçekten zor.
00 YorumlaBeni sırf ben olduğum için sevsin eksikliklerim ile beni kabul etsin ahlaklı dürüst ve temiz bir kimse olsun Karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde bir ömür yaşayacağım bir olsun isterdim
00 Yorumla
1 yılHerzaman bana destek çıkan beni seven kılık kıyafetime karışmayan bana ilgi gösteren benimle vakit geçiren ne olursa olsun benim yanımda olan birisiyle evlenirdim
01 Yorumla- 1 yıl
Bide erkek adam şunu yapmaz falan demiycek ben istiyorsam benim yanımda istediğimi yapıcak ortamlardan ve kalabalıklardan bağımsız yani zaten sevdiğim insanı ortamda rezil etmem
Masallarda yaşamıyoruz konfor ve rahatlık için zengin birini isterler tabi ki bunun kanıtı da evlilik yaşının artması tabi ki bunu asla ekonomiye bağlamayın çünkü eskiden erken evlilik yapılıyordu o yaşta hayata yeni atılan birinin ne sermayesi olacak bir düşünün …
00 Yorumla
1 yılAşırı sakin aşırı sadakatli dürüst modern geniş mideli kıskanç olmayan düzgün karakterli iyi ahlaklı temiz kalpli
11 Yorumla- 1 yıl
Aradığım cvp
1 yılVicdan sahibi
Merhametli
Aile bağları kuvvetli
Bu liste uzar gider
Vizyon sahibi vs12 Yorumla- 1 yıl
Vizyon sahibi... çok güzel bi kriter
- 1 yıl
Dediklerinizle uyguladiklariniz bazen cok farkli oluyor. Nerde it sap var tipsiz var onlarlada olabiliyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen tipsizim benim ne istediğimin hiçbir önemi yok. Nasılsa hoşlandığım hiçbir kız bana bakmaz.
08 Yorumla- 1 yıl
🙁 üzüldüm
- 1 yıl
Karşı cinste tipe daha çok bakan erkeklerdir. Kadınlar çirkin olsa da karakterinden huyundan suyundan etkilendiği erkeklerle birlikte olurlar. Haberiniz olsun.
- 1 yıl
@Berilimwho Aa tüh ya öyle miydi. Benim hoşlandığım kız whatsapp arkadaş grubundan ".. benden hoşlanıyor galiba ama çok çirkin " diye yanlışlıkla yazdı herhalde.
- 1 yıl
Olabilir. Size sizi çirkin görmeyecek kız bulun demedim zaten? Karakterinizle etkileyebilmiş olsanız “kızlar çirkin ama çok tatlı seviyorum ya” yazardı. Çirkinlik bizim için sevgili olmama kıstası değil.
- 1 yıl
Uzulme ya benim kankam gibi tipsiz seven kizlqr da cok var
- 1 yıl
@Berilimwho Anladım. Karakterim de kötü o zaman.
- 1 yıl
@enbüyükhayalimmPMYO Hayır yok. Ben görmedim hiç.
- 1 yıl
Sen girmemis olabilirsin ama var ki belki de kendinke barisik degilsin ve etrafindaki insanlarin guzellik algisina uymuyorsun ama tum bunlar seni cirkin yapmaz bak gunumuzdeki hemcinslerimin yakisikli dediklerinin özelliklerini sayayim sana (genel konusuyom bana gire sacma ama cogunluk bu sekil) uzun boy olacak bog boy olacak zengin olacak playboy olacak boraz da manyak olacak bitti bu kadar bu özelliklere sahipsen yuzun gozun kaymis olsun yine yakisiklisin o yuzden etrafindaki kizlarin sana cirkin demesine bakma
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılKendi halinde birisi maddi durumu evi geçindirmeye yetecek kadar olmalı saygılı beyefendi anlayışlı olsun yeter
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılKendisi tarafından çekici ve uyumlu bulunduğum ve aynı zamanda benim kendisini çekici ve uyumlu bulduğum biriyle
00 Yorumla Iyi karakter, adaletli, saygılı, merhametli, sadık, komik eğlenceli yerine göre ciddi ağıt başlı…
01 YorumlaBabacan. her derdi olana kol kanat gerebilen, çözüm yolu bulabilen yapıcı bir insanla tabi ki negatif beceriksiz erkekler çok yorucu
00 Yorumla
1 yılManeviyata en az benim kadar değer veren biriyle beni sayıp seven bana ekstra bilgi katacak biriyle evlenmek isterdim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadık, güvenilir, beni gerçekten seven, kafa dengi ve sanata ilgili olursa güzel olur birlikte çizim yaparız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendim gibi. Yani romantik, sevecen, sıcakkanlı, eğlenceli, zeki, sohbeti saran, benzer düşünce yapısına ve dünya görüşüne sahip, inançlı-imanlı, hangi ortamda nasıl davranması gerektiğini bilen, elinden her iş gelen, hamarat...
