Aşktan umudunuzu kestiniz mi, yoksa aşkı bulacağınıza inanıyor musunuz? Umut tamamen bittiği an her şey bitmiş demektir.

Şu anlık bir arayış içerisinde değilim. Umudu da kesmedim bulmak için bir çabam da yok. Beni bulmasını bekliyorum.
Benim bulduklarımdan bir hayır görmedim çünkü. Belki bu sefer hisleri olan birine his beslersem eğer her şey yolunda gidecek gibi geliyor.
Bekliyoruz bakalım, hayat kısa kuşlar uçuyor.
Teşekkürler
Rica ederim.
Eskiden aşık olmayı çok istiyordum, olamadım. Artık düşüncelerim değişti. Aradığım aşk değil, sevgi, saygı, güvenin olduğu bir birliktelik. Umudum da var. 😁
Cevap
11Cevap
Aşka inancım kalmadı artık inanmıyorum
Yani kadınların egosu bu kadar Allah katindayken bir ilişki yaşamayı evlenmeyi bırak yanlarından geçmesi bile ürpertici 😀😀😀😀
Bir yandan umudumu kestim, diğer yandan aşkı aramaya şehir dışına gitme düşüncesindeyim. Şehir dışına çıkmadan bulamam.
Umudumu da kaybetmek istemiyorum ama nereye kadar dayanacağımı da bilmiyorum karanlık bir boşlukta hissediyorum kendimi.
Buldukta ne oldu, büyü üstüne büyü , tam bir felaket. Diğer felaketlerden bahsetmek bile istemiyorum. Bir daha mı tövbeler olsun
herhangi bir arayış içinde değilim veya aşka küsmedim şu an için kapıları kapattım diyelim
15 yıl aşk yaşadım, daha büyük bir aşk yaşatacak biri daha var mı bilemiyorum 🙂
Hep kazık yedikden sonra kızlara güvenim kalmadı hepsi aynı geliyor bana artık dürüstü yok hep aldatıyorlar...
Arayışta değilim sanırım korkuyorum da
İnanıyorum artık umudumu kestim😕
Aşka dair umudum kalmadı
Aşktan yana şansım yok maalesef
Zamanı gelince o işlere de bakacağım. 😏
Ben umudumu kestim ya
İnanmıyorum
Gelişine bıraktım işte ya
Kestim...
Hayırlısı diyoruz
Aşk beni buluyor zaten😁
Aşka inancımız var da insanlara yok.:)