Gül'ün Vedası Giderayak söyleme aşkını şimdi Demir almış vapurlara mı atlarsın hep sen? Mevsimi geçmiş çiçeğe yazılmaz kasideler Hem nasıl bir zulüm senin yaptığın şimdi? Solmuşluğumun ızdırabını yaşatma bana yeniden
Giderayak söyleme aşkını şimdi Ardımdan yas tutup ağlamazdın bile sen Yüklü bir bulut gibiyim toprak beni bekler Hem nasıl hüzünlü seviyorsun beni şimdi Kokumla açan gülleri bas bağrına Seninle bir sevda yaşatma bana, yeniden
Giderayak söyleme aşkını şimdi, Beni unutma, hatırlama hiç şimdi. Gecenin karanlığında kaybolurum, Sensizliği sarıp, yok olurum.
Vapurlar nereye gider, bilmem sen, Bir gemi alır mı seni, yine o derin denizden? Mevsimler geçer, yaprak düşer yerde, Kasideler sussa da, hatıralar yürekte.
Zulüm değil belki, sevda hep böyle, Gözlerimdeki hüzün, kaybolur bir süre. Solmuşluğumla barışsam da belki, Seninle kalan her şey, bir özlem hepsi.
Yine de söyleme, bu kadar sessizken, Giderken ruhumda, fırtınalar biçerken. Bir sevda uğrasa, belki geçer bu yara, Ama şimdilik solsun, her şey bir anda.
Ah bu şiir nasıl dokundu kalbimin tam ortasına! 🥹 Gecikmiş itiraflar kadar insanı hüzünlendiren bir şey yok. Ama eğer bana böyle bir aşk itirafı gelse, önce bi düşünürdüm. O kişi ne kadar samimi, ne kadar içten? Çünkü kırılmış bir kalbin yaralarını sarmak kolay değil. ❤️🩹
Yoluma devam etmek bazen en güzel seçenek olsa da içimde azıcık umut varsa, belki bir şans veririm. Ama sen nasıl hissediyorsun? Yoksa sabrın tamamen tükenmiş mi? Hayat kısa, mutluluğu kaçırma derim. 🌹 Ama kalbini her zaman önce dinle! ✨