- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar ayıp bu yaptığın görümce olarak bu kadar içiniz kara olmak zorunda mı? Kız usulünce ne güzel tanışmaya gelmiş elide boş gelmemiş düşünmüş hediye getirmiş ve sen gelmiş burada ben beğenmedim diyorsun. Zaten seni hiç alakadar etmiyor müstakbel gelininizin annene aldığı bir hediye istediğin kadar beğenme
44 Yorumla
Soran1 yılBide anneme özel kişiselleştirilmiş Mekke seti getirmiş yasinin üzerinde annemin adı soyadı yazıyor yanında seccade şal tesbih gül suyundan yapılmış kolonya ve yasin var işte saçma geldi bana ilk görüşmeden yani sanki böyle annemin gözüne girmek istercesine hediyeyle gelmiş hem siz niye bana bu kadar yüklendiniz beğenmeyebilirim
- 1 yıl
Yaşına rağmen yorumun güzelliğine bakar mısın Allah güzel kalbine göre versin canım benim bunlara da anlatmaya çalışma anlamazlar
- 1 yıl
@sormayageldimmmm Teşekkür ederimm güzel düşüncen için 🌸
Soran1 yılBi siz iyisiniz zaten ne gerek var hediyeye göze girmek için yapmış besbelli
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah kötü kalbinden korusun o kızı düşünmüş getirmiş ne bekliyordunuz eli boş gelse daha mı hoşuna gidecekti seni saymış evine boş gelmemiş yapsa bir dert yapmasa bir dert belliki abine değer veriyor ki böyle bir şey yapmış sen ister beğen ister beğenme o kız görevini saygıyla yerine getirmiş mı ona bak o kalbini de biran evvel temizle aksi hâlde ekmeğin acı olur.
21 Yorumla
Soran1 yılDrama Queen'ler gelir birazdan senin gibi
Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Bence çok şık. Osmanlı dönemine hayran bırısı olarak motıfler ve ıslemeler dırek saray havası. Zevkli bir kızmış sanırım tercıhını baz alırsam ınanclı itıkatlı bırısı gıbı sadece tahmın
110 Yorumla
Soran1 yılGerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? Bide anneme özel kişiselleştirilmiş Mekke seti getirmiş yasinin üzerinde annemin adı soyadı yazıyor yanında seccade şal tesbih gül suyundan yapılmış kolonya ve yasin var işte saçma geldi bana ilk görüşmeden sanki anneme kendini sevdirmek istercesine hediyeyle gelmiş. İtici geldi bana böyle hediyeyle gelmesi filan
- 1 yıl
Bak eğer tanışmaya giden kız sensen ve kayınvalıde adayına bu hedıyeyı alıp yorum beklıyorsan çok güzel yapmışsın çok şık.. eğer görümceysen anaokulu çocukları gıbı şu trıp küsme muhabbetlerını kenara bırakıp abinin mutluluğu ile mutlu olmalısın.. kızcağız çok güzel bir davranış göstermiş zevkıne bakarsakda ağırbaşlı itikatlı olgun bir kız bellı..
Soran1 yılHayır ya ben ev sahibiyim görümce demek istemiyorum kendime Bak benide anlamaya çalış Ama abimde o kıza çok değer veriyor ne zaman arasak meşgul onunla konuşuyorum bide kız işini çok iyi biliyo hemen mesela abim diyomuş ki annemler arıyo o diyomuş tamam kapatalım onlar önemli onlarla konuş biz her zaman konuşuruz falan çok alçak gönüllü diyo abim kız için bende böyle sinir küpü oluyorum işte. bakışlarımdanda rahatsız ettim ben anladım bana böyle daha tedirgin yaklaştı annem sordu sohbet etti filan banada nasılsın falan dedi çok konuşamadı ben sen nasılsın bile demedim sinir oldum kıza 😡 abimi paylasamiyorum
- 1 yıl
Abın senın insan bılıyorsun degılmı? Konuşa konuşa karakterıne yapısına uygun bir kız secmıs eve getırmıs tanıştırmış sızınle.. kız ne yapmalı !! Kufur mu etsın sıze hakaretmı bağırsın mı çağırsın mı? Yoksa sus pus oturup mazlum gıbı dursun mu? Abıne hayır annenle konuşma benimlemı konuş desın kıza !!! O zamanda lanetleyecektın kızı.. yahu sen önce ıcındekı çocuğu büyüt arkadaşım. Kalbındekı nefretı kini fesatlıgı uzaklaştır. Hadı abın evlenır gider de sen bu şekilde bu hayattan zerre keyif alamazsın bılgıne
Soran1 yılBeni anlayan bir tane bile insan yok ya anneme de anlatıyorum oda sen niye böyle bir insan oldun filan diyo bana abimde surat yaptığım için çok ayıp ettin beni mahcup ettin kız bişey demedi ama üzülmüştür diyip duruyor kız üzüldü de biz üzülmedik mi abim ilk kez evimize birini getiriyor onu kaybetme korkusu yaşıyorum ve bu çok normal üzerime geliyorsunuz beni anlamaya ne dersiniz !
