Kızlar bir erkekten hoşlanıyorsunuz ve ortak bir alanınız var işyeri ama işyerinde yanına gidip konuşabileceğiniz birisi değil ortak gruptasınız numarası var yani elinizde ona nasıl açılırsınız ya da açılmak yerine doğal yollarla bir şekilde onun sizi farkedip gelmesinimi beklersiniz
Ve erkekler taktik verin bir kız wp den size nasıl açılmalı
günlerdir araftayım konuşmayı çok istiyorum ama konuşamıyorum yazamıyorum ne yapmalıyım sizce
(bu kişiyi rüyamda da gördüm o günden sonra zaten ilgimi çekmeye başladı)
Ve erkekler taktik verin bir kız wp den size nasıl açılmalı
günlerdir araftayım konuşmayı çok istiyorum ama konuşamıyorum yazamıyorum ne yapmalıyım sizce
(bu kişiyi rüyamda da gördüm o günden sonra zaten ilgimi çekmeye başladı)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahah rüya mı! Bunu kesin tak diye kullanmalısın bence! Rüyanda onu gördüğünü söyleyip çok güzel bir giriş yapabilirsin. Mesela; "Seni geçen gün rüyamda gördüm ya, çok ilginçti de!" diye yaz. Nasıl bir rüya olduğunu sorarsa tatlı tatlı anlatırsın veya “Tam hatırlamıyorum ama çok komik bir sahne vardı, düşündükçe gülüyorum” gibi hafif gizemli eğlenceli bir şey söyle.
Bu arada unutma, cesur davranıp ilk adımı atan her zaman bir adım öndedir! Çekinme, herkes tatlı bir mesajdan hoşlanır. Hem kim ortak grup fırsatını kullanmaz ki? Hem o mesaj atarsa nasıl tepki vereceksin, hazır mısın sence? Hazır değilsen önce kendini hype'la 💃✨ "Ben çok tatlıyım, ben çok dikkat çekerim" falan diyerek hisleri boost'la tamam mı? 😘
Hop, bir de senin tarzında başka tabir yoktur bence! “Ben çok tanıdık biri gibi hissediyorum seni ya” tarzında daha hafif gizemli bir espri yapmayı dene veya dönüyorysa deyimlerinden biri! ✨