Sevgilim yayıncı ve instagramdan bir kızla konuşuyorlar detayları okuyup yardımcı olur musunuz?

Sevgilim yayıncı ve bununla alakalı bir problemim yoktu. WhatsApp a kadar bütün platformlarını görebiliyorum şifrelerine sahibim fakat güven sıkıntım olmadığından sürekli kontrol etmiyorum. Bir kız vardı instagram dm inde, bu kim diye sordum yayın chatinden biri dedi. Adını sordum bilmediğini söyledi, kızın profilinde kendisi yok bir karakter koymuş ve ismide yazmıyor, takipçisi ve takip ettiği yok sadece benimkiyle takipleşiyorlardı. Sevgilim yayını kapatırken sağlık ocağına gideceğinden bahsetmiş daha sonra yayını kapatmış. Bu kız daha önce bir vidyo fikrinde bulunmuş yayında, benimkide o fikire benzer bir vidyo yapmış. sevgilim hikayesinde o vidyonun linkini bırakmış izlenmesi için. Kız yanıt verip, sayemdeee yazmış. Sevgilim de tabi tabi yazıp random atmış. Daha sonra kız sağlık ocağını kasteder ölmedin dimii demiş sevgilimde para kazanıyım sonra bakarız ona demiş kızda sayemde yiaaa yazmış sevgilim manitada yardım ediyo çok şükür yazmiş kız, *Ben saksımıyım burada* yazmış. Danışman diyebilirsin ancak demiş sevgilim. Kız hıı ok Yazdı az önce. Bende, bana haber vermedin üstüne bide hala kızla yazışıyosum dedim. Oda yayıncılıkta illaki olacak böyle şeyler hayatım eğer ters bir şey yazarsa halledersin dedi. Bende yayın chatinde muhabbet edebilirdiniz neden özelden cevap veriyorsun dedim. Ben mi fazla abartıyorum? Kızı takipten çıkmış fakat takipçilerinden çıkartmayı isteyip istemediğimi sormuştu bende simdilik gerek yok demiştim. Engellemeli mi? Yapmam gereken bir şey var mı? Beklemeli miyim?

Sevgilim yayıncı ve instagramdan bir kızla konuşuyorlar detayları okuyup yardımcı olur musunuz?