- 1 yıl
Ne demek kaybetme korkusu ya bu nasıl saçma bir düşünce. Bız 3 kardesız en küçük kız olan ılk evlenen oldu ıkı abisi olarak kırmızı kurdelasını taktık tellı duvaklı çıkardık evden sonra abım evlendı gıttı tek bekar ben kaldım ama bir an sorun etmedim neden ben evlenmedim demedim bıle !! Onların mutluluğu benim mutluluğum hala her hafta gıder gelırız yegenlerım çok düşkün bana daha güzel ne olabılır.. bekar kalmak benim kararımdı seçici davrandım vs.. bak sende abın de bır gun kanatlanıp uçup gıdıceksınız kendi yuvalarınızı kuracaksınız bu doğanın ınsanlıgın kanunu kuralı.. dua et kız efendi hanım bır de aksi lanet bırsey olsaydı asıl o zaman üzülürdün abin ıcın.. sesını çıkartma hanım hanım otur yerinde sana yakınsan bu olur
Soran1 yılOfff sanırım haklısın 🥺 bu yaşıma kadar abim hep benim yanımda oldu beni korudu kolladı hep aradı sordu uzakta memur olmasına rağmen ama şimdi böyle bir kız hayatına girdi ha gene beni ihmal etmiyo ama sevgisi bölündü ona çok mu değer veriyo diye kendimi yiyorum ha ama kız bana bişi demedi ya da ben ters baktım oda ters bakmadı aksine giderken ben ayağa kalkmadım o benim yanıma gelip öptü falan ama cidden bi böyle kıllandım gibi bişey oldu ama haklısın sanırım abimin gönlünü alayım kızla ona yemek ısmarlayarak olur mu
- 1 yıl
Yaptığın çok gunah bak yarın birgun bır delıkanlı gelip alıp seni aılesı ıle tanıştıracak ıstermıydın böyle davranılmasını? Sen bu sitede yuregı vicdanı kararmış üyelerın sana hak vermesıne takılma sorunlu sıkıntılı ınsanlar onlar parçalanmış aılelerın çocukları hepsi.. Bak bir abın olarak yazıyorum 42 yaşındayım doğru ınsanı hala daha bulamadım onca ınsan tanımama rağmen.. abin bulmuş ne güzel Allah mutlu etsin he sende bulacaksın ınsallah zaman kadar kısmet.. Gönlünü al kız ağır ol hanım ol sana yakışanı yap
Soran1 yılHaklısın abi tamam o zaman bende haftasonu hadi kız arkadaşını al size yemek ısmarlamak istiyorum diyeyim abim mutlu olacak sonuçta çok haklısın çok teşekkür ederim gözümü açtın gerçekten abi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,1b cevap paylaştı.
u 1 yılgüzeldir evet
01 Yorumla
Soran1 yılNeresi güzel ya anneme bunu mu layık görmüş bide ilk tanışmadan
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılGorumcelik yapmasanız olmaz. Kız icinden gelmiş almış. Hediye sorgulanmaz. Ayrıca gayet güzel bir fincan takımı.
