Dekolteyi seviyorum ama bir açıdan yargılarda rahatsız edici

Dekolteyi seviyorum ama bir açıdan yargılarda rahatsız edici

Dekolteli kadın basit değildir ama bence bunun bir boyutu var hele ki böyle bir ülkede yaşıyorsan. Elbette isteyen istediğini giysin işte giyebilir ama bazen de olay artık "teşhir" boyutuna geliyor ve kadınlar bunu bilerek yapıyor. Kusura bakmayın ama dışarıda sütyenle gezen görüyoruz artık ve bu benim açımdan normal değil asla.
Büstiyer onun adı iç giyime giriyor üzerine hırka gömlek tarzı şeylerle kombinlenmesi için var
Biliyorum onu da sadece onu giyen de gördüm. Ki bence abartı. Ha bu örnekti işte bunun gibi çok var. Demek istediğim teşhir boyutuna girerse sıkıntı
Alakası yok tamamen giyilen yere bağlı plaj yanı bir yerde veya çok sıcak şehirde normal ama kışın bir aile restoranında aşırı anormal kaçar
Plaj tarafında giyen giyer de cidden bu devirde çok abartanlar da var. O bir örnekti işte. Benim bu tarzda takıntım da yok ama dediğim gibi teşhir boyutunda olanlara karşıyım
Dekolte bazen ''özgüven eksikliği , dış güzelliğine güvenmeme'' gibi durumlarda, direkt sonuca etki etme çabası olarak sergilenen ve karşı tarafı kışkırtan - tahrik eden bi unsura dönüşebiliyor!
Cevap
26Cevap
Evlenilecek değilde takılacak zaman vakit gecirmelik bir kadın gelir bana...
Fazla dekolte basit gösterir ama her dekolte değil. Kibar bir dekolte güzel olur
Abartı ise evet hafif dekoltenin kimseye zararı olmaz
Daha çok özgür olduğunu düşündürüyor bana. Herkes sonuçta yapamıyor
Dekolte diye böyle bişeyi baz alıcaksak diğerlerine kapalı denilmesi lazım
Bence açıklıkla çıplaklık arasında farklar var. Açık giyinmek, abartı dekolteler vermemek normal ama koydugunuz resimdeki resmen çıplaklık
Neden meme çatalı ve karnının görünmesi onu çıplak yapmıyor artı fotoğraf çekiminde. Ayrıca dekolte seviyesi tamamen kişinin kültürel ve çevresel etmeninin kendi yargı seviyesine entegre olması/ inşa etmesi sonucu oluşuyor. Plaj partisinde mayolu birini kınamak mantıksız. Aynı şekil resimdeki kadınıda günlük hayatta her yerde aynı seviye dekolte verdiği anlamında gelmiyor.
Resimdeki de biraz abartı ama yoksa normal dekolte elbette basit yapmaz
Bu şey değil mi yaa sdney 🫠🤤🤤🤤
Dozunda ise hayır
Hayır seksiii görünür
Bu fotoğrafta ki evet basit
Değil sanatçı kendisi ve çekimlerden bir kare
Abartılmadığı taktirde hayır görünmez
Açıkcası tamamen yere bağlı bence aile restoranına plaj yanı partisine gider gibi gidilmez mantıken o tarz partilerede aile restoranı resmiyetinde şeyler absürt kaçar. Ancak sosyal medya ve toplumun büyük kısmı plajda fotoğraf paylaşan birini sanki 7/25 her yerde öyle geziyormuş gibi toplumsal tabu barındıran bir tutumdan geçirerek eleştiriyor. Bu noktada beni rahatsız eden topluma ne seviyede uyum ne seviyede bireysellik gösterileceğini kestirememek. Aşırı di*ndar kesimde basit bir askılı bile eleştiri konusu olabiliyor
Görseldeki dekolte değil yalnız.
Fazlası iyi durmuyor bence
Nasıl bir dekolte olduğuna bağlı...
Merak etme artık yargıda kalmadı
Yakisana hayır
Basit evet
Profilinde dekolteli
Profil resmi benim degilki profil fotoğrafları paylaşan yerden aldım bunu yabancı kadın
Eee neden koydun
Bunu seçtim dekoltesine bakmadım yan duruyor diye gerdan bölgesi açık sadece sandım sen dedin de baktım oraya
Niye milletin fotoğrafını koyuyorsun?
Diyorum ya profil fotoğrafları paylaşan bir sayfadan aldım kaç yıl önce
Modeldir bu kız
O siteler rasgele insanların fotoğraflarını çalıyor sende alıp koymuşsun
Hayır başım açık biriyim ama tişört pantolon giyen biriyim
Valla yabancı ülkenin bir sayfasiydi sanmıyorum başka insanlardan izinsiz aldığını
Evet ya siz niye üstüme geliyorsunuz soruyu cevapladım diye 🤣ayıp ama ya basitlikmi diye sormuşsn cevaplıyorum evet diye
Mesajlara bakmıyorum gerek yok iyi geceler
İzinsiz alıyor benimkinide almışlardı şikayet ettim ondan biliyorum
3-4 sene oldu resmi koyalı artık
Eee bu başkasınınresmini yaymanıza hak mı aynısı sana yapılsa hoşuna mı gider kaldı ki arattığımda iki sayfa dışında çıkmıyor belliki kadının haberi yok
Ne diyim şimdi neyse iyi geceler
Kendi suçunun farkındasın hala utanmadan kadını fotosunu kullan
bu dekolte değil iç çamşırı unutmuş
Dekoltenin derecesine bağlı görmeden bişi diyemem
hayir
Görünür yerine göre. Çok mu açıyosun
Abla memeler yapay zeka mı 🤣
Dozundaysa hayır.
Böyle bir güzellikte kız var mı gerçekten
Neden basit olsun , özgüvenlidir bence
göğüs dekoltesi candır
Neden böyle düşündün