Bir şans daha vermeli miyim?

uzun zaman sonra birini gerçekten sevdim dahası güvendim. her şey iyisiyle kötüsüyle güzeldi fakat bir gün benden sıkıldığını ve ciddi ilişki insanı olmadığını söyledi. işte o zaman beni gerçekten bitirdi çünkü ona güven ve sevgi bağlamıştım.

sonrasında üzüldüğümü görünce üzülerek yazıyorum ama acıdı. acıdığı için de şaka olduğunu söyledi tabi inanmadım zaten birkaç gün sonra şaka değildi diyip aynı sebeple ayrıldı.

aradan 1 yıl geçti kimseyle bir beraberlik yaşayamadım kendisi bir sürü ilişki yaşadı ilişki insanı değilim diyerek.

bana döndü tabi sonunda. hala sevgim var fakat ona karşı bir güvenim yok. ki zaten bir hafta sonrasında bana bağırmaya küfür etmeye başladı eskisi gibi.

konuşmayı bitirdim 1 hafta bile olmadan başka bir kızla flörtleşmeye başladı ve bana yazdı bende tabii ki tersledim bidaha kuklaymısım gibi yazmamasını söyledim.

ona olan sevgim hala bitmis degil ama eskisi kadar fazla da degil. bir şans verip beni kendinden soğutmasına izin vermeli miyim barışma gibi düşünmeyin bu şansı.

Bir şans daha vermeli miyim?