- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim aradığım " Dürüst , sadık , merhametli, sakin , saygılı , pozitif düşünen , maddiyata değer vermeyen , küçük şeylerle mutlu olmayı bilen , iyi kalpli , düşünceli , kibar -nazik, kendini ifade etmeyi bilen , küfür etmeyen , zararlı alışkanlıkları olmayan ( hiç alkol kullanmayan anlamında değil, bağımlı olmaması ) , çevresindeki erkeklerle görüşürken gerekli mesafeyi koruyabilen, belirli bir kültür seviyesinin üzerinde , alçak gönüllü , sevecen , espiri anlayışı olan, hayatta bazı hobileri ve amacı olan , kendine has etik değerleri olan , ortama göre giyinmeyi - konuşmayı bilen , anlayışlı , abartılı kıskanç olmayan , yeni fikirlere açık , hayatı ve yeni şeyleri deneyimlemeyi seven , meraklı , enerjik , eşine çocuklarına karşı ilgili , sorumluluk sahibi , güvenilir" olması.
11 Yorumla- +1 yıl
Bulursan yaz buraya 😬😎
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. 165-170 boyları arasında kilosu boyuna göre orantılı olsun hafif ayva göbek olabilir sevince aşırı sahiplenen ve kıskanç olan aşırı dar, kısa ve vucut hatlarını belli eden kıyafetleri giymeyen aşırı makyaj yapmayan doğal olmayı tercih eden vucut bakımına önem veren, tırnak uzatmayan sağlıklı beslenen, sigara ve alkol kullanmayan kötü alışkanlıkları olmayan temizliğe önem veren özelliklede yemek yaparken aşırı titiz olan erkeklerle mesafesi olan sevgilisi olan erkek dışında hiçbir erkeğe sıcak davranmayan erkeklerle kanka ya da arkadaş ayağına samimi muhabbetler kurmayan gece dışarı çıkmaya meraklı olmayan bara gitmemiş olan romantizmi seven ilgiye ilgiyle karşılık veren duygusal olan sessiz sakin olan boş konuşmayan, konuştuğunda anlamlı konuşan sevdiğine karşı aşırı utangaç olmayan saçlarını sevgilisine taratmaktan hoşlanan sevildiğini hissettiğinde bunu anlayan ve önemseyen
19 Yorumla- +1 yıl
Saca bi duskunlugun var belli 😂
- +1 yıl
Rengine de takarsin sen simdi 😬
- +1 yıl
Boyle olman guzel umarim yakin zamanda istedigin gibi birini bulursun🤓
- +1 yıl
Belli olmaz kader karsina neyi cikarir bilemezsin
- +1 yıl
👑
+1 yılMerhaba.
Ne sevmek ne de sevilmek istiyorum yorulduğumu hissediyorum hayat mücadelesi derken, galiba biraz çok oldu koşuşturmalar düşüp hadi bir daha diyerekten yeniden ayağa kalkmalar, zaten günü gelince takdiri ilahi tecelli edecek vefat edeceğim, o zamana kadar peynir ekmek yercesine sade sessiz yaşam sürmek istiyorum yaşımdan, fazlasıyım bugünler de bazı güzellikler zamanın da yaşanmalı yaş ilerledikçe, gücün azalıyor enerjin düşüyor zor geliyor istemiyorsun artık kimseyi.
Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.14 Yorumla- +1 yıl
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim💐 siz de kendinize iyi bakin saglicakla kalin. Birinin elinizden tutup bu hayati tekrar sevdirip yitip giden umutlarinizi yeniden yesertip karsilamasi dilegiyle 💐
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim.
Şu hayatın her bir alanın da mücadele var evde işte sokakta aklına neresi geliyor ise orada, insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz zaman midemize, gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor, nihayetin de sevinç üzüntü acı mutluluk hepsi bizler için yaşayarak anlarız, kime ne kadar güveneceğimizi kime ne kadar değer vermemiz gerektiğini, sabrımızı koruyarak kaldığımız yerden devam edeceğiz şunun bilincinde olarak, hareket etmek lazım doğru olanın yardımcısı yaradandır. - +1 yıl
Gercekten öyle Allah şu kısacik dünya hayatında hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🙏
- +1 yıl
Amin.
Önemli olan şartlar ne olursa olsun insanın kendine sımsıkı sarılmasıdır her gecenin bir sabahı var, güzellikler zorluklara göğüs gerdikten sonra ortaya çıkar karamsarlığa yer yok, umudumuzu taze tutalım yaşayıp göreceğiz bir çok durumu niyetimizi temiz tutalım gerisi kendiliğinden gelir, şu hayatta her insan kendi kalbinin ekmeğini yer.
+1 yılÖncelikle mesleğini eline almış, biraz dış bakımına özen göstermesi gerekiyor. Tip olarak, çok yakışıklı olsun demiyorum. Baktığım zaman, hoş bulmam gerekiyor. Kişilik elbette çok önemli. Zaten tip kenarda kalıyor kişiliği iyi olduktan sonra. Ama hepimiz öncelikle dış güzelliğe bakıp, konuşma sürecimiz başlıyor. Tanıdıkça, kişiliğini öğrendikçe tamamen iç güzelliğe odaklanılıyor. Aile bağı kuvvetli, örf, adet bilen kadın ve kızlardan uzak olması tercihimdir.
Umarım yaşantımızda hepimizin karşısına, kalbimize göre biri çıkar..24 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum sen =ben
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılHata yaptığında hatasının farkına varan bilinçli biriyle
31 Yorumla- +1 yıl
Cok kiymetli bir ozellik
Çocuk gibi eğlenelim isterim
Anlayışlı komik merhametli31 Yorumla- +1 yıl
En guzeli 😎
Beni ben olduğum için sevsin, çok sevsin ve değer versin. Evlenince kendini salmasın, bakımına önem versin. Bu kadar sanırım.
16 Yorumla- +1 yıl
Gayet iyi daha ne olsn
- +1 yıl
Asagida bi ögretmen arkadasin yaniti var demek istediklerimkn aynisini yazmis
- +1 yıl
Bu kiz bir ogretmen nicki var
+1 yılGüzel ahlaklı, sadâkâtli, güvenilir, merhametli, vicdanlı, temiz kalpli, olgun görüşlü mütedeyyin bir hanımefendi.
11 Yorumla- +1 yıl
Miss
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüvenli olmalı herşeyin farkında olmalı ve en önemlisi nerde ne yapacağını nerde ne giyinecegini bilmeli
11 Yorumla- +1 yıl
Şık ve akıllı 😎
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an tam evlenmek istediğim gibi biriyle beraberim ancak çeşitli sebeplerxen evlenemiyoruz dua edin lütfen😓
34 Yorumla- +1 yıl
Insallah hemen sıkıntısız bir sekilde yuva kurarsiniz cok mutlu olursunuz ❤
Cevap sahibi+1 yılAllah razi olsunn darisi da diger isteyenlere olur insallah🙏💕
- +1 yıl
Amin tatlim ❤
- +1 yıl
Ne sorunlar var
Öncelikle İslamiyeti Yaşayan Tesettürlü Terbiyeli Edepli Hayalı Dürüst Düzgün Kişiliği Oturmuş Nerde Kime Nasıl Konuşacağını Bilen Oturmasını Kalmasını Bilen
Sadece Sevdiğinden Başkasını Gözü Görmeyen Sadakatli İyi Bir Hanımefendi10 Yorumla
+1 yılDoru drust efendi olgun hafifdr beğendiğim güzel biri olsun o kadar.
12 Yorumla- +1 yıl
Daa ne olsun
- +1 yıl
He bu kadar
+1 yılkendi ayakları üzerinde durabilen
çalışan
eğitimli
apolitik olmayan
seküler15 Yorumla- +1 yıl
Sapyo musun be bileder 😂
- +1 yıl
kişilik özellikleri diye sormuşsun ne yazmamı bekliyordun saç rengi, boy kilo mu? ayrıca çok güzel bi kız olsa bile bunlar güzelliğin hemen ardından gelir benim için.
- +1 yıl
Karakter diyorum yahu oyle olsa fiziksel ozellik derdim guzel ama bende sapyoyum ondan sordum 😌
- +1 yıl
sapyo olmak biraz da kişinin hayata bakışı eğitimi vs ile ilgili. kendinden aşağıda olan birini istemez doğal olarak. karşımızda ki kişiyi birey olarak gördüğümüz için tek odak noktamız cinsellik olmuyor. ama dış görünüşü ona ilgi duymamız, tanışmak istememiz için önemli. sapyoları severim :)
- +1 yıl
Katiliyorum ✋
basortulu ve yerine gore hareket etmesini bilen bi kiz olmali
14 Yorumla- +1 yıl
Yerine gore davranmak onemli
- +1 yıl
Basortu unutulmasin tammam 😌
+1 yılBir kişi var istediğim ama onun umurunda değilim. Başka kişiler umurumda değil
17 Yorumla- +1 yıl
Üzdü kısa zamanda umrunda olman dilegiyle 🚬
- +1 yıl
Daha beter oldu dostum
- +1 yıl
Acı çekiyorum gerçekten
- +1 yıl
Anlat bakalim isin detsyini ne oldu
- +1 yıl
Çok uzun be yani şöyle diyeyim ama bana şans vermek istemiyor hatta tanımak bile ama bir tanısa keşke neşe saçarım ya ben 😂 vallahi iyi çocuğumdur. Gerçekten amacım kendimi övmek değil zaten kafamda yerinde değil ama bir şans bile vermiyor
- +1 yıl
Geçmişte yaşadığı şeylerin ceremesini ben çekiyorum
- +1 yıl
Hadi ya olabilir kimi zaman gec kalmissindir bazilarina cok da seetmemek lazm
+1 yıldürüst, güvenilir, aklı başında, kendinin farkında olan, saygılı, kibar libidosu yüksek, yaratıcı, sorumluluk sahibi, sadık, duygularını belli eden hissettiren.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılKoca göhtkü koca memeli ince belli durmadan seks istiyen dudakları manda dudağı gibi saçları kala çalı gibi gözleri çekik burnu kemerli kulakları kepçe olsun isterim akaljwlwel
10 Yorumla
+1 yılReklamcı biriyle olmak istemezdim yaşadığı her anı paylaşan gösteren yayınlayan birini sevmiyorum. Evliliğe yuva kurmak ve sevdiğine kavuşmak olarak bakmalı ev eşyası düzmek olarak bakmasın. Büyüklere saygı nedir bilmeli
11 Yorumla- +1 yıl
Hepsi cok onemli kriterler gercekten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğim özelliklere sahip biriyle evlendim
Zor bir insanın asla evlenemem diyordum kader kısmet işte10 Yorumla 170 boyunda kibar dürüst efendi ciddi düşünen olgun olan bana çok değer veren iyi bir eş ve iyi bir baba olacak birini isterdim
24 Yorumla- +1 yıl
Cok iyi 😇
- +1 yıl
Neden 170
- +1 yıl
Hacı 41 54 yanyana 😅
+1 yılbana karsi hanim hanimcik duygusal iyi kalpli olacak sekilde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanattan ve o ruhtan anlayan biri olmalı. Biraz da deli olursa tadından yenmez.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası bana sanalı unutturacak
başım agrıyor demeyecek istekli biriyle evlenmek isterdim10 Yorumla
+1 yılYakışıklı, ilgili, hayat dolu biriyle evlenmek isterdim
11 Yorumla- +1 yıl
Hayat dolu olmasi onemli nese sacmali
Merhametli olsun birde sonradan görme olmasın gerisi hallolur
11 Yorumla- +1 yıl
Sonradan gorme isi kotu be
+1 yılYarım elma değil tam olsun, önce kendisine sonra bana saygılı olsun. Birde güler yüzlü olması çok önemli.
00 Yorumla
+1 yılİmanlı ahlaklı cesur bonkör güçlü çalışkan sevecen
36 Yorumla- +1 yıl
Cimri olmasin kesinlikle katiliyorumm😬
- +1 yıl
@Melihtz94 Burada takılma ve beni bul 😂
- +1 yıl
Hadi yine iyisin buldun birini dncncjkc
- +1 yıl
Yok kız buradan biriyle tanismiyorum
- +1 yıl
Kızz espri yapiyoz dnfm
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nefes alsin saglikli olsun yeter
21 Yorumla- +1 yıl
O kadar da degil ya 😬
- Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılİçinde insanlik varsa nikah kıyılır kdhdkdhc
13 Yorumla- +1 yıl
Kriter gibi kriter bee 👑
- +1 yıl
Tenq yu görl 👸
- +1 yıl
🤴
+1 yılAllah korkusu olan edepli dürüst oturmasını kalkmasını nerde ne konuşacağını bilen aklı başında olgunlaşmış biri
10 YorumlaSakin mizahlı güzel 1.65 1.70 boy
12 Yorumla- +1 yıl
Mkzah önemli tabii
+1 yılAteist gusel bi şeylr
12 Yorumla- +1 yıl
Aboo
- +1 yıl
Wtfck
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Eğlenceli bunaltmayan ile baslayabiliriz
13 Yorumla- +1 yıl
Darlanmayı sevmeyenler dernegi üyesi
- +1 yıl
Yazıldı
+1 yılGörünmezlik özelliği olmasın😉
11 Yorumla- +1 yıl
Hahabffv
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılFarkedermi sonradan deyisiliyor
14 Yorumla- +1 yıl
Haklisin ne farkeder
- +1 yıl
Zamsnla farki belirtir
- +1 yıl
Zaman insanlari degistirebilen bir olgudur
- +1 yıl
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yalan söylemesin bide empatik olsun ywterli
13 Yorumla- +1 yıl
Empati muhim
- +1 yıl
Katiliyorum hemen kavrayabilmeli
+1 yılNefes alsın yeter soslwmswpms
112 Yorumla- +1 yıl
Haajjjsxjcj gucinin burnu uzun mankeni de olur mu dndjkc
- +1 yıl
Slsşsösşsösşsös bilmem şaka felan öyle bir şey söylemedim say rezil olmayalım skwpsmspsms
- +1 yıl
Gecti artik cncmgmg
- +1 yıl
Yapma yanarız skslsmslsmsmz
- +1 yıl
🚬🚬
- +1 yıl
Benşm yerime de mi yaktın 😃
- +1 yıl
Tabi dkfk
- +1 yıl
O nasıl bi kullanıcı adı kswpskspsms
- +1 yıl
Efsannee
- +1 yıl
Kendipayının skwpsmspsms
- +1 yıl
ya
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şeye sinirlenmeyen, iyi davranan, eğlenceli, hoş sohbet, karısına değer veren, başkası yüzünden karısını ezmeyen bir adamla evlenmek isterdim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmek istediğim kişi ile evliyim.
15 Yorumla- +1 yıl
Şansli adam
Cevap sahibi+1 yılŞanslı kadın oda
- +1 yıl
Öyleedirr kesin 😎
Cevap sahibi+1 yılMesaj attım bak bi
Cevap sahibi+1 yılBi bakar mısın. ?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok bi kriterim yok, kafa yapımız uyuşsun yeter
13 Yorumla- +1 yıl
Neden kriterin yok
- +1 yıl
Kafa uyuşsun diyorum bundan önemli ne var ki
- +1 yıl
Tamam uyussun da neden baska kriterin yok
+1 yılÖzgüvenli sadık bakımlı
20 Yorumla
+1 yılAnlayışlı olsun yeter.
10 Yorumla
+1 yıldururust hayır demeyen
10 Yorumlaevlenmek istemem :/
21 Yorumla- +1 yıl
Niçün
Yalansız biri olur umarım...
21 Yorumla- +1 yıl
Umarim tatlmm
+1 yılHer zaman yanında güven duyabilecegim biri
22 Yorumla- +1 yıl
Korumaci ve sadakatli 😎
- +1 yıl
Aynen öyle 😎
+1 yılNefes alsın yeter
13 Yorumla- +1 yıl
Kamyoncu mamut abi de nefes aliyo olur mu oyle sey fjfjfk
- +1 yıl
Onunki kalkmaz
- +1 yıl
Hahdcvbh
Böbrek sağlığına özen göstersin.
13 Yorumla- +1 yıl
Muhim tabi burada bi bobrek kac bin dolar olmus
- +1 yıl
Tabe cocuklar onemli 👑
saygılı saygılı ve saygılı
11 Yorumla- +1 yıl
Tek kural SAYGI !
istekli zevkli kendini bilen neşeli fantezi aşığı birisiyle yoksa hayatmi geçer m... k
00 Yorumla
+1 yılzeki merhametli empati sahibi ve tutkulu..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısknç olmayan kendine güvenen. Saygılı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Kendi şahsınamunhasir bı kisiyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik istemiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblam gibi bir kadınla
02 Yorumla- +1 yıl
Puahajajx
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılsadakat.
31 Yorumla- +1 yıl
Ille de 👑
+1 yılDürüst bakımlı anlayışlı
10 YorumlaDürüstlük önemli
11 Yorumla- +1 yıl