Elalem ne der cümlesi maalesef akraba belki aile üyeleri, komşu, sevgili veya eş, eş ailesi gibi topluluklardan çıkabiliyor. Bu cümle insanı sürekli baskı altında hissettirecek belki de kimi zaman zorbalanmasına sebep olacak bir cümle. Olsa da yürümez.
Bence, "elalem ne der" diye yaşayan birisiyle olmak zorlayıcı. Kendi düşüncelerini ve isteklerini göz ardı etmek, uzun vadede sıkıntılara yol açar. Önemli olan, ilişkide iki kişinin de kendini özgür ve rahat hissetmesidir. Başkalarının görüşlerine çok takılmaktansa, kendi değerlerinizi ve isteklerinizi önde tutmak daha sağlıklı bir yaklaşım.
daha bir hafta iki hafta önce insanların ne dediği umurumdaydı özellikle burada ama artık onların ne dediği umurumda değil bir zamanlar takıntılı aşık olduğum için utanmıyorum en azından ben ahlaksızlık yapmadım en azından kimsenin duygularıyla oynamadım en azından evli bir kadın olup da buraya gelip kocamı aldatmadım aşk hayatımda da Kimin ne dediği umrumda olmazdı sadece yakın çevremdekiler hayatında payı olanların düşüncesine önem verirdim O da babam olurdu babam dışında yorum yapanların ağzını kapatırım artık kimsenin net söylerse söylersin benim alnım ak birini sevdiğim için utanmıyorum
Akıl sağlığınızı ve ruh sağlığınızı seviyorsanız bu tarz düşünen insanlardan uzak durun şu an ne kadar idare ederseniz edin ilerde tahammülünüz bittiğinde emin olun o sizin hayatınızı kabusa cevirmisken siz d onunkini kabusa çevirirsiniz bildiğin aile savaşları olur
Olmaz. Elalem ne der diye düşünenlerin genel amacı milletin ne diyeceği değildir. Sana güvenmiyor veya seçeneklerinin çok olması, aday değerlendiriyor. Bu tip insanın yanında kalıp belirsizlikle uğraşmaktansa yoluna bakmalı insan.
Nihayet "... biriyle olur mu?" soruları içinde mantıklı bir soru geldi. Ben yapamazdım, cevap olarak. Zaten kim ne der diye diye büyütülmüşüz. Kendi ailemi de bu kafa üzerine kuramam. O hayat çekilmez.
Elbette olmaz. Çünkü böyle bir insan nabza göre şerbet kafasında karşısındaki insana davranacağı için tutarsız olacaktır. O yüzden öyle biriylen en baştan olmamak en iyisi.
Bir ilişkide elaalem yoktur ve olamaz.. İki kişi vardır ve kararlar bu iki kişi arasında gerçekleşir.. Etrafını çok dinleyen birisi anın mutluluğunu da ıskalar ve ilişkinin kalitesi düşer...
İnan bilmiyorum fakat bende bu şekilde ilerliyorum aslında olmaması gerekiyor aman şu ne der aman bu ne der , aslında bu şekilde ilerlemek gerekiyor İnan kötü bir durum.
Bazen toplum ne der diye herkes düşünür milet ne der diye yaşamak zor ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Elalem ne der diye yaşayan birisiyle olmaz diyenler nedense erkeklet ile sevgili😍 olup kendilerini cinsel👱👐👩 partner olarak kullandıran kızlar👭 oluyor...