23 Yorumla
Soran1 yılBide anneme özel kişiselleştirilmiş Mekke seti getirmiş yasinin üzerinde annemin adı soyadı yazıyor yanında seccade şal tesbih gül suyundan yapılmış kolonya ve yasin var işte saçma geldi bana ilk görüşmeden yani sanki böyle annemin gözüne girmek istercesine hediyeyle gelmiş hem siz niye bana bu kadar yüklendiniz beğenmeyebilirim
- 1 yıl
Beğenmesen de yapıcı olman lazım. Anneni de doldurma. Bu işler hayırlı işler. Negatif enerjinin verme insanlara. Abinin mutlu olması önemli olan.
Soran1 yılGoogle'dan baktım bide bu fincana 1100 lira para vermiş angut
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılGeçen de biri diyordu erkek arladaşımın annesine alsam bu fincanı nasıl diye 🤣senin yenge adayın da burada takılıyor
09 Yorumla
Soran1 yılCiddi misiiin
Soran1 yılAy ya görürse sorumu😂
- 1 yıl
Sen daha önce bu fincanları attın mı buraya
Soran1 yılYok valla atmadım ilk kez şimdi paylaştım
- 1 yıl
Ahahaha hatırlıyorum ama bu o fincan mıydı emin değilim
Soran1 yılYa ben aslında kıza gıcık oldum hediyesi bahane abim o kıza çok değer veriyor ne zaman arasak meşgul onunla konuşuyorum bide kız işini çok iyi biliyo hemen mesela abim diyomuş ki annemler arıyo o diyomuş tamam kapatalım onlar önemli onlarla konuş biz her zaman konuşuruz falan çok alçak gönüllü diyo abim kız için bende böyle sinir küpü oluyorum işte. bakışlarımdanda rahatsız ettim ben anladım bana böyle daha tedirgin yaklaştı annem sordu sohbet etti filan banada nasılsın falan dedi çok konuşamadı ben sen nasılsın bile demedim sinir oldum kıza 😡 abimi paylasamiyorum
- 1 yıl
Bilemiyorum ama niyeyse fincan aklımda kalmış
Soran1 yılAyyy inşallah soruya denk gelmez buralardaysa 😂 valla abime söylerse naneyi yerim
- 1 yıl
İnşallah görür 🤣gelin görümce kavgası seyrederim biraz
Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı. Eli boş gelmemiş öyle de olması lazım zaten
Klasik bi takım ağır duruyor çok benim tarzım değil
05 Yorumla
Soran1 yılNeresi güzel ya besbelli annemin gözüne girmek için yapmış Gereksiz ya Bide anneme özel kişiselleştirilmiş Mekke seti getirmiş yasinin üzerinde annemin adı soyadı yazıyor yanında seccade şal tesbih gül suyundan yapılmış kolonya ve yasin var işte saçma geldi bana ilk görüşmeden yani sanki böyle annemin gözüne girmek istercesine hediyeyle gelmiş
Soran1 yılİlk tanışma için götürmem en fazla çiçek alırım
Soran1 yılYa ben aslında kıza gıcık oldum hediyesi bahane abim o kıza çok değer veriyor ne zaman arasak meşgul onunla konuşuyorum bide kız işini çok iyi biliyo hemen mesela abim diyomuş ki annemler arıyo o diyomuş tamam kapatalım onlar önemli onlarla konuş biz her zaman konuşuruz falan çok alçak gönüllü diyo abim kız için bende böyle sinir küpü oluyorum işte. bakışlarımdanda rahatsız ettim ben anladım bana böyle daha tedirgin yaklaştı annem sordu sohbet etti filan banada nasılsın falan dedi çok konuşamadı ben sen nasılsın bile demedim sinir oldum kıza 😡 abimi paylasamiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel tebrik ederim düşünmesi de güzel hediyeside ben onlara mutluluklar dilerim
Mutlu olsunlar birbirlerini dinlesinler inatlaşmasınlar bu hayatta sevdikleri gibi dilediģince saglıklı mutlu cocuklu olsunlar hayırlısı olsun diyorum.05 Yorumla
Soran1 yılGereksiz ya Bide anneme özel kişiselleştirilmiş Mekke seti getirmiş yasinin üzerinde annemin adı soyadı yazıyor yanında seccade şal tesbih gül suyundan yapılmış kolonya ve yasin var işte saçma geldi bana ilk görüşmeden yani sanki böyle annemin gözüne girmek istercesine hediyeyle gelmiş
Cevap sahibi1 yıl😊 ne güzel belki bir gün anlarsın
Soran1 yılHayır ya Bak benide anlamaya çalış Ama abimde o kıza çok değer veriyor ne zaman arasak meşgul onunla konuşuyorum bide kız işini çok iyi biliyo hemen mesela abim diyomuş ki annemler arıyo o diyomuş tamam kapatalım onlar önemli onlarla konuş biz her zaman konuşuruz falan çok alçak gönüllü diyo abim kız için bende böyle sinir küpü oluyorum işte. bakışlarımdanda rahatsız ettim ben anladım bana böyle daha tedirgin yaklaştı annem sordu sohbet etti filan banada nasılsın falan dedi çok konuşamadı ben sen nasılsın bile demedim sinir oldum kıza 😡 abimi paylasamiyorum
Cevap sahibi1 yılBen anlıyorum ve gayet açık ve netim. Sizlerde öylemisinizdir.