00 Yorumla
1 yılGerçekten sevdiğini belli eden temas bağımlısı olan saygılı olan. Zengin olan.😂
16 Yorumla- 1 yıl
gönlü zengin olsun reis
- 1 yıl
Yok zengin olsun😁 yani zengin derken durumu iyi olsun
- 1 yıl
boş ver sen durumunu bu dönemde gönlü zengini ara
- 1 yıl
kalbi bakire olanı bul para pul kazanılır
- 1 yıl
Buldum zaten.
- 1 yıl
iyi yaptın
1 yılDış görünüşü beni benden almasi lazim
Karakter olarak komik biri olsun güldügüm eglendigim11 Yorumla- 1 yıl
İşin gücün şamata
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılöyle biri yok
o yüzden evlenemeyeceğim sanırım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. güzel anlayışlı sadık tripsiz kaprissiz olsun yeter
00 YorumlaNedersem evet diyecek sadık saygılı itaatkar güleryüzlü 🤣
00 Yorumla
1 yılHayvan sever, anlayışlı, saygılı birisiyle evlenmek istiyordum tam da öyle birisiyle evlendim
00 Yorumla
1 yılBenim gibi olsun yeterli, özellikle benim kafada biri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBunun cevabı çok uzun. Kriterim çok. O yüzden evlilik düşünmüyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılKısa saçlı kısa boylu yeterli bence ama kısa saç daha öncelikli 🤣😂
00 Yorumla
1 yılDini hassasiyeti olan anlayışlı sadakatli biriyle ✨
00 YorumlaManyağın önde gideni lazım. Arkamızda kalmasın bdjfmgahjf
00 YorumlaTip umrumda olmazdı
Kıskanç üst seviyede
Deli dolu tatlı bir kız olurdu00 Yorumla
1 yılmerhameti vicdanı daim olan biri.. çıkar ve maddiyatla ilgilenmiyen ailesine sadık biri
00 Yorumla
1 yılZengin, bana gore cekici olan, insan olmayi bilen ve sevecegim biriyle.
00 Yorumla
1 yılİyi biri olsun yeter, sen hangi ten renginkli koca istiyorsun?
01 Yorumla- 1 yıl
Daha koca bulamadın galiba?
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aklıma kalbime sinen maddi manevi benden üstün biri…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Sarışın, minyon, gotik, rock - metal dinleyen, kültürlü, zeki, kafası çalışan
00 Yorumla
1 yılCilveli olsun , saygılı olsun , ne konuştuğunu bilsin , güzel yemek yapsın, bu kadar
00 YorumlaMerhamet ve hoşgörülü, beyaz yüzlü kapalı tesettürlü namazlı abdestli biriyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Karşılıklı sevgi saygi ask duyduğum elektrik aldığım biri olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılÇocuk gibi enerjik mutlu pozitif bir insan olur umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1.84 boy üzeri herkesle evlenebilirim (evlilik düşünmüyorum) 😀😀kimse benim pamuk kalbimi hak etmiyor gahahhsjcnsnsnxnf
00 Yorumla
1 yılBen mi? Eğitimi öğretimi seven. Bir kaç tane üniversite bitirmiş doktora yapan yapmış disi kuşum olsun isterdim. Sarıldığın ağlayan küfreden döven söven seven kadınım olsun isterdim. Ne bilim ki? Yaşamayan bir erkek ne bilsin ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgili, saygılı, şefkatli, sadakatli dışarıdan bakanlar çok ciddi birini görsün ama benim yanımda çocuklaşsın, şımarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÖzgür ruhlu evliliği hayat arkadaşı değil de suç ortaklığı çerçevesinde yurutecek biris
00 Yorumla - Devamını Gör (152)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat