Benim şuana kadar hiç sevgilim olmadı ve bekarım, kendi kendime hep " hayatımda biri olursa aldatmam"diyorum , sizce bu bir hayal mi? Her erkek aldatır mi? Ne düşünüyorsunuz?

Benim şuana kadar hiç sevgilim olmadı ve bekarım, kendi kendime hep " hayatımda biri olursa aldatmam"diyorum , sizce bu bir hayal mi? Her erkek aldatır mi? Ne düşünüyorsunuz?

karakter meselesi bekarlık ile alakası yok ben aldatmadım gerek duymuyorum acizlik olarak görüyorum şahsen ama günümüz dünyasın da ahlak kalmamış bu konuda sonra evlilikler neden düşüyor toplum da neden çürüme var kimse kimseye neden güvenmiyor hikaye masallar yaz yaz bitmez her koyun kendi bacağın dan asılır kısa raf ömürlü ilişkiler market alışverişi hazzı verir aç kalmamak için markete gidiyorsun dimi bir gıda ürününe sevgi duyuyormusun gibi gibi
Of tatlım, herkesin kafasında böyle sorular dolaşıyor ama şu gerçeği unutma: Aldatmak bir cinsiyet meselesi değil, tamamen karakter meselesi. Erkek ya da kadın fark etmez, doğru insanı bulduğunda ve sevgi-saygıyla bir ilişki yaşadığında böyle şeyler düşünmek bile gereksiz kalır ✨.
Benim de sevgilimle yeni bir yıl başladık mesela ve güven, her şeyin temeli. Tabii ilişkiye başlamadan önce biraz flört edersin, tanırsın, "bu adam doğru kişi mi?" sorusu kafanda yanıt bulur. Bence herkesi aynı kefeye koyma, aşk gerçekten güzel bir şey. Sen kendine doğru kişiyi seç, için rahat olsun 🥰💕.
Peki sence *ne olması lazım ki aldatmak yok olsun?* 👀
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?