Merhaba arkadaşlar 🌸 kafa yapımın hobilerimin uyuştuğu bir insanla tanıştım ama adım atacağını düşünmüyorum çünkü birazcık muhafazakar bir beyfendi muhtemelen o da yanlış anlayacağımı düşündüğü için adım atmak istemiyor Uzun süredir hayatıma kimseyi almadım. Haliyle alacağım insanın da uzun ömürlü bir ilişki olmasını istiyorum ama adım atarsam ve yanlış anlarsa beni diye üzülüyorum (herkese kolaylıkla mesaj atabileceğimi düşünceği için) Sizce bir kadın adım attığında ne düşünürsünüz özellikle erkeklerin yorumlarını bekliyorum 🌸
Benim için hayır baş tacı ederim değer vermiş konuşmak istemiş diye daha cok değer veririm ama günğmüzün erkekleri işte yanlış anlar değersiz gibi bakar ezmeye kalkar
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
İşte bende ondan korkuyorum ve dediğim gibi muhafazakar biraz ondan da çekiniyorum açıkçası
Benim gibi düşünen erkek yok diyebilirim çünkü içlerindeyim biliyorum basit görür seni motor bu der kadınları böyle cinsel aracı gibi görüyorlar sadece dini bilgileri yüksek olan insan kadının değerini biliyor ve Allah'ın bir emaneti oldugunu düşünüyor bence boş ver
Erkekler le konuşmak kızlarla konuşmaktan zor cins hepsi Sen yakın sami mi davran içinde varsa o yaklaşır zaten içinde yoksada boşuna kendini küçük düşürme kimse göklerden gelmedi biri gider biri gelir
Selam yazsan bile yanlış anlamak isteyen anlar bazen bana yazıyorlar ben hoş geldin yazdığın için teşekkür ederim diyorum ama ben olgun birisiyim gördüm gecirdim benimle kıyaslama hele ilk etapta yakın samimi olmayı dene cesaret ver ilk adımı o atsın
Ben bu konularda klasik biriyim kendim açılmayı tercih ediyorum ama kadın bana açılmışsa basit değil daha özgüvenli derim. Devir eski devşr değil. Bunları normal karşılsmak lazım
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Muhafazakar olduğu için yanlış anlamasından korkuyorum ben de işt e
Mesela bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarımmm bana ilgi gösterirse önem verirse mesela aynı ortamda brnimle daha fazla ilgilenirse boş canım saçma esprime bile gülerse bende derim lan acaba benden mi hoşlanıyor dur şuna bi yürüyem😂😂