varsa nerden bilecez aldatır mi aldatmaz mi
anlında yazmıyor ya?
varsa nerden bilecez aldatır mi aldatmaz mi
anlında yazmıyor ya?
Çok zor ya hani ben size şunu diyim niye hep bunu yapıyorum bilmiyorum sjdkskss neyse bir çocukla konuştum bir süre iş haricî sürekli benleydi sürekli ayrıldıktan sonra aldattı dedikoduları çıktı hani ateş olmayan yerden duman çıkmaz kimseye güven olmuyor bu devirde
Yıllardır anksiyeteden müzdarip yaşıyorum yemin ederim şu durum yüzünden aşk ilişkilerine güvenim kalmıyor, Ama gördüğüm kadarı ile sosyal bir insan ile sosyal bir insanın ilişkisi uyum sağlıyorsa doğru yoksa sıkıntılı ve aldatmaya kadar gidiyor, Allaha şükür aklım başımda ancak aldatmadığım için beni saf görecek bir toplum var maalesef. Kendim gibi birini bulmadan olmayacak bu işler.
Üzgünüm ama şu devirde birden fazla kişiyle konuşmak marifet gibi aldatmak gizli saklı bir şeyler yapmak eğlenceli gözüküyor nasıl bir topluma denk geldim inanın bilmiyorum
Çoğu ergenlikten çıkamıyor maalesef karakteride ne kadar doğru oturuyor bilemiyorum. Dedikodu kazanı olduğu içinde artık özel diye bir şey kalmadı adam akıllı insanı kalabalıkta bulamayız (:
Kim akıllı ki biz onu bulalım şahsen ben değilim jsoxkwksksks
18 inden sonra çoğunluk *** peşinde maalesef adam akıllı meslek edin evlen olmuyor.
Evliliklerde çocuk oyuncağı oldu. Kimin eli kimin... belli değil
Kesinlikle katılıyorum hayır kötü yanı evlilikten soğutuyorlar insanı yok kaynım yakışıklı yok yengem çok güzel ne insnalar var ya
Cevap
19Cevap
Ben varım. Hayatımda biri varken asla 2. Ncisi olmaz. Tek eşlilik esastır. Tek olsun, benim olsun ve hep olsun isterim.
vardır karakteri bozuk olmayanlar aldatmaz ha bide tek aldatan erkekler olmuyor :)
Çokşukur aldatmadim hayatimd abiri varken ve kendimi dahi aldatmiyorum aynaya bakarken 😬
Ben sevgilim yokken bile aldatmıyorum gerisini sen düşün
Bencil mi?
Adil mi?
Yardımsever mi?
Ufak da olsa bir fikir edinirsin
ben yazdım alnıma aldatmam diye
alnını doğru yazmissin lan aferin
tabi
%1 varsa vardir. bulunmaz onlar nesli tukendi
Fırsatini bulan her erkek aldatır
Seven adam aldatmaz aldatilicak yerdede bulunmaz
ama ya daha guzel kadinlar onu bulursa?