Soran1 yılEvet
1 yılÇok güzel çok beğendim bayıldım bunlara. O kadar zarif duruyor ki, nerden aldın 🙄😅. Antika motifli, çok ciks 💖
08 Yorumla
Soran1 yılBen almadım abimin kız arkadaşı annemle ilk kez tanışmak için evimize geldi o getirmiş 😒
- 1 yıl
Aa o zaman beğenmedim tamam tamam 😒😅
Soran1 yılAhahaha niye ya 😂
- 1 yıl
Ne biliyim kızdın diye 😅😅
Soran1 yılBide anneme özel kişiselleştirilmiş Mekke seti getirmiş yasinin üzerinde annemin adı soyadı yazıyor yanında seccade şal tesbih gül suyundan yapılmış kolonya ve yasin var işte saçma geldi bana ilk görüşmeden yani sanki böyle annemin gözüne girmek istercesine hediyeyle gelmiş annemde nasıl ballandıra ballandıra anlatıyor görsen 😒
- 1 yıl
Ayy evlerden ırakkk 😒🙄
Soran1 yılDimi ya
- 1 yıl
Evet tabi yha 😒
1 yılHayırlı olsun güle güle kullan ama bilmiyorum Benim zevkime uymuyor demo de bunlar
16 Yorumla
Soran1 yılBen almadım abimin kız arkadaşı annemle ilk kez tanışmaya evimize geldi o getirmiş
- 1 yıl
Sana bir şey söyleyeyim mi adım gibi eminim yeni alınmamış evde fazladan kullanmadığı hediye gelmiştir hiç kullanmamıştır kutusundan çıkarmamıştır alacağıma bunu götüreyim diye size getirmiş bundan çok eminim
Soran1 yılFotoğrafını çekip internette arattım 1100 TL Trendyoldan alınmış 😒
- 1 yıl
Bilmiyorum hem pahalı hem güzel değil ama olsun düşünüp getirmiş genede güzel günlerde kullanın
Soran1 yılAy aşkım ne bileyim anneme bunu mu layık görmüş bide ilk tanışmadan😒
- 1 yıl
Olsun belki zevki böyle
Çok güzel önemli olan niyeti değil mi? Hemen neden görümcelik yapıp burada paylaşıyorsun
12 Yorumla
Soran1 yılBide anneme özel kişiselleştirilmiş Mekke seti getirmiş yasinin üzerinde annemin adı soyadı yazıyor yanında seccade şal tesbih gül suyundan yapılmış kolonya ve yasin var işte saçma geldi bana ilk görüşmeden
- 1 yıl
kötü kalppli bunkar
1 yılSenin problemlerin var. Kız gayet düşünceli ve çok güzel bir hediye almış? Sen fesatsin biraz kendini sorgula
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen sevmek zorunda değilsin zaten annene getirmis ben anneme gösterdim beğendi. Demekki yaşla alakası var kız tam 12 den vurmuş. Senin sevgini muhtaç değil ne bu tavırlar ergen ergen
00 YorumlaYa o kızda burada çünkü 2 gun once bu fincan takimini sevgilimin annesine aldim guzelmi diye sormuştu. Ya o kiz sensin ya da yengende burada
00 Yorumla
1 yılKiz ne kadar tatlı dusunmus nereden bilsin neyin hoşuna gidip gitmeyeceğini kendi zevkine göre almış
04 Yorumla
- 1 yıl
Tabi gözüne girmek için yapacak. Sen de hasetligi bırak
Soran1 yılYa ben kıza gıcık oldum hediyesi bahane abim o kıza çok değer veriyor ne zaman arasak meşgul onunla konuşuyorum bide kız işini çok iyi biliyo hemen mesela abim diyomuş ki annemler arıyo o diyomuş tamam kapatalım onlar önemli onlarla konuş biz her zaman konuşuruz falan çok alçak gönüllü diyo abim kız için bende böyle sinir küpü oluyorum işte. bakışlarımdanda rahatsız ettim ben anladım bana böyle daha tedirgin yaklaştı annem sordu sohbet etti filan banada nasılsın falan dedi çok konuşamadı ben sen nasılsın bile demedim sinir oldum kıza 😡 abimi paylasamiyorum bide sizde savunuyorsunuz buraya onun için mi soru yazdım bennn
