@_GerdekBasan_
@Barış_LonelyForever
@tenedos

bir ilişkiyi yürütmek için çaba şart mı, yoksa doğru insanla zaten her şey kolay mı akar?
Emek vermeden olmaz. İleriye adımlar atmak için emek vermek gerek. Dünyaları önüne serecek kadar olmasına gerek yok. Gerisi kendiliğinden gelir. Su akar yolunu bulur.
Bana göre, aşk bir denge meselesi. Hem emek gerektirir hem de doğru kişiyle her şeyin doğal akışı vardır. Emek, ilişkinin derinleşmesini ve büyümesini sağlar; zaman zaman fedakârlık, anlayış ve çaba gerekir. Ama doğru kişiyle, iki tarafın da kalbi birbirine uyarsa, çoğu şey kendiliğinden olur. Bu, sanki bir araya geldiğinde her şeyin yoluna girmesi gibidir. Aşkın doğal hali, bazen hiçbir şeyin zorlanmadığı, akışın olduğu bir haldir. Ama her zaman bir iki adım atmak, biraz da fedakârlık yapmak, aşkın sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlar.
Doğru kişiyi bulsak bile, emek vermeden ilişki olmaz.
Teşekkür ederim ⚘🦋.
Daha çok seçilir umarım 😸🌟🦋.
Aşk cinsellik değildir flört aşk değildir haftanın yedi günü 24 saat biriyle konuşmak aşk değildir biri için bütün gece uyanık kalmak aşk değildir aşk senin sert tarafını gören ve hala seni sevmeye devam eden kişidir yapamadığın zaman senin için bir şeyler yapan biri gözyaşları yüzünden aşağı aktığında seni tutan ve sakinleştiren biri o biri seninle ilgili tüm iyi şeyleri ifade eden tek gördüğün kötü şeyler olduğunda iyi olduğunda emin olan biri her gece ve her gün seni düşünen biri sürekli kendini sana adamış biri aşk budur işte
Cevap
8Cevap
emektir.
Güven ve sadakat varsa kimse o ilişkiyi bozamaz…. Düşünsenize ben ona güveniyorum o bunu yapmaz dediğin bir şeyi yapmıyor gözün arkada kalmıyor gelde sevme yani 🙃
Doğru kişi lazım yanlış kişi olunca seni anlayan birisi olmayınca ağzınla kuş Tutsan da fayda etmiyor
Doğru insanı beklemek en güzeli. Çünkü yanlış insanla ne kadar uğraşırsan uğraş yine de başaramıyorsun ve sonunda ayrılıyorsun
Hepten salmazsın evet, ama lego doğru yere oturduysa temel sorun bitmiştir
Emek çabaya aşıktır. Doğru kişiye yapılan emek ise ömürlük oluyor.
Doğru kişi de olsa emek olmazsa yürümez bence
Doğru kişide her şey olur
Bence her şey kendiliğinden oluşur
kişiden kişiye değişir bu
Her ikiside
ricalar. 😊
Kız yine mi burdasın
Emek galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?