Hemcinsime ilgim var onun var mıdır?

Kendisi benim Kuran kursu hocam, yaklaşık 6 yıldır ayrılmaz bir birlikteliğimiz var, samimiyiz ve birbirimize çok yakınız. Ona karşı hislerim olduğunu fark ettim, ilk başlarda onu çok seviyordum ama bu sevgi başka bir şeye dönüştü, 8 aydır bu durumdayım, onunla bir seyahate gittik, ona daha çok bağlandım, beni çok seviyor ve ilgi gösteriyor ama hangi anlamda bilmiyorum... Umredeyiz, evet kulağa garip gelebilir ama bir araya geldik, aynı odada kaldık, çift kişilik yatakta yattık, birbirimize çok yakındık, onu ne kadar sevdiğimin farkında... Medine'ye gittik, orada bir kadın odasız kaldı yer olmadığını görünce ona üç yataktan birini verdi, şirket sahibine benle onun aynı yatakta yatacağımızı söyledi, aynı yastığı kullandık, ona sarıldım ve öyle uyudum, birbirimize çok yakındık, bana çiçek verdi ve aşkımızın simgesi olduğunu söyledi, sizce ilgisi var mı? Ayrıca benden büyük, ben 21 yaşındayım, o 46 yaşında. Birde bana Cem Karacanın Bekle Beni şarkısını dinletti mutfakta kahvaltı hazırlıyordum odaya geçecekti bekle beni dedim ona o da bu şarkıyı dinletti

Hemcinsime ilgim var onun var mıdır?