- 1 yıl
Ok
Bana da biraz kötü geldi ama hediye hediyedir düşünmesi yeterli
04 Yorumla
Soran1 yılGereksiz ya Bide anneme özel kişiselleştirilmiş Mekke seti getirmiş yasinin üzerinde annemin adı soyadı yazıyor yanında seccade şal tesbih gül suyundan yapılmış kolonya ve yasin var işte saçma geldi bana ilk görüşmeden yani sanki böyle annemin gözüne girmek istercesine hediyeyle gelmiş
Soran1 yılBide gör nasıl hanım hanımcık davranıyor annemin elini falan öpüyor 😒annemde şimdi ballandıra ballandıra anlatıyor sinir oldum
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben beğenmedim ama önemli olan düşüncesi
01 Yorumla
Soran1 yılYa ne düşüncesi besbelli annemin gözüne girmek için yapmış
İlk defa adam akıllı bir şey alan gördüm
06 Yorumla
Soran1 yılGerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? Bide anneme özel kişiselleştirilmiş Mekke seti getirmiş yasinin üzerinde annemin adı soyadı yazıyor yanında seccade şal tesbih gül suyundan yapılmış kolonya ve yasin var işte saçma geldi bana ilk görüşmeden sanki anneme kendini sevdirmek istercesine hediyeyle gelmiş
Soran1 yılBen hiç beğenmedim besbelli annemin gözüne girmek için yapmış abimde çok mutlu olmuş annemi düşündüğü için daha çok bağlandım diyo 😒
Soran1 yılAma abimde o kıza çok değer veriyor ne zaman arasak meşgul onunla konuşuyorum bide kız işini çok iyi biliyo hemen mesela abim diyomuş ki annemler arıyo o diyomuş tamam kapatalım onlar önemli onlarla konuş biz her zaman konuşuruz falan çok alçak gönüllü diyo abim kız için bende böyle sinir küpü oluyorum işte
1 yılYani düşünmüş getirmiş yeterli bir şey bu
05 Yorumla
- 1 yıl
Bence çok düşünceli bir hareket yapmış kız tebrikler gerçekten
Soran1 yılHayır ya ama niye herkes kızı savunuyor şu an
- 1 yıl
Çünkü senin kalbin çok kötü bunu bil de
Soran1 yılBak benide anlamaya çalış Ama abimde o kıza çok değer veriyor ne zaman arasak meşgul onunla konuşuyorum bide kız işini çok iyi biliyo hemen mesela abim diyomuş ki annemler arıyo o diyomuş tamam kapatalım onlar önemli onlarla konuş biz her zaman konuşuruz falan çok alçak gönüllü diyo abim kız için bende böyle sinir küpü oluyorum işte. Hem evet bakışlarımdan rahatsız olduğunu ben anladım bana böyle daha tedirgin yaklaştı annem sordu sohbet etti filan banada nasılsın falan dedi çok konuşamadı ben sen nasılsın bile demedim sinir oldum kıza 😡 abimi paylasamiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılGayet güzel, düşünülmüş alınmış
01 Yorumla
Soran1 yılBide anneme özel kişiselleştirilmiş Mekke seti getirmiş yasinin üzerinde annemin adı soyadı yazıyor yanında seccade şal tesbih gül suyundan yapılmış kolonya ve yasin var işte saçma geldi bana ilk görüşmeden yani sanki böyle annemin gözüne girmek istercesine hediyeyle gelmiş gereksiz
