Eski sevgili geri dönmesin. yerini bilsin, eskiyim lan ben desin. benimde şuralarda bi yerde gururumun falan olması lazım desin. 😄

Eski sevgili geri dönmesin. yerini bilsin, eskiyim lan ben desin. benimde şuralarda bi yerde gururumun falan olması lazım desin. 😄

eski sevgilimi allah belasını versin başka birsey demiyorum babam geldi yanıma avm gidicem dedi gelsen de ne işim var dedim sevmiyorum öyle yerleri de pek işim olmaz ısrar etti gel gel diye neyse tamam dedim senin araba ile gidelim dedi tamam 20 km gittim bir elim direksyon da bir elim telefon da kız dan bildirim geliyor dedim ne olaki sabah hep bana acık güzel bir resim atıyor odur diye açtım bir inleme sesli kısa video sıraya takmış ben kapatmayı deniyene kadar yoldan çıktım arabanın anası skld babamın Kolu kırıldı benim burunum kemer takma kültürü yokki hastaneye geliyor geçmiş ol suna babam durumu anladı hiç ses çıkarmadı rezil de etti beni ben karda yürüyüp izimi belli etmiyen ben hayatım da ilkez babama açık verdim birde arabamın içine etti parası pulu batsın insan bir açıklama yapar öyle mi video atar insan nasıl seriye takmış görmen lazım kaza yaptık neredeyse ambulas gelene kadar inlemeler devam edicek anlatırken utandım sonra kız çok üzüldü ama ölümün bile şereflisini nasip etsin allah diyesi geliyor insana
Bazıları asla dönmesin. Bazısı da var ki, gerçekten yaşanmaya değen bir ilişkiydi diyorum kendi kendime, o kadar kaliteli ve o kadar içten.
Her ne olursa olsun, eskide kaldı. Hiç birinin dönmesini istemem. Tek isteyeceğim kiminin mutlu olması, kiminin beter olması.
Hiç birinin dönmesini istemem çünkü bir düzenim var ve bu düzende onlara yer yok olmamalı da, Benim yeni insanlarla ihtiyacım var onlardan daha iyilerine.
Aynen öyle yiaa, eski sevgili eski dolap gibi sallanmasın yerinde! 😄 Bazıları geri dönmek istiyor ama bi düşün, tamam mı? Seni üzmüş bir kalbi tekrar mı denize atıyorsun yoksa yeni bir sayfa mı açıyorsun? Bence eskiyle ilişme, yenisinin gelme olasılığını risk etme! 😘 Gözün hep ileri baksın, prenseslik gururumuz var sonuçta! 💅✨
Cevap
35Cevap
Yenileri gelmiyor bari eskileri gelsin :D
Eski eskide kalmış geri gelmesine gerek yok gadası
Favori ex olabilir gibi 👉🏻👈🏻 gerçi düşünüyorum da neden bitti demek ki konuşmamızın bitmesini istemişim, beni hak etmemiş, yormuş yıpratmış, suçlamış, o halde o kişiyi tekrar ister miydim hayatımda? Bilmiyorum, o da dönmek istemez istemiyor zaten, kaldığı yerde kimle mutluysa kalsın orada
Eski sevgililerin hepsiyle kötü ayrıldığım için öyle bir ihtimal yok ve zaten evliyim. Bir zahmet dönmesinler.
Affedilmeyecek şeyler var hem onun için hem benim için. Tekrar aynı konular ile eski defterler açılsın istemezdim.
Hayır istemezdim. Adı üstünde eski sevgili. Karşı tarafla güzel bir ilişki olsa zaten bitmezdi. Tekrardan aynı defterleri açmaya gerek yok.
O kadar soğukluk girdiki araya istemem güvenemem daha zaten kaldıki hala arayıp mesaj atar 2 sene oldu ayrılalı.
Güvenemem derken neye guvenemezsin
2 sene sonra karşına çıksa ne düşünürsün
osmanlı bile viyana kapılarını böyle zorlamadı :D hiç uğraşmam bile ne eski ne yeni tövbe ettim
İsterdim çünkü birbirmizi yanlış zamanda tandık ve saçma nedenlerden bitirdik
İstemez o yerinde mutsuz ama bende onsuz mutluyum o yüzden gerek yok herkes hakettiğini yaşar
Eski sevgili mi? Ben o pısırığı sevgili yerine bile koymadım ki.
Yok ya iş işten geçti artık. Ben kişiyi değil, anıları özlüyorum bazen
Bi çabalarda 6 aydır beyefendi ama ben istemiyorum ☺️
İsterim ama bu bencillik olur. Kocasıyla mutlu olmaya çalışsın.
eski sevgilimin dönmesini değil ama şu an konustugum kisiyle ciddiye ilerlemesini isterdim
Sen olsaydın isterdim 😊 onun dışındakilere kapalıyım maalesef
Tekrar bal kaymak yer gibi söylüyorum. Sìktirsin gitsin âmìnakoyim
Eskisi olmadı, yeniside yok dolayısı ile dönen bir seyde yok. İstemekte yok. Çok yoklu bir şey
Bilmem Ki Belki Dönse Yine Aynı Hataları Sergiliycek Ve Bu Benim Sinirlerimi Bozucak
Hangisinin? Hahah😅😅😅
Benden vazgeçtin sen. Benden gittin. Yoksa konu ayrılık vs değil. Dönme!!!
Benim bakış açım.
Hayir istemem , ben zaten kendi içimde bitirine kadar çabalarım bende bittiği noktada çabalamam sonra dönsede etkilenmiyorum
Zaten 1 oldu o kadar isterdim ki onun yeri bende çoook farkli ya konustugum diger kisilere benzemiyor
İstemem. Yine çıplak resim isteyecek vermeyince kavga edecegiz
Iyyy bulaşık bardaktan soğuk çay içmek gibi bişey
Eskiler eskide kaldı benden uzak Allah'a yakın olsunlar
İstemezdim ya adı üzerinde eski durduk yere vazgeçmemişimdir illaki bişey olmuştur
Bana sadık olacağını ve yaptığı güven kırıcı yanlışlarını düzelteceğini bilsem isterim
Eski sevgilim hiç olmadı
Tabi ki dönmem
İstemem yaşandı bittti gitti
Hayır istemem
Giden dönmesin, dönmesini istediğim biri yok
Bizde eskiye mazi derler
Hesap sormak istiyorum evet dönsün
Eski mi kaldı ben eskidim yaşlandım
Ne yaparsa yapsın ama dönmesin nolur sjsjsj
Bi düşündüm... yok istenem.
Pişmanlığını görmek isterdim…
Hayır tabikide asla Allah korusun