Tekrar şans vermeli miyim?

Merhabalar. Öncelikle 22 yasindayim 1,5 senelik iliskim biteli 5 ay oldu. Karşı taraf beni lise 1den beri seven bi cocuk. Bu 5-6 senelik sürecte benim icin uğrasti, kavgalara karisti, okulu icin sehir değistirdi orada dahi herkese beni anlatti. Sevgisinden zerrrre süphem yoktu. Ben buna en son sans vereyim eğer seversem cok mutlu bi iliski olur dedm. Öyle oldu sevdim de. Çok inisli cikisli bi iliskiydi cok tartisirdik sürekli alttan alirdi beni uğrasirdi pesimde dolasirdi. Yani kisaca tam hayalimdeki iliskiydi, benim en kötü hallerime dahi katlandi zor bi insan olmama rağmen. Bitirme sebebim benden habersiz eski flörtünün yakın arkadasina kahve sözü olduğu icin kahve götürmesiydi. köklü bi kahvecide çalisiyo kiza cok önceden söz vermis cart curt. paket kahve götürmüs arkadasina. Ama benim bu arkadastan asla haberim yok. Kahve götürdüğü gün de şansa bakın eski flörtünün evinde kaliyomus o arkadasi. onlarin evinin önüne götürdüğünü öğrwnince beynimden vurulmusa döndüm. Ex flörtü dediğim 10 gün konusmuslar kizla kiz eski sevgilisiyle barismis bunu birakip 3 5 senelik iliskisi var kizin da. Neyyyyse beni sevdiğinden ayrilirken de, şu an da süphem yoktu olmadi. Ama her seyin sevgi olmadiğini da biliyorum. Evet ayrica ben sütten cikmis ak kasik değil sütün kendisiydim iliskide belki de o yüzden yediremedim bilmiyorum. Haa bir de, biz 2 3 aylikken bu sehir disindaydi is yerini benim olduğum sehrw aldirmak icin uğrasiyodu. o sirada bi kiz arkadasiyla konusmus ayrldiktan sonra bi sekilde öğrendim."şu kızı bana ayarlasana" yazmis arkqdasina. Sorduğumda tamamen makaraydi dedi. kahve götürme olayını da" hicbir amacim yoktu söz vermistim altına kalmayayim diye götürdüm ama hataydı sana söylememem" dedi özür falan diledi baya ama bi anlami kalmamisti. Öyle iste hala benimle barismaya calisiyor. arkadasimla ayni kurumun farkli subelerinde calisiyoelar herkese amlatiyomus aklimdan cikmiyo düsündüğü gibi bisi llmadi yazik oldu her swye falan diye. kisaaca böyle. Ne yapayim sizce düsünmekten kafayi yiyeceğim.

Tekrar şans vermeli miyim?