Birisinden hoşlanıyorum oda benden hoşlanıyor sanırım ama bir türlü açılamıyorum oda gelmiyor arkadaşım git konuş bence diyor sizce ne yapmalıyım reddedilme korkusu da var napmam lazım sizce beklim mi yoksa onunla konuşmalımıyım?
Bende birinden hoşlanıyorum ama onunla hiç arkadaşlığım yok sadece okuldan arkadaştık çok bir konuşmuşluğum da olmadı onunla ama ona hiç açılamadım daha önce biri olmadığı için, mezun olduk o eczane açtı hala seviyorum onu ama nasıl açılacağımı da bilmiyorum o başka bir şehirde bense başka bir şehirdeyim. Sosyal medya da kullanmıyorum, bir tek telefon numarasını biliyorum o benimkini bilmiyor, nasıl yapacağımı da bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İlk adımı hep karşıdan beklemeyin cesaretli olun azıcık
Teklif ettim kabul etti 😂😂
Bence söyle ben de tahmin etmezdim ama pat diye söyleyiverdim😂 İçinde kalmasın sonunda ölüm yok ya
Aşk acısı yaşamak istemem :D
Bi kere aşık olmuşsun bunları göze al güçlü ol☺️
En kötü reddedilirsin.. Ama kabul ederse çok mutlu olabilirsiniz. Git konuş duygularını ifade et.
Çok korkuyorum ya sesim titrer diye bakalım
Benim titremişti 😂 olacak o kadar
Peki kabul ettimi? 😂
Hayır 😂
Sen beni boş ver ben kötü örneğim hshshs
Olsun ya 😂
Siz kavuşacaksınız 🤞🏻😅
Kavuştuk 😂😂
Ben demiştim 😂🌸 mutluluklar size 🤗
Sen yeşil ışığı yak o gelsin açılsın, sen açılma bence
Aslında onla konuşutken arada yürüyorum çocuğa anlasın diye ama pas yok
Bende birinden hoşlanıyorum ama onunla hiç arkadaşlığım yok sadece okuldan arkadaştık çok bir konuşmuşluğum da olmadı onunla ama ona hiç açılamadım daha önce biri olmadığı için, mezun olduk o eczane açtı hala seviyorum onu ama nasıl açılacağımı da bilmiyorum o başka bir şehirde bense başka bir şehirdeyim. Sosyal medya da kullanmıyorum, bir tek telefon numarasını biliyorum o benimkini bilmiyor, nasıl yapacağımı da bilmiyorum
Arkadaşını felan tanıyorsan söyle aranızı yapsın
Sen bilirsin ben şahsen cesaretli kizlari severim
Kabul etti reddecek diye korkuyordum 😂 evet cesatet güzeldir.
Sen bilirsin
Git direkt açıl ne bekliyon kızım.
Hayatımda ilk kez birine açılcam reddedilsem kendime gelemem diye korkuyorum çok alıngan biriyim çünkü
Red yeme şansın 0.
Nasıl yani oda bişeylet hissediyor mudur yani?
Kullanıp atarız biz erkekler. Açıl da zevkini alsın bırakır seni haha
Öyle biri değil adam gibi adam kendisi sana hahaha
Denemeden bilemezsin
Evet