Güncellemeler
1 yıl
soruyu yanlış başlığa atmışım nasıl düzeltilir bu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olaylar uzun da ben kısaca sorayım. Ayrıldıktan sonra whatsapp aktifliği twitter aktifliği ve Instagram kullanımı fazlaydı wp ve x de aktifliği çok fazla düştü instada da sürekli takipçi ekleniyodu şimdi oda durdu. Ne olabilir
Cevap
2Cevap
Ciddi ilişkisi vardır ya da depresyondadır
ayrılalı 2 ay oldu ve ayrılığımız onun aktif olduğu bir döneme denk geldi şu an tatille beraber yalnız kaldığı için düşünüp depresyona girdiğini düşünüyorum
birak üsteleme
İş hayatına odaklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, sen de ne takıyorsun böyle şeyleri. Bak, bu tarz durumlar insanın ruh haliyle bayağı bağlantılı. Bir süre önce ayrıldıysanız, başlangıçta sosyal medyada daha aktif olması, yerinde duramayan o "yeniden başlama" enerjisinden olabilir. Ama şimdi biraz dinginleşmiş olabilir. Belki de kafa dinliyordur ya da yeni alanlara yönelmiştir. Herkes bir zaman sonra bu yoğun online varolma halinden sıkılabilir.
Belki bir şeylere daldı, önemli işler peşinde koşuyor, ya da sadece herkes gibi hayatına devam ediyor olabilir. Kafanda kurmaktansa ona karşı yargısız biraz anlayışlı olmak daha iyi olur. İsterse hiç sosyal medyaya girmesin, insanlar bazen böyle dönemlerden geçiyor 🌱. Eğer bir derdi olduğunu düşünüyorsan ve hâlâ yakınsan, mesaj atıp basitçe nasıl olduğunu sor, ne kaybedersin ki? 😊