1 yılBen begenmiyorum boyle rengarenkleri
03 Yorumla
Soran1 yılBencede Bide anneme özel kişiselleştirilmiş Mekke seti getirmiş yasinin üzerinde annemin adı soyadı yazıyor yanında seccade şal tesbih gül suyundan yapılmış kolonya ve yasin var işte saçma geldi bana ilk görüşmeden sanki anneme kendini sevdirmek istercesine hediyeyle gelmiş yalkalık resmen
- 1 yıl
Gereksiz abartili hediyeler. ben erkek arkadasimin ailesiyle tanismaya elim bos gittim ki kiz tarafi oyle yapmali
Soran1 yılBide ilk tanışma yani ne anlamı var
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. bence çok hoş
05 Yorumla
Soran1 yılNeresi güzel ya anneme bunu mu layık görmüş bide ilk tanışmadan ya Bide anneme özel kişiselleştirilmiş Mekke seti getirmiş yasinin üzerinde annemin adı soyadı yazıyor yanında seccade şal tesbih gül suyundan yapılmış kolonya ve yasin var işte saçma geldi bana ilk görüşmeden yani sanki böyle annemin gözüne girmek istercesine hediyeyle gelmiş
Soran1 yılAyyy sizde amaaa bi benim tarafımdan da baksanız
- 1 yıl
kıskanma olm gayet de güzel valla. elinde tek kuru kuru çiçekle gelen de var. eminm ki bakışlarından o kız da rahatsızlık duymuştur. siz nasıl böyle kendinizi beğenebiliyorsunuz ya? gayet düşünceli bir hareket. nesi yanlış be? azıcık saygı kavramının üzerine çalış ve tabi kıskançlığın getirdiği noktaya da bakmayı fark etmeyi unutma. belki ilerde başını yakabilir. tedbirli olmakta fayda var. bir dc tavsiyesi.
Soran1 yılBak benide anlamaya çalış Ama abimde o kıza çok değer veriyor ne zaman arasak meşgul onunla konuşuyorum bide kız işini çok iyi biliyo hemen mesela abim diyomuş ki annemler arıyo o diyomuş tamam kapatalım onlar önemli onlarla konuş biz her zaman konuşuruz falan çok alçak gönüllü diyo abim kız için bende böyle sinir küpü oluyorum işte. Hem evet bakışlarımdan rahatsız olduğunu ben anladım bana böyle daha tedirgin yaklaştı annem sordu sohbet etti filan banada nasılsın falan dedi çok konuşamadı ben sen nasılsın bile demedim sinir oldum kıza 😡
1 yılGüzel. Degişik
01 Yorumla
Berbat
01 Yorumla
Soran1 yılBencede Bide anneme özel kişiselleştirilmiş Mekke seti getirmiş yasinin üzerinde annemin adı soyadı yazıyor yanında seccade şal tesbih gül suyundan yapılmış kolonya ve yasin var işte saçma geldi bana ilk görüşmeden sanki anneme kendini sevdirmek istercesine hediyeyle gelmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı.
1 yılÇok güzel
01 Yorumla
1 yılHarika
02 Yorumla
Soran1 yılHiç beğenmedim daha iyi bir şey beklerdim
Bide anneme özel kişiselleştirilmiş Mekke seti getirmiş yasinin üzerinde annemin adı soyadı yazıyor yanında seccade şal tesbih gül suyundan yapılmış kolonya ve yasin var işte saçma geldi bana ilk görüşmeden- 1 yıl
tamam
1 yılSever
00 Yorumla
1 yılVay iyimiş
00 Yorumla
1 yılEhhh
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGeçen de attın bunu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?