Biraz zor bir zamandan geçiyorum işten çıktım tekrar ders çalışıyorum kpss ye giricem yaş 32 evde sıkılıyorum param yok zorlanıyorum her konuda derse odaklanamıyorum. Neyse bir adam gördüm etkilendim. Ve senden etkilendim diye mesaj attım. Oda tabiki otururuz sohbet ederiz falan dedi. Bir hafta oldu cevap yok. Sonradan düşündüm herhalde nezaketinden reddetmek istemedi o yüzden öyle yazdı. Bende kusura bakma bu kadar cüretkar bir kadın değilim normalde ama zor bir süreçten geçiyorum zorlandım yazdım işte sana belki senide ne dicem şimdi bu kıza diye dusundurdum kusura bakma gerçekten cevap bile yazmak zorunda değilsin öylesine aciklamak istedim yazdım... hatamı yaptım sizce hiç yazmasamiydim ya
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç yazmasaydın daha iyiyidi ama boş ver olan olmuş.
Rezil oldum cidden
Yok canım, erkekler böyle şeyleri sallamazlar emin ol.
Ha seni sallamadi diyorsun
Seni sallamadı demiyorum, kendini rezil ettiğini düşünmez diyorum
Gerçi öyle desende haklısın. Ama ben şimdi yazdım bunu kısa bir bakışmamizdan etkilendim kahve içelim spordan falan bahsederiz dedim. Oda dusuncen için çok teşekkür ederim🙏 tabiki müsait zamanda sohbet ederiz konuşuruz" yazmış. İki gün sonra yürüyüş yapicam eşlik etmek ister misin dedim kuzenin nisanindayim dedi. Sornasi yok. Gerçekten kendimi basit mi gösterdim neden direk istemiyorum demedi ne düşünüyor olabilir
Yav işi gücü vardır. Niye herşeyi illa kötüye yoruyorsunuz.
1 hafta 😀😀😀
Boş ver hayatımızın içinde her şey var sabret bı gün bunlarida unutursun
Bence en iyisini yapmissin ayni yaştayız hayat kısa icinden geleni yapacaksin. Tum duygularimizi varliklarimizi burada birakip gidecez takilma yaptiklarina. Yapmadiklarina takil
Ise yaramadı. Davet etmedi beni ama :)) son mesajmdada iyice mahvettim galiba:))
Hayır o onemli degil sen doğruyu yapmissin hic birseyi keske yapsaydim demeyeceksin. Denedin olmamis olabilir. Buarada evlenip ayrildinmi bu yasa kadar neden evlilik dusunmedin
Hayır hiç evlenmedim. Oda evlenmiş boşanmış. Yazma ihtimali var mı 1 hafta geçti. Ama duyan herkes kızıyor bir erkeğe öyle denir mi basit plmus falan diye
Ya muhtemelen hayatinda biri var yoksa mümkün degil. Pirince giderken bulgurdan olurum diye yazmadi bence
Gerçi öyle desende haklısın. Ama ben şimdi yazdım bunu kısa bir bakışmamizdan etkilendim kahve içelim spordan falan bahsederiz dedim. Oda dusuncen için çok teşekkür ederim🙏 tabiki müsait zamanda sohbet ederiz konuşuruz" yazmış. İki gün sonra yürüyüş yapicam eşlik etmek ister misin dedim kuzenin nisanindayim dedi. Sornasi yok. Gerçekten kendimi basit mi gösterdim neden direk istemiyorum demedi ne düşünüyor olabilir
Sevgilisi varsa bunu söylemek neden zor olsun ki sevgilim var derdi
Erkekleri tanimiyorsun t.. k.. p et beni anlatirim
Duygularını ifade etmek zayıflık değil, aksine cesarettir. Çünkü herkes saklanır ama sadece güçlü olanlar hislerini paylaşmaya cesaret eder bence.
Son attığım mesaj için mi diyorsun. :)) acilma mesajını diyorsan pek işe yaramadı
Her 2 mesajın için de diyorum 🙂 Aynı durumda sen olsan hislerini saklayan biri mi etkileyecekti seni, yoksa hissetmekten korkmayan biri mi? 🙂
Gerçi öyle desende haklısın. Ama ben şimdi yazdım bunu kısa bir bakışmamizdan etkilendim kahve içelim spordan falan bahsederiz dedim. Oda dusuncen için çok teşekkür ederim 🙏tabiki müsait zamanda sohbet ederiz konuşuruz" yazmış. İki gün sonra yürüyüş yapicam eşlik etmek ister misin dedim kuzenin nisanindayim dedi. Sornasi yok. Gerçekten kendimi basit mi gösterdim neden direk istemiyorum demedi ne düşünüyor olabilir
Hem etkilenmedi hemde hayır düşünmüyorum sevgilim var demedi nedir bu o zaman kibarlık desen oda değil.
Özgüvenin gerçekten etkileyici. İnsanlar çoğu zaman geri durur, ama sen her durumda duygularını ifade edip keşkelerden kendini kurtarmışsın. Bu, seni gerçekten özel kılıyor bence. Kendini sakın eleştirme 🙂
Ya şu an gerçekten dalga geçtiğini düşünüyorum ve ciddi anlamda gerçekten bunu yapacak bir kadın değilim zor bir dönemdeyim :)) herkes seni cepte gördü erkeğe öyle yapılır mı bilmem ne diyor? O ne düşünüyor sence? Neden bana olumsuz birsey demeyip geri duruyor? Yani kusura bakma dusunmuyor Şu an veya sevgilim var demiyorda. Bir haftadır yazmıyor bana nezaket veya kırmamak mi oluyor bu simdi
Karakter bazlı farklılık gösteren durumlar bunlar 🙂 Net bir söylem yanlış olur ne yazık ki 🙂 Hem böylesine kendine bakan ve hoş sohbete sahip bir kadın iken neden başkalarına bu denli bağlanıyorsun ki 🙂
Bu şekilde davrandığı için belki bir kez buluşsak daha görmek bile istemicem
Hırslı bir karakter ve genelde başarılı işlere imza atan birisi olduğunu düşünüyorum 🙂 Bu tip olaylar seni daha da hırslandırıyor olsa gerek?
Off sende ama :)) ne alakası var... sadece alışık değilim nasıl olurda böyle yapar bana diye biraz incindim sadece neyse aradan 1 hafta geçti yazma ihtimali var mı sence yoksa hiç umursamıyor mudur
Bilemem 🤷🏻♂️
Keşke yazmasaydın adam baştan istememiş sende boşluk hissinden yazmışsın etkilenmek değilde
Ben yerinde olsa. Kesinlikle daha yazmam erkekler böyle durumlarda geri adım atıyor biraz ulaşılmaz ol o yazdığın ile birlikte bile neden bana yazmadın ithamında bulunuyorsun
Burdamısınız
neden kaale alıyorsun ki
Aşık oldum 🙂
sevda biter yalan olur sonra sokar yılan olur
Başlamadan soktu haklisin
sonra cevap yazdı mı?
Çok açık sözlü olmuşsun
Yani
Aslında hoşuma giderdi ben olsam ama onun engeli var herhalde bsşka bir kadın olabilir
O zaman sevgilim var demesi gerekmez mi neden saklasın bunu
O an söylemek istemeştir senin öyle yaklaşman hoşuna gitmiştir