Kızlar düzgün erkek sevmiyor napayim bende mi keko olayım serseri mi olayım anlamadım ki
İsim gücüm de oldugum , ortamim olmadığı için kaybediyorum sanırım
İsim gücüm de oldugum , ortamim olmadığı için kaybediyorum sanırım
Bence hiç kimse için kendini değiştirmemelisin kız keko seviyorsa keko olma tabii Bi ağırlığın olmalı ama bunu istediğin için değil yaranmak ve sevilmek için yapacaksın ne kadar süre show yapabilirsin ki kendin ol seni sevecekse öyle sevsin ya da konuş onunla
1 kız değil bütün kızlar efendi istemiyor
Efendi olman çok hoş belki sadece çevreni ve kendine olan güvenini değiştirmelisin efendiliğini konuşturman gerekiyor ki çarpıcı olsun ayrıca bütün kızlar efendi erkekleri sevmiyor olsa şuanda bunu yazmakla uğraşacağımı sanmıyorum kendine güvenmelisin yobaz erkekler yerine senin gibilere toplumun daha çok ihtiyacı var
Yobaz erkekler seviliyor tüm toplumda , kızların ilgisini onlar çekiyor, ayrıca çevrem de yok arkadaşlarım da yok
Belkide ilk önce kendinle barışman lazım şu haline bak kendini görmüyorsun sen kendini sevmeden karşı cinsin seni sevmesini beklemen hatalı olmuş belki gereken ya da iyi hissettirecek şey bir saç kesimi ya da yeni kıyafetler belki istediğin şeyi istediğin yerde aramıyorsundur kendini sev ve efendi bir insan olarak hanımefendi bayanların olabileceği yerlerde takıl bence kendin için birisini bulacaksın kendini hep sev
Kendimi seviyorum tipimi beğeniyorum 2 aydır spora gidiyorum , giyimime saçima ozen gösteriyorim boyum 173 efendilikten kaybediyorum , ayrıca turkiyede yaşıyorum sosyallesmek imkansiz
Terapi almalısın dostum ben çirkin olduğumu düşündüğümde aklıma Wanda nara geliyor ve diyorum ki ben çirkin değilim sadece param yok fkfnfnfnkfkfk haklısın insanlar çok ön yargılı
En azından birimiz kendini seviyor sadece eminim bunları danışabileceğin daha deneyimli bir tanıdığın vardır terapi derken onu kastettim
Cevap
3Cevap
Hayır olma keko felan zengin ol daha iyi para kazan arabayla gez dolaş maddi gücünü eline al bulursun sevilirsin
Parayi nerden bulayim
Çaliş
Çalışıyorum zaten
Daha çok çalış
Daha çok çalışarak daha çok para kazanılmıyor maalesef kendi işin değilse...
@Frankenstein16 o zaman birikim yap para kazanmak ile ilgili eğitim al borsaya yatırım işlerine gir. Ya da benim gibi günde 16 saat çalis ve ilerisinde sefasını sür
16 saat çalışmak mı?
Sağlıklı değil ki...
@Frankenstein16 evlenicem kank yoksa zengin olamam
Yanlış kişilerle karsilasmissin sadece
Tabiki keko olma
Doğru kişi nerde hani? Var mi yok
Kızlar keko seviyor
Alakası yok erkeksi degilmisim boyum kisaymis , çevrem yokmuş bizi aldatmazsin ilişkide heyecan olmaz sıkıcı ilişki olurmus sebeplere bak hele 23 Yaş Altı kızlar diyor bunu yasim 24
Keko ne oluyor soytarı ol ipsiz sapsız ol bu konuda sana hakberıyorum beni isteyen düzgün bır çocuk var onu ıstemiyorum eskı sevgılım var kumarbaz yalancı kadınlara düşkün onu üsttüm hala
Kimseye yaranmaya çalışma kendin ol elbet dengini bulursun
Ben kız arkadaşıma ne kadar kötü davrasnam bana bağlanıyor 🤣🤣🤣
Al işte en büyük örnek
İyi davardim mi mi 2 gün yazmaz ama kötü davrandım mi dk da yazar arar sorar
Kızın üzerinden tüm ilgiyi çekersen aynısı olur sekmez bu bazı erkekler içinde geçerli
Doğru ama ben dediğimi yaptım işde
Bunu devamlı yaparsan karşı tarafa bir süre sonra soğur haberin olsun
Her zaman değil zaten ayrıca keko de değilim
İyi ya
Çünkü başka olmuyor anladın mi
Anladım tsbii
Olması gereken
Sen düzgün sevene denk gelmemişsin benim şu an hoşlandığım işinde gücünde ortamı falan da yok yani her kadın aynı değildir. Sen kendini geliştirmeye bak seni seven illaki olacaktırrr
Kendi tamponda olmak çok önemli. Bahsettiğin kızlar, erkeklerin ilgisini çekmek isteyen Pelinsulardır. Hiç kimse için kendini bozmaya değmez. Dürüst, mert bir adam olmak daha iyidir.
Bence saçını giyimini falan biz kızların sevdiği gibi yap
Düzgün ol seven var çıkar karşına
Ya git işine be
Olsan bile kurtarmazsın
Yeterince zengin değilsindir.
keko olunmaz, doğulur
Iyyyy olma bence
Asagidaki adamın yorumunu oku Bi kötü davranmakla ilgili
Okudum
Kötü davraninca baglaniyor diyor
Erkekler de verici oynak kız seviyor
